23 günlük bebeğim seslere tepki vermiyor

Eylul9921

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
1.306
1.793
63
Kızlar merhaba bebeğim yüksek seslerden irkilmiyor korkmuyor ama ağlarken su sesi açtığımda sakinleşiyor sanki çok korkuyorum işitme testini geçmiştik ama neden irkilmiyor diye aklım çıkıyor. Aranızda bebeği böyle olanlar var mı acaba

Ay hiç hatırlayamadım o günleri ama 20 günlükken de öyle bir şeye dikkat etmedim. Kolik müziği su sesi vs ile sakinleşiyorsa daha ne tepki beklediğinizi de anladım. Daha doğduğunun farkında değil ki.

Ani yuksek sese de mi irkilmiyo?

Ay hiç hatırlayamadım o günleri ama 20 günlükken de öyle bir şeye dikkat etmedim. Kolik müziği su sesi vs ile sakinleşiyorsa daha ne tepki beklediğinizi de anladım. Daha doğduğunun farkında değil ki.
Hani ani yüksek sese korkmuyor irkilmiyor diye kaygı ediyorum

Bulunduğunuz ili bilmiyorum fakat bazı şehirlerde Toplum sağlığı merkezlerlerine bağlı sağlıklı hayat merkezleri var.O merkezlerin çocuk gelişimcisi oluyor ve ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyorsunuz.Bebeğinizin gelişimini gözlemliyorlar aynı zamanda size bu konuyla ilgili bilgi de veriyorlar.Takip için bile gidebiliyorsunuz.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için araştıracağım mutlaka

Benim oğlumda öyleydi süpürge acardim uyanmazdi bile karniniz zaten çok gürültü bir yerdi alışkın olabilir seslere çok normal sağlıkcakla büyütün

Konustugum zaman gozlerime bakardı ama supurgeye fön makinesina tepki vermezdi aylık kontrolünüz olacak zaten çocuk doktoruna danışın aklınız kalmasın
Benimki yüzüme de bakmıyor yani sese hiçbir tepkisi yok sadece bazen su sesi falan açtığımda sakinleşiyor

Yenidoğan ilk zamanlar çok yüksek sese irkilmeyebilirmis doktorumuz söylemişti.Bu da çok normalmiş.Benim kızım da top patlasa uyanmazri bazen.Butun gece bağırdığı için yorgun düşer bayilirdi uykudan

yeni doğan bebekler ilk bir kaç zaman sese tepki vermezler benimde oğlum doğduğunda süpürge açardım yanında uyumaya devam ederdi. sonradan çıt çıksa uyanan bir çocuğa dönüştü parke çıtırtı sesine benim ayak sesime uyanır oldu.

Peki uyanıkken nasıldı tepki veriyor muydu sese doğru Bi yönelim oluyor muydu

Yenidoğan ilk zamanlar çok yüksek sese irkilmeyebilirmis doktorumuz söylemişti.Bu da çok normalmiş.Benim kızım da top patlasa uyanmazri bazen.Butun gece bağırdığı için yorgun düşer bayilirdi uykudan
Ama ben kulağına parmağımı şıklatıyorum gözünü bile kırpmıyor ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…