Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 23 unde transfer oldum,heyecanla bekliyorum,inşllah pozitif sonuçlar alırız,5 aralık test tarihim,erke n gebelik testi yapayım mı diye düşünüyorum sürekli,yarın transfer günüyle beraber 5.gün olacak hayirlisiylaBu 3. Transferim 23 Kasım da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı
Daha çok erken test için boşuna hiç yapma bende sabırsızlanıyorum ama testte gerçekten daha belli olmaz bşraz daha sabredellim daha tam 1 hafta kaldı zaman geçmiyor gibi sankiMerhaba bende 23 unde transfer oldum,heyecanla bekliyorum,inşllah pozitif sonuçlar alırız,5 aralık test tarihim,erke n gebelik testi yapayım mı diye düşünüyorum sürekli,yarın transfer günüyle beraber 5.gün olacak hayirlisiyla
Haklısın sabretmemiz lazım.cuma günü yakında sağlık ocağı var oraya gidip kan testi vereyim diyorum en azindan 7.gün olacak ya belki biraz birşeyler belli olurDaha çok erken test için boşuna hiç yapma bende sabırsızlanıyorum ama testte gerçekten daha belli olmaz bşraz daha sabredellim daha tam 1 hafta kaldı zaman geçmiyor gibi sanki
Ay verirseniz sonucu haber verir misiniz banadaHaklısın sabretmemiz lazım.cuma günü yakında sağlık ocağı var oraya gidip kan testi vereyim diyorum en azindan 7.gün olacak ya belki biraz birşeyler belli olur
Merhaba bende 25 Kasım da transfer oldum ilk transferim zaman hiç geçmiyor sanki umarım pozitifleri görürüzBu 3. Transferim 23 Kasım da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı
Veririm tabi ☺Ay verirseniz sonucu haber verir misiniz banada
Bende 23 unde oldum ama hiç belirtim yok halenBelirti falan varmi sizde ben hiç bsey hissetmiyorum
Bende 23 u benimde belirtim yok arkadaşım inşallah tutunmustur bebeğimizBende 23 unde oldum ama hiç belirtim yok halen
Aminn canım aminn heyecanla bekliyorum gerçektenBende 23 u benimde belirtim yok arkadaşım inşallah tutunmustur bebeğimiz
O biraz ağrı yapıyor canım en acılı iğne o zaten ben o iğneyi geçen hafta pazartesiden beri her gün vuruluyorumSelam kızlar bende 28 Kasım transfer oldum , peogestan iğne yaptılar sadece onun ağrısı var
Çok sevındım sizin adınıza inşallah gebeliğinizde çok kolay ve güzel geçer darısı bizeKızlar muhakkak belirti aramaya çalışmayın. Ben de 12 Kasımda transfer oldum ve 22 Kasımda kan verdim. O süreçte ne bi kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ya da herhangi bir belirti hiç ama hiç yaşamadım. Sadece 9. gün hafif adet sancısı gibi bi durumum oldu, bu kadar. Ve sonucumuz pozitif
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaÇok sevındım sizin adınıza inşallah gebeliğinizde çok kolay ve güzel geçer darısı bize
Yaa benimle aynı duyguları yaşayan biri ben en çok bu kısımda zorlandığımı hissettimO biraz ağrı yapıyor canım en acılı iğne o zaten ben o iğneyi geçen hafta pazartesiden beri her gün vuruluyorum
Bende 19 kasımda oldum canım bugun kan vericem insallah hepimiz güzel haberler alırızBu 3. Transferim 23 Kasım da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı