23 Kasım 2024 Transfer oldum beklemedeyi

Kızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif
Kızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif 🧿❤️
Böyle mesajlar o kadar iyi geliyor ki bana 😍

Arkadaşlar elinizde kullanılmış yada hiç açılmamış olan gonalf olan var mı acil ihtiyacım var

Bende 23kasim da 2. Transferi mi olmuştum. İlk inde belirti bulmuş olsamda sonuç negatifti ve ara vermeden 2. Transfer için hazrlanmaya başladık. Bu sefer hiç bir belirtim olmamasina rağmen çok şükür Rabbim sevindirdi bizleri umarım isteyen herkezin de yüzü güler daha çok erken aslında sevinmek için keseyi görüp kalp atışlarını duymadık ama genede Allah'ım dan umut kesilmez 9.gun beta hcg 137 idi 11. Gün 393 e yükselmiş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende 23kasim da 2. Transferi mi olmuştum. İlk inde belirti bulmuş olsamda sonuç negatifti ve ara vermeden 2. Transfer için hazrlanmaya başladık. Bu sefer hiç bir belirtim olmamasina rağmen çok şükür Rabbim sevindirdi bizleri umarım isteyen herkezin de yüzü güler daha çok erken aslında sevinmek için keseyi görüp kalp atışlarını duymadık ama genede Allah'ım dan umut kesilmez 9.gun beta hcg 137 idi 11. Gün 393 e yükselmiş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çokkkk sevindim gözünüz aydınn 😍😍😍 benimde pozitif sonuç heyecanla keseyi bekliyorum Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🥹🥹🥹

Kızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif 🧿❤️
Kaç değer ile öğrendiniz acaba

Merhaba kızlar bende bugün 9. Günümdeyim beta testim 16 geldi çok düşük gibi moralim bozuldu bir bilginiz var mı ?

X