Allah hayırlı güzel haberlee nasip eylesin inşallahBende 19 kasımda oldum canım bugun kan vericem insallah hepimiz güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlı güzel haberlee nasip eylesin inşallahBende 19 kasımda oldum canım bugun kan vericem insallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallahMerhaba bende 25 kasımda transfer oldum . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
ilk 4 gün sol kasıkta batmalarım oldu çok özellikle ayakta olduğumda bugün 7. Günüm hiç belirtim yok iki gündürBelirti falan varmi sizde ben hiç bsey hissetmiyorum
Kızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif
Böyle mesajlar o kadar iyi geliyor ki banaKızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif
Test yaptınız mı siz ben çok yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor tam gününde doğru sonuç almak için yanıltabileceğini düşünüyor evdeki testlerinBelirti falan varmi sizde ben hiç bsey hissetmiyorum
Ben de aynı mesajlardan aramıştım blogda, insan yalnız olmadığını, hiç belirti olmadan da pozitif olabileceğini bilmek istiyor süreç sizin için de olumlu sonuçlanır umarımBöyle mesajlar o kadar iyi geliyor ki bana
5 . Gün yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Yarın 9. Günüm kan vericemTest yaptınız mı siz ben çok yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor tam gününde doğru sonuç almak için yanıltabileceğini düşünüyor evdeki testlerin
İnşallahBen de aynı mesajlardan aramıştım blogda, insan yalnız olmadığını, hiç belirti olmadan da pozitif olabileceğini bilmek istiyor süreç sizin için de olumlu sonuçlanır umarım
Hiç canını sıkma canım 5. Ci gün çok erken zaten inşallah kandan güzel haberini alırız5 . Gün yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Yarın 9. Günüm kan vericem
Bende kalmadı maalesef, sadece boş iğne uçları kaldı öyle fazladanArkadaşlar elinizde kullanılmış yada hiç açılmamış olan gonalf olan var mı acil ihtiyacım var
Bende 23kasim da 2. Transferi mi olmuştum. İlk inde belirti bulmuş olsamda sonuç negatifti ve ara vermeden 2. Transfer için hazrlanmaya başladık. Bu sefer hiç bir belirtim olmamasina rağmen çok şükür Rabbim sevindirdi bizleri umarım isteyen herkezin de yüzü güler daha çok erken aslında sevinmek için keseyi görüp kalp atışlarını duymadık ama genede Allah'ım dan umut kesilmez 9.gun beta hcg 137 idi 11. Gün 393 e yükselmiş
Kaç değer ile öğrendiniz acabaKızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif
Selam kızlar bende 28 Kasım transfer oldum , peogestan iğne yaptılar sadece onun ağrısı bende 28 kasımda transfer olmuştum umarım hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz
10. günde kan vermiştim, 52 çıkmıştı betaKaç değer ile öğrendiniz acaba
Sayılara çok takılma, önemli olan iki günde bir en az %60 artıyor olmasıMerhaba kızlar bende bugün 9. Günümdeyim beta testim 16 geldi çok düşük gibi moralim bozuldu bir bilginiz var mı ?