Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benimde çok küçük ve inanılmaz derece rahatsız oluyorum özellikle yazları açılıp saçılında tahta gibi dümdüz hiçbişey yok :S dokununca çok sert bi tabaka var ama çok küçük
laelaelaelaelae şeyyy pardon evlenınce neden buyuyor??nasıl bıde
yaaaa bende diyorum yaa evlenene kadar beklerseniz oohoo büyümez onlar ne bellim hem belkim evde kalcaanız şimdiden ilişkilerinizi geliştirin olsun bitsin bütüyüsün
kızlar ewlenince neden büyüor derseniz anlarsınızya:jeyyar: iliskiden kaynaklanıyoŞeniz karı koca arasındakiiiikaydirigubbakcemileondan dolayı yaneeee sewgilerrr:1hug:
Walla bende pek bilmiyorum ama hani belki olabilir diye düşündüm ama ewliler diyolar ya büyüo diye öyle düşündüm bende amann bizi sewen böyle sewsin napalım biz böyleyizzzz dimi kızlarrkaydirigubbakcemile5:1hug:
Walla bende pek bilmiyorum ama hani belki olabilir diye düşündüm ama ewliler diyolar ya büyüo diye öyle düşündüm bende amann bizi sewen böyle sewsin napalım biz böyleyizzzz dimi kızlarrkaydirigubbakcemile5:1hug:
bende hep merak ederdim evlenince büyür derlerdi de ne alaka derdim mantıklı aslında ama evlenmeden yapamıcağmıza göre yada kendi adıma konuşayım yapamıcağma göre küçük göğüsle devammısenağlama