Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ani yuksek sese de mi irkilmiyo?Kızlar merhaba bebeğim yüksek seslerden irkilmiyor korkmuyor ama ağlarken su sesi açtığımda sakinleşiyor sanki çok korkuyorum işitme testini geçmiştik ama neden irkilmiyor diye aklım çıkıyor. Aranızda bebeği böyle olanlar var mı acaba
Hani ani yüksek sese korkmuyor irkilmiyor diye kaygı ediyorumAy hiç hatırlayamadım o günleri ama 20 günlükken de öyle bir şeye dikkat etmedim. Kolik müziği su sesi vs ile sakinleşiyorsa daha ne tepki beklediğinizi de anladım. Daha doğduğunun farkında değil ki.
Yok irkilmiyor bir iki defa irkildi sanki ama o da denk mi geldi bilmiyorumAni yuksek sese de mi irkilmiyo?
Yenidogan bebekte bile irkilme refleksi olur.Biraz gozlemleyin baktiniz ki durum ayni devam ediyor gosterin bence.Kac aylik?Yok irkilmiyor bir iki defa irkildi sanki ama o da denk mi geldi bilmiyorum
23 günlükYenidogan bebekte bile irkilme refleksi olur.Biraz gozlemleyin baktiniz ki durum ayni devam ediyor gosterin bence.Kac aylik?
Yapıldı geçti aslında ama neden irkilmediğini anlayamadımDoğduktan sonra kulak ölçümü yapılmadı mi
Bulunduğunuz ili bilmiyorum fakat bazı şehirlerde Toplum sağlığı merkezlerlerine bağlı sağlıklı hayat merkezleri var.O merkezlerin çocuk gelişimcisi oluyor ve ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyorsunuz.Bebeğinizin gelişimini gözlemliyorlar aynı zamanda size bu konuyla ilgili bilgi de veriyorlar.Takip için bile gidebiliyorsunuz.Kızlar merhaba bebeğim yüksek seslerden irkilmiyor korkmuyor ama ağlarken su sesi açtığımda sakinleşiyor sanki çok korkuyorum işitme testini geçmiştik ama neden irkilmiyor diye aklım çıkıyor. Aranızda bebeği böyle olanlar var mı acaba
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için araştıracağım mutlakaBulunduğunuz ili bilmiyorum fakat bazı şehirlerde Toplum sağlığı merkezlerlerine bağlı sağlıklı hayat merkezleri var.O merkezlerin çocuk gelişimcisi oluyor ve ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyorsunuz.Bebeğinizin gelişimini gözlemliyorlar aynı zamanda size bu konuyla ilgili bilgi de veriyorlar.Takip için bile gidebiliyorsunuz.
Benim oğlumda öyleydi süpürge acardim uyanmazdi bile karniniz zaten çok gürültü bir yerdi alışkın olabilir seslere çok normalKızlar merhaba bebeğim yüksek seslerden irkilmiyor korkmuyor ama ağlarken su sesi açtığımda sakinleşiyor sanki çok korkuyorum işitme testini geçmiştik ama neden irkilmiyor diye aklım çıkıyor. Aranızda bebeği böyle olanlar var mı acaba
Peki uyanıkken tepki verir miydi oğlunuz benimki uyanıkken de korkmuyorBenim oğlumda öyleydi süpürge acardim uyanmazdi bile karniniz zaten çok gürültü bir yerdi alışkın olabilir seslere çok normalsağlıkcakla büyütün
Konustugum zaman gozlerime bakardı ama supurgeye fön makinesina tepki vermezdi aylık kontrolünüz olacak zaten çocuk doktoruna danışın aklınız kalmasınPeki uyanıkken tepki verir miydi oğlunuz benimki uyanıkken de korkmuyor![]()
Benimki yüzüme de bakmıyor yani sese hiçbir tepkisi yok sadece bazen su sesi falan açtığımda sakinleşiyorKonustugum zaman gozlerime bakardı ama supurgeye fön makinesina tepki vermezdi aylık kontrolünüz olacak zaten çocuk doktoruna danışın aklınız kalmasın![]()
Çok üzülüyorsunuz sütünüz kesilcek randevu alıp çocuk doktoruna gitsenizBenimki yüzüme de bakmıyor yani sese hiçbir tepkisi yok sadece bazen su sesi falan açtığımda sakinleşiyor![]()
Peki uyanıkken nasıldı tepki veriyor muydu sese doğru Bi yönelim oluyor muyduyeni doğan bebekler ilk bir kaç zaman sese tepki vermezler benimde oğlum doğduğunda süpürge açardım yanında uyumaya devam ederdi. sonradan çıt çıksa uyanan bir çocuğa dönüştü parke çıtırtı sesine benim ayak sesime uyanır oldu.
Ama ben kulağına parmağımı şıklatıyorum gözünü bile kırpmıyor ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallahYenidoğan ilk zamanlar çok yüksek sese irkilmeyebilirmis doktorumuz söylemişti.Bu da çok normalmiş.Benim kızım da top patlasa uyanmazri bazen.Butun gece bağırdığı için yorgun düşer bayilirdi uykudan![]()