- 8 Temmuz 2009
- 43
- 1
-
- Konu Sahibi korkmakalbim
İyi geliyor, gerçekten farkı hissediyorum.
Aarkadaşlar,gözlerim çukur bu biraz da ırsi.Ben buğday tenliyim,göz altlarım baya mor ve 2-3 çizgi kırışık var.Hele gülerken çok kötüler.İleri derecede psikolojimi bozdu bu benim.Hergün ya max factor ya da alıx avien in göz altı kapatıcısını sürmeden sokağa adım atamıyorum.Ama o da belli bi saatten sonra etkisini kaybediyor.Kansızlık da var ben de,ayrıca uyku üzenim çok bozuk.Bana gözlerime iyi gelecek bir krem önerir misiniz?Bu araa sorunlu ve sivilceli bir cildim var.Kremin yağlı olmaması gerekir.Teşekkürler...
tam anlamıyla aynı sorun bende de var. yaşım 21 ve genetik olarak göz altı hatta göz çevresi morluğu, kırışıklık, altlarda irili ufaklı yag bezeleri sorunları ile karşı karşıyayım. kozmetiğe çok para harcamak istemiyorum ve doğal yöntemlerden de korkuyorum açıkçası. nivea'nın nemlendiricisini kullandım cok fazla yararını da gördügüm söylenemez. sivilceli de bi cildim var, neapsam bilemiyorum. yeni bir üyeyim bu arada, herkese merhabalar :)
bir cildiyeciye gidip uygun bir ürün bulup kullan en azından daha fazla çoğalmaz.
göz altı morluğu ve çöküklüğü için gittim bir şey yapamam yapısı bu dedi
öyle geniş kapsamlı güzellik merkezleri falan da burada yok malesef
Aarkadaşlar,gözlerim çukur bu biraz da ırsi.Ben buğday tenliyim,göz altlarım baya mor ve 2-3 çizgi kırışık var.Hele gülerken çok kötüler.İleri derecede psikolojimi bozdu bu benim.Hergün ya max factor ya da alıx avien in göz altı kapatıcısını sürmeden sokağa adım atamıyorum.Ama o da belli bi saatten sonra etkisini kaybediyor.Kansızlık da var ben de,ayrıca uyku üzenim çok bozuk.Bana gözlerime iyi gelecek bir krem önerir misiniz?Bu araa sorunlu ve sivilceli bir cildim var.Kremin yağlı olmaması gerekir.Teşekkürler...