Göz Çevresi Bakımı 23 yaşında göz altlarım Kırıştı =((

korkmakalbim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
986
2
Aarkadaşlar,gözlerim çukur bu biraz da ırsi.Ben buğday tenliyim,göz altlarım baya mor ve 2-3 çizgi kırışık var.Hele gülerken çok kötüler.İleri derecede psikolojimi bozdu bu benim.Hergün ya max factor ya da alıx avien in göz altı kapatıcısını sürmeden sokağa adım atamıyorum.Ama o da belli bi saatten sonra etkisini kaybediyor.Kansızlık da var ben de,ayrıca uyku üzenim çok bozuk.Bana gözlerime iyi gelecek bir krem önerir misiniz?Bu araa sorunlu ve sivilceli bir cildim var.Kremin yağlı olmaması gerekir.Teşekkürler...

Cnm kremlerden ziyade daha dogal olanlardan faydalan patates rendele koy demliktek çayı peçeteye koy gözlerine koy salatalık dilimle koyy ama göz cevresi sorunlarının çoguda uyku düzeninin bozuk olmasından olabilirr :44:

Kaç kere diyecem ya zeytingyagı mucizesi diye aboovv!Zeyting-yagı..Hepisi bu...Canım şaka bi yana yüzünü temizledikten sonra zeytinyağını pamuğa azıcık damlat ve gözüne kaçırmadan yumuşak bi şekilde pomat yap..yani dokundur ama bastırma..Yatmadan 2 saat önce sür iyice emsin cildin inan çok değişecek..Göz altlarına da sür tonunu iyileştirebilir ve eczaneden morlukla ilgili bir dermo kozmetik bir ürün al kaliteli..:26:

teşekkür ederim cnm..Genelde sebamedin ürünlerini kullanırım,yüz yıkama köpüğü,gündüz kremi vs..ama göz olunca konu bilmeden bir ürün almak istemedim.hatta dermatoloğa gittim bana yapılacak bişeyin olmadığını yapısının bu olduğunu söyledi..bildiğin bir mark VAR MI cnm
Bir de benim cildim yağlı genelde göz altlarımda yağ bezeleri oluşur zeytinyağı zarar eder mi peki?Has zeytin yağı mı sürmeliyim?
Biliyorum çok sordum:)

patatesi deneyeceğim cnm teşekkür ettim

Canım ben de aynı dertten muzdaribim.. Ne yazık ki tamamen düzelmiyor ama patates rendeleyip koymak iyi geliyor. Bir de ben buz kalıbını çayla dolduruyorum. 1 gecede donuyor zaten. Sabah kalktığımda da o gün dışarı çıkacaksam, göz altlarıma o çay buzu gezdiriyorum. Göz altlarımdaki o yorgun, torba görüntüsünü hafifletiyor

tşekkürler cnm bunu da deneyeceğim:) Ya valla bıktım kızlardeşim de aynı ama erkek kardeşimde yok mesela..Annem kilo ile alakalı diyor ama ben öyle cılız bir insan da değilim ki..Normalim yani..Çok taktım bunu her gördüğüm insanın ilk önce göz altlarına bakıyorum,e onlarda yok bende neden var?Of ya...

kızlar başka bir önerisi olan yok mu?Krem kullanmayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim de yok

kızlar başka bir önerisi olan yok mu?Krem kullanmayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim de yok

Ben Shisedonun göz kremini aldım çok pahalıydı ama kadın kesin giderir o kırışıklıkları dedi. Düzensiz uyku, vitaminsiz kuru yiyeceklerden ve sigaradan oluşmuş benimkiler. Şimdi cilt bakımıma başladım. 1 haftadır düzenli olarak shisedoyu kullanıyorum bakalım bi faydasını görürsem sana da tavsiye ederim.

benim de uyku düzenim çok bozuk ve yediklerıme dıkkat etmıyorum pek,ayrıca kansızım da,ırsilik de var..Of..Senden haber beklıcem cnm inşallh sana da iyi gelir

benim de uyku düzenim çok bozuk ve yediklerıme dıkkat etmıyorum pek,ayrıca kansızım da,ırsilik de var..Of..Senden haber beklıcem cnm inşallh sana da iyi gelir

inş canım :) şimdilik bir değişiklik yok ama iyi nemlendiriyor birde watsonsdan nar özlü göz maskesini aldım dün ilk kez yaptım bakalım. İnş geçer botoxa gerek kalmaz.

inş canım :) şimdilik bir değişiklik yok ama iyi nemlendiriyor birde watsonsdan nar özlü göz maskesini aldım dün ilk kez yaptım bakalım. İnş geçer botoxa gerek kalmaz.

bana kalsa bugun estetik olurum ama annemler asla izin vermez:18: bişeyler deneyeyim diyorum daha da berbat etmekten korkuyorum

bu topikte bi arkadaşın açtığı konu var canım bende 22 yaşındayım normalde kırışıklık yok ama gülünce oluyo göz altlarımda üstelik benimde aşırı derecede morluk ve kılcal damarlar gözüküyo yaş maya tarifi göz çevresine çok iyi geliyormuş bakıp yazayım buraya istersen bende cildime sebamed kullanıyorum sabun olarak çok aşırı yağlı olmasada sivilce sorunu yaşıyorum sabundan sonra cildine elma sirkesi ve limon karışı tonik hazırla bundan asla vazgeçmem kötü koksa bile suda ekliyosun aynı miktarda tabi tonik yaptıktan sonra yağsız bir nemlendirici kullan ben ilaç kullanıyorum akne için clindoxil soyucu isoterixin ve yeniileyici contrakstubex.

1 çay kaşığı yaş maya
1 çay kaşığı süt (Haftada 3 gün) sengözlerimebaksanab
1 çay kaşığı bal

Azmettim her gün kullanıyorum o kremi sanki biraz farkediyor gibi.. 1buçuk hafta oluyor kullanmaya başlayalı. İnşallah iyi gelirde sana da önerebilirim.

ayva çekirdeklerini bir kavonoza koyup içine azcık su ilave et bi kaç gün bekle canım o jelleşicek. göz altlarına sürüp yarım saat bekle. morluk ve kırışıklıklara birebir

kızlarrrr en güzeli gül yagı ve kayısı yagı bir çay kaşıgı her ikisindende.... az miktarda ılık suya katılıp pamukla sürülüyor geceleride kayısı kremi süper işe yarıyor şiddetle tavsiye edilir

ayva çekirdeklerini bir kavonoza koyup içine azcık su ilave et bi kaç gün bekle canım o jelleşicek. göz altlarına sürüp yarım saat bekle. morluk ve kırışıklıklara birebir

çok teşekkür ederim canım bunu da denemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…