Göz Çevresi Bakımı 23 yaşında göz altlarım Kırıştı =((

aslında yağlı ciltlerde kırışıklık problemi daha az görünür kuru ciltlerde daha çok çatlama problemi oluyor ve kırışıklık başlıyor cildinizle göz çevreniz bir olmaz sivilceli bi cildim var demişsiniz ama göz çevrenizdede çıkmıyor heralde siz ne olursa olsun ilk önce ceviz yağı buğday yağı deneyim derim yaşınız gereği başlamanız lazım aslında ama doğal ürünlerle başlayın gece pamuğa döküp az miktarda uygulayın sabahda yıkayın

tam anlamıyla aynı sorun bende de var. yaşım 21 ve genetik olarak göz altı hatta göz çevresi morluğu, kırışıklık, altlarda irili ufaklı yag bezeleri sorunları ile karşı karşıyayım. kozmetiğe çok para harcamak istemiyorum ve doğal yöntemlerden de korkuyorum açıkçası. nivea'nın nemlendiricisini kullandım cok fazla yararını da gördügüm söylenemez. sivilceli de bi cildim var, neapsam bilemiyorum. yeni bir üyeyim bu arada, herkese merhabalar :)

merhabalar canım

benim de göz çukurlarımın hemen aşağısında yağ bezeleri vardı,cildiyeye gidip iğne ile aldırdım

ilk başta korktum ama çok basit bir olay

bir daha da tekrarlamadı

göz kıışıklığı için de bu konuda arkadaşın tavsiye ettiği ayva maskesini uyguladım

baya gerdi,inşallah iyi gelir

morluklar için de hergün kapatıcı sürüyorum

tenimden daha açık bir kapatıcı aldım

ama nereye kadar bilmiyorum

yüz yogası öneririm anında etkisini fark edersin benim göz altlarım çkük yeni başladım çok memnunum hemde çok kolay googleden bi arat istersen göz çevresi yüz yogası diye

bende 23 yaşındayım aynen 3 tane çizgi war hemde mor.küçükkende hafigf morluk wardı onu geçtimde bu yaşta neden kırıştı annem 60 yaşında tek çizgi yok.ayrıca sigara vb şeylerde kullanmıyorum ...zetytinyağını ilk defa duydum denicem teşkkrler :)

son 3 aydır bende de aynı sorun var birden bire kırışmaya başladı göz çevrem senin yazını görünce emin oldum sebep alex avien
bende son 1 yıldır gözaltı kapatıcısını ve pudrasını kullanıyordum hemen değiştirmem lazım bitkisel ürünler var bunları kullanıcam cilt çok önemli

Canım kansızsan eğer ciltte solgunluk oluyor bende de var.Kısa sürede çok mu kilo verdin kırışıklık oluştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…