therealsinner Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 3.330 5.930 88 USA 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul9921 #21 Eylul9921 .!.: Ama ben kulağına parmağımı şıklatıyorum gözünü bile kırpmıyor ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah Genişletmek için tıkla... Kulak muayenesinden geçmiş miydi dogdugnda
Eylul9921 .!.: Ama ben kulağına parmağımı şıklatıyorum gözünü bile kırpmıyor ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah Genişletmek için tıkla... Kulak muayenesinden geçmiş miydi dogdugnda
E Eylul9921 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 1.306 1.793 63 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul9921 #22 therealsinner .!.: Kulak muayenesinden geçmiş miydi dogdugnda Genişletmek için tıkla... Evet geçmişti ama neden böyle oluyor anlamıyorum
therealsinner .!.: Kulak muayenesinden geçmiş miydi dogdugnda Genişletmek için tıkla... Evet geçmişti ama neden böyle oluyor anlamıyorum
sofia_ Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2017 96 87 88 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul9921 #23 Eylul9921 .!.: Peki uyanıkken nasıldı tepki veriyor muydu sese doğru Bi yönelim oluyor muydu Genişletmek için tıkla... Yok bir süre vermiyordu sonradan sese tepki başladı. Mesela güneş i hiç sevmiyordu dışarı çıkartınca yüzüne güneş geldiğinde irkiliyordu.
Eylul9921 .!.: Peki uyanıkken nasıldı tepki veriyor muydu sese doğru Bi yönelim oluyor muydu Genişletmek için tıkla... Yok bir süre vermiyordu sonradan sese tepki başladı. Mesela güneş i hiç sevmiyordu dışarı çıkartınca yüzüne güneş geldiğinde irkiliyordu.
E Eylul9921 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 1.306 1.793 63 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul9921 #24 sofia_ .!.: Yok bir süre vermiyordu sonradan sese tepki başladı. Mesela güneş i hiç sevmiyordu dışarı çıkartınca yüzüne güneş geldiğinde irkiliyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama içim çok huzursuz yarın kontrolü var gideceğiz bakalım rabbim sağlık nasip etsin inşallah
sofia_ .!.: Yok bir süre vermiyordu sonradan sese tepki başladı. Mesela güneş i hiç sevmiyordu dışarı çıkartınca yüzüne güneş geldiğinde irkiliyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama içim çok huzursuz yarın kontrolü var gideceğiz bakalım rabbim sağlık nasip etsin inşallah