- Konu Sahibi busra__
yuhbii gelişmeleri bekliyoruz
eeeeee hani gelişmeler yazın ama lütfen bende kafayı yicem bu küçk şeylerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuhbii gelişmeleri bekliyoruz
busracim ben bi formul biliyorum ise yarar heralde yani bende yaradi sanirim.biraz komik amabi dene istersen..cok kolay bi yontem.. fincan tutdelikafaduldendelikafaduldenyani iki fincan al ve goguslerinin uzerine kapa..veya elinlede tutabilirsin..kaydirigubbakcemile2
yani bana oyle demislerdi ben yapiyodum devamli simdi masallahlari var:dance:
bikac arkadasim vardi onlarda ayni yontemle buyuttuler goguslerini..kaydirigubbakcemile5
eeeeee hani gelişmeler yazın ama lütfen bende kafayı yicem bu küçk şeylerden
Merhaba arkadaşlar...
Ben 23 yaşında nişanlı bir genç kızım seneye evlenecegim ama benim tek derdim bu küçücük gögüslerim kaç yıldır bekliyorum büyür büyür diye kendiliğinden gelişmedi birazcık büyüdü sonra durdu.Abiye kıyafetleri giyemiyorum ...
Bazı dogal yöntemler var ama çoğu şifalı otlar ve benim bunları bulma gibi bir imkanım yok.Masaj yöntemine yeni başladım sizce düzenli masaj ile normal bir boyuta gelebilirmi bari tam 75 beden olsun...mirmirmirmir önerileriniz nedir çok sıkıntı yapıyorum bana önerilileriniz neler bu otlardan hariç imkanlarımız çerçevesinde kendi başıma halledebilecegim yöntemler...
Şimdiden tşkler herkese Allah kolaylık versin....