23 Nisanı Çocuğunuz İçin Nasıl Anlamlı ve Özel Bir Hale Getireceksiniz?

Cuma günü okulda etkinlik yapılacak 23 Nisan için, ama ben biraz araştırdım Bakırköy Botanik Park var orada saat 2'de başlayacak olan güzel etkinlikler yapılacakmış, oraya götüreceğim çocukları, aynı şekilde Yeşilköy sahil'de de 23 Nisan şenlikleri yapılacağını yine araştırmalarım sonucu öğrendim.
Aaaa Yeşilköy sahil olabilir ,teşekkür ederim,öğrendiğim iyi oldu. Bir iki yere mesaj attım program nasıl diye,uymazsa değerlendirebilirim.

Aaaa Yeşilköy sahil olabilir ,teşekkür ederim,öğrendiğim iyi oldu. Bir iki yere mesaj attım program nasıl diye,uymazsa değerlendirebilirim.

Birtakım çocuklar arasında oyunlar ve uçurtma uçuracaklarmış çocuklar. Biz ilk olarak orayı düşündük ama Botanik Park bize daha yakın ve aynı etkinlikler orada da yapılacak hatta oğluma uçurmanı da al yanına oyunlar bittikten sonra uçurursun dedim.

Birtakım çocuklar arasında oyunlar ve uçurtma uçuracaklarmış çocuklar. Biz ilk olarak orayı düşündük ama Botanik Park bize daha yakın ve aynı etkinlikler orada da yapılacak hatta oğluma uçurmanı da al yanına oyunlar bittikten sonra uçurursun dedim.
Harika.
Biz zaten her haftasonu o taraftayız. Galeria'daki oyun parkini seviyor kızım. Onu parka götürüp,oradan sahile yüruyüşe oradanda Gelik'e geciyoruz fix.
Cumarteside gelebiliriz,bizde uçurtma alalım gelirsek sahilden, satıliyor orada,hiç denemememiştik,bizim içinde ilk olur uçurtma.
Teşekkür ederim

Harika.
Biz zaten her haftasonu o taraftayız. Galeria'daki oyun parkini seviyor kızım. Onu parka götürüp,oradan sahile yüruyüşe oradanda Gelik'e geciyoruz fix.
Cumarteside gelebiliriz,bizde uçurtma alalım gelirsek sahilden, satıliyor orada,hiç denemememiştik,bizim içinde ilk olur uçurtma.
Teşekkür ederim

Rica ederim, 2 hafta önce bizde oğlumla uçurtma uçurduk orada çok eğlenceliydi gerçekten şimdi uçurtmasını gözü gibi saklıyor çok sevdi.

Rica ederim, 2 hafta önce bizde oğlumla uçurtma uçurduk orada çok eğlenceliydi gerçekten şimdi uçurtmasını gözü gibi saklıyor çok sevdi.
Süper ya. Kızimda sever muhtemelen. Degişiklik olur.
Çok alakasız olacak ama oradaki meşhur (ismini yazmayayım reklam olmasın)dondurmacı acılmışmıydı dikkatinizi çekti mi?

Süper ya. Kızimda sever muhtemelen. Degişiklik olur.
Çok alakasız olacak ama oradaki meşhur (ismini yazmayayım reklam olmasın)dondurmacı acılmışmıydı dikkatinizi çekti mi?

Evet epeyce de kuyruk vardı, uzun süre dondurma alabilmek için bekledik tam aldık tamam dedik kızım hop elindeki dondurmayı düşürdü tekrar sıraya girdik :)

hımm kendimi kötü hissettim.
cuma günü kutlayacak oğlum, kıyafetleri ve bayrakları hazır.
c.tesiye bir plan düşünmedik, iki gün kutlanınca kafası karışır mı bilemedim, 2,5 yaşında.
Gideceğimiz ilçede de etkinlik olacağını sanmıyorum, ancak bayrak falan asarız eve muhtemelen.

Harika.
Teşekkür ederim

off acıkmışmım galiba.. şu rütinde dikkatimi çeken tek şey gelik oldu yahu :))

Evet epeyce de kuyruk vardı, uzun süre dondurma alabilmek için bekledik tam aldık tamam dedik kızım hop elindeki dondurmayı düşürdü tekrar sıraya girdik :)
Ay o kuyruk yokmu o kuyruk :-) Zaten yerde yok fazla oturmak için. Hamileyken tek aşerdiğim şey o dondurmaydı,ramazanda ilk aklıma gelen şey aynı zamanda. Az süruklemedim eşimi dondurma da dondurma diye. Şimdide kızım sağolsun,o tutturuyor dondurma diye her gittiğimizde. Gidersek kuzu kuzu bekleyip alalım bizde bari ,napalım.

hımm kendimi kötü hissettim.
cuma günü kutlayacak oğlum, kıyafetleri ve bayrakları hazır.
c.tesiye bir plan düşünmedik, iki gün kutlanınca kafası karışır mı bilemedim, 2,5 yaşında.
Gideceğimiz ilçede de etkinlik olacağını sanmıyorum, ancak bayrak falan asarız eve muhtemelen.
Anladım. Bende düşündüm aslında iki kutlama olayıni senin gibi ama 23 Nisanda sıradan bir gün gibi geçirmeye içim elvermedi. Sanki bizim çocukluğumuzdaki gibi olmayacakmıs kaygısından belki bilemiyorum.

Anladım. Bende düşündüm aslında iki kutlama olayıni senin gibi ama 23 Nisanda sıradan bir gün gibi geçirmeye içim elvermedi. Sanki bizim çocukluğumuzdaki gibi olmayacakmıs kaygısından belki bilemiyorum.

yok bence çok iyi düşünmüşsünüz.
ben de şimdi düşünmeye başlayacağım, ancak haftasonu kendi olduğum şehirde olmayacağım. Belki gittiğimiz yerde bir etkinlik buluruz.

Ay cocukluguma götürdü konun beni icim tuhaf oldu :) ne gösteriler hazirlardik stadyumda bi hafta kala çok heyecanlı olurdum hele son akşam dediğin gibi uyuyamazdim :)
Ah be ne diye büyüdüm ki :)
Konun için yardımcı olamadım ama duygulandım yazmak istedim :KK68:

X