• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23. Hafta amniyo sıvı fazlalığı

wishne_ksk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
9
3
36
Merhaba
23. Haftamdayım. Amniyo sıvısı fazla çıkıyor. Doktorum kesin şu sebeptendir diyemiyoruz dedi.Detaylı ultrasonum çok şükür sıkıntısız çıktı. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Sonucum iyi. Bebeğin gelişimi de 1 hafta önde önden gidiyormuş. Ama moralim bozuluyor.Aynı durumu yaşayan var mı? Umarım sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma

Merhaba
23. Haftamdayım. Amniyo sıvısı fazla çıkıyor. Doktorum kesin şu sebeptendir diyemiyoruz dedi.Detaylı ultrasonum çok şükür sıkıntısız çıktı. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Sonucum iyi. Bebeğin gelişimi de 1 hafta önde önden gidiyormuş. Ama moralim bozuluyor.Aynı durumu yaşayan var mı? Umarım sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma
Benim her 2 hamileliğimde vardı amniyo sıvı fazlalığı doktorum bana erken doğum riski oluşturur demişti ama kızım 40 hafta dolmasına rağmen gelmedi pozisyon da ters olunca sezeryan oldum. Oğlumda zateb 39.haftada aldılar sezeryan ile. Ben hiç sıkıntı yaşamadım amniyo sıvı fazlalığından umarım sende de o şekilde olur.

Benim her 2 hamileliğimde vardı amniyo sıvı fazlalığı doktorum bana erken doğum riski oluşturur demişti ama kızım 40 hafta dolmasına rağmen gelmedi pozisyon da ters olunca sezeryan oldum. Oğlumda zateb 39.haftada aldılar sezeryan ile. Ben hiç sıkıntı yaşamadım amniyo sıvı fazlalığından umarım sende de o şekilde olur.

Merhaba
Merhaba, bende de amniyo sıvısı fazla ( 22. Haftada tek cepte 73mm)denildi. bazen sebepsiz olabiliyormuş ama ben yine de çok endişeliyim. Doktorum tatmin edici bir açıklama yapmadı şekerim de sınırda �nternette araştırma yapınca bebegin sinir sistemi hastalıklarından da kaynaklanıyor olabilir diye yazıyor. ve buda endişemi büsbütün arttırdı. Detaylı ultrasonda sıvı fazlalığı dışında herhangi bir sıkıntı yoktu bilgi alabildiyseniz benimle de paylaşabilir misiniz?

Tekrarlayan bir şey yani su fazlalığı öyle mi

Merhaba
Merhaba ben 29+5 haftalık hamıleyım benım de bıraz su fazlalığım cıktı şeker yok detaylı ultrasonda da bir sıkıntı cıkmadı cok şükür daha önce amnıon sıvı normaldi ilk kez biraz fazla cıktı sizde bir sorun cıktı mı acaba dogum yaptınız mı

Back