yaa acıkcası bende kırmak ıstemıom kımseyı o yuzden yanı hanı safda deılım ama kımsenın kalbını kırmak ıstemem yanı ondan yoksa farkındayım yanıbenneyaptımki
hiç kimse keriz deil burda siz uyuyun filan ne demek bizi neden kimse rahatsız etmiyo
Bu kalp kırmakla ilgili bir mesele değildi canım, resmen yazılanları sabote ediyordu. Biz derdimizi paylaşalım derken araya sürekli giren konuşmalar maksadını aşıyordu. Yoksa ben de istemem asla kalp kırmayı.
yok oylede yınede ya ne bılıyım bısı demek ıstemedım cnm yaa haklısın dogru benımde sabrımın zorlandıgı oldu ama bısı demedımbenneyaptımki
Valla ben de sabrına hayran kaldım canım, gerçekten kalbini kırmamak için düzgün cevaplar vermeye çalıştın.
anlamadığım böle yapınca insanların eline ne geçio ya hayret bşii gercekten neyse kızlar tadımızbozulmasın nez canım öyle ama inan kaç yıldır hiç büyümüodu ya son zamanlarda noolduysa oldu
ederler veya edemezler valla o onun sorunu yapıosa sonunu düşünsünn
Cok iyi olmuş şimdi dalga gecmek neymiş anlasın o gerizekalı...
AAAA bir okudum yazılanları sok oldum bu ne ya dedim ne olmuş diye.
Kimseye msn vermeyin hele hele tanımadıgnız birine aman siteden nasıl olsa diye bile vermeyin.
Özelden msjlasın kızlar.Hem özeldekilerde kontrol ediliyor oldukça güvenli bu anlamda.
evet ya bende masaj yaparken bşi kullanmıorum elime daha kolay gelsin die yağ kullanınca kaymıymu kızlarr ya tam anlamıyla masaj olmuyo kayıp duruooooo süprizzzzz
evet ya bende masaj yaparken bşi kullanmıorum elime daha kolay gelsin die yağ kullanınca kaymıymu kızlarr ya tam anlamıyla masaj olmuyo kayıp duruooooo süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?