merhaba
benimde böyle bir sıkıntım vardı ve cok arastırdım en sonunda bu sorundan kurtuldum.Bitkiselada diye bir firmadan gögüs büyütücü ve dikleştirici aldım cok memnun kaldım 2 ayda 3 beden büyüme sağladı. yardımcı olabilirim bu konuda.tavsiye ederim.
merhaba
benimde böyle bir sıkıntım vardı ve cok arastırdım en sonunda bu sorundan kurtuldum.Bitkiselada diye bir firmadan gögüs büyütücü ve dikleştirici aldım cok memnun kaldım 2 ayda 3 beden büyüme sağladı. yardımcı olabilirim bu konuda.tavsiye ederim.
Bu bitkiselada da ne mucizevi bir şeymiş,şaşırdım kaldım doğrusu.Her şeye iyi gelen ürünü var,saç dökülmesi,sivilceler,istenmeyen tüyler...Sayfana girip bütün yazılarına baktım da,sen de bütün bu sorunları yaşamışsın..Hepsine de aynı marka ürünler fayda sağlamış..ŞaşırtıcıCADIARZUsengözlerimebaksanab
kızlar mersin yağının etkisini bilen varmı
yaa ozaman bu doktorlar mı yalan söylüyolar yağlarla haplarla otlarla olucak iş değil diyo hepsi...tek olur yöntem estetik müdahele bu kadar insan boşuna mı uğraşıyoruz bilmiyorum...
valla moral veriyosun nezcim sağol:)
ya arkadaşlar sabahten beri formu okuyorum kafam karıştı simdi hangi yöntemleri nasıl uyguluyoruz.tekrarlarsanız sevinirim
teyzem benim gögüslerime fincan kapatmıştı. Benimkilerde küçük sülalemizde teyzemin ve bnmkinden başka küçük göğüslü yok hepsi kocaman masallah. Ahhh teyzee ahh yaktın benim başımı kendi kızlarına kapasaydın ya fincanı onlarınkida kafam kadar :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?