- 22 Ocak 2012
- 986
- 2
-
- Konu Sahibi korkmakalbim
Kaç kere diyecem ya zeytingyagı mucizesi diye aboovv!Zeyting-yagı..Hepisi bu...Canım şaka bi yana yüzünü temizledikten sonra zeytinyağını pamuğa azıcık damlat ve gözüne kaçırmadan yumuşak bi şekilde pomat yap..yani dokundur ama bastırma..Yatmadan 2 saat önce sür iyice emsin cildin inan çok değişecek..Göz altlarına da sür tonunu iyileştirebilir ve eczaneden morlukla ilgili bir dermo kozmetik bir ürün al kaliteli..:26:
Cnm kremlerden ziyade daha dogal olanlardan faydalan patates rendele koy demliktek çayı peçeteye koy gözlerine koy salatalık dilimle koyy ama göz cevresi sorunlarının çoguda uyku düzeninin bozuk olmasından olabilirr :44:
Canım ben de aynı dertten muzdaribim.. Ne yazık ki tamamen düzelmiyor ama patates rendeleyip koymak iyi geliyor. Bir de ben buz kalıbını çayla dolduruyorum. 1 gecede donuyor zaten. Sabah kalktığımda da o gün dışarı çıkacaksam, göz altlarıma o çay buzu gezdiriyorum. Göz altlarımdaki o yorgun, torba görüntüsünü hafifletiyor
kızlar başka bir önerisi olan yok mu?Krem kullanmayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim de yok
benim de uyku düzenim çok bozuk ve yediklerıme dıkkat etmıyorum pek,ayrıca kansızım da,ırsilik de var..Of..Senden haber beklıcem cnm inşallh sana da iyi gelirBen Shisedonun göz kremini aldım çok pahalıydı ama kadın kesin giderir o kırışıklıkları dedi. Düzensiz uyku, vitaminsiz kuru yiyeceklerden ve sigaradan oluşmuş benimkiler. Şimdi cilt bakımıma başladım. 1 haftadır düzenli olarak shisedoyu kullanıyorum bakalım bi faydasını görürsem sana da tavsiye ederim.
benim de uyku düzenim çok bozuk ve yediklerıme dıkkat etmıyorum pek,ayrıca kansızım da,ırsilik de var..Of..Senden haber beklıcem cnm inşallh sana da iyi gelir
inş canım :) şimdilik bir değişiklik yok ama iyi nemlendiriyor birde watsonsdan nar özlü göz maskesini aldım dün ilk kez yaptım bakalım. İnş geçer botoxa gerek kalmaz.
Azmettim her gün kullanıyorum o kremi sanki biraz farkediyor gibi.. 1buçuk hafta oluyor kullanmaya başlayalı. İnşallah iyi gelirde sana da önerebilirim.
ayva çekirdeklerini bir kavonoza koyup içine azcık su ilave et bi kaç gün bekle canım o jelleşicek. göz altlarına sürüp yarım saat bekle. morluk ve kırışıklıklara birebir