Bebek İkinci El 23 parça 1-1,5 yaşa uygun kaliteli lot hepsi

kpmys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
27
5
mrb arkadaşlar gittigidiyorda kızıma küçük gelen ``özellikle az kullandığımız temiz eşyaları listeledim`` ve 1 tl den satışa sundum aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

23 PARÇA 1-1,5 YAŞA UYGUN KALİTELİ LOT HEPSİ 1TL GittiGidiyor'da 66093121

*LÜTFEN AYRI AYRI SATIŞ İSTEMEYİN KARGO VS. İÇİN VAKTİM YOK ÇÜNKÜ. AÇIK ARTTIRMA SONUCU 23 PARÇA HEPSİ BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR... $0.JPG

aslında kıyafetlerinize bayıldım daha öncede kızım için sizde oyuncak varmı diye yazmıştım .dediğim kıyafetler güzel ama benim kızım 26 aylık küçük gelebilir bunlar yoksa herhalde hepsini alırdım

mrb arkadaşlar gittigidiyorda kızıma küçük gelen ``özellikle az kullandığımız temiz eşyaları listeledim`` ve 1 tl den satışa sundum aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

23 PARÇA 1-1,5 YAŞA UYGUN KALİTELİ LOT HEPSİ 1TL GittiGidiyor'da 66093121

*LÜTFEN AYRI AYRI SATIŞ İSTEMEYİN KARGO VS. İÇİN VAKTİM YOK ÇÜNKÜ. AÇIK ARTTIRMA SONUCU 23 PARÇA HEPSİ BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR...Eki Görüntüle 535136

slm eğer kıyafetler bunlarsa ben talibim

aslında kıyafetlerinize bayıldım daha öncede kızım için sizde oyuncak varmı diye yazmıştım .dediğim kıyafetler güzel ama benim kızım 26 aylık küçük gelebilir bunlar yoksa herhalde hepsini alırdım

mrb hatırlıyorum. ilkarabam ve yaramaztoplar satıldı, başka oyuncaklarımzda var ama oynuyor hala,
oynamayı bırakınca ve vaktimiz oldukça buradan yeni konu açarm. tşkkrlr ilginize..

bende alabilirim fiat ne düşünüyorsunuz....

mrb. şu an tam fiyat belli değil çünkü gittigidiyorda açıkarttırma ile satışa koydum.
1.yazımda ki linke tıklarsanız siteye girip teklif verebilirsiniz.
açıkarttrma sonucu ne olursa o fiyata vericem.

X