• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 adet test kiti

Cyg5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
34
2
1
31
Evde yapılan test kitleri den ben bir buçuk ay boyunca 5 er 10 ar gün aralıklarla 23 tane yaptım hepsi negatif
Şöyle bir durum oldu korumasız ilişkide güvenilmeyip ertesi gün hapı 2 saat sonra alındı regle 6-7 gün vardı ve gecikme yaşandı 13 gün gecikme sonrasi sonra regl oldu 4 buçuk gün surdu. Ve 24 gün sonra bir regl daha oldu 4 buçuk gün oldu arkasına 26 gün sonra bir regl daha oldu oda 4 buçuk gün kadar
ama suan olması gereken regle 2-3 gün arası bişey var ama belirti yok biraz üzgündum hastalandım ve 3 gün aferin tablet içtim bundan dolayı belirti başlamamış olabilir mi ve testleri ilişki üzerinden 49 gün ve 79. Gün aralıklarında yaptım bu sürede testler yanılmaz denilio ama bilgi almak istedim vesvese mi yapıyorum yoksa
(2 predictor early 2 predictor express 6 tane kaset test 13 tane farklı erken gebelik testi)

keşke o kadar para harcamıssınız kan testi yaptırsaydınız kesin sonuç. ilişki üzerinden 79 gün mü geçti. o zmaan kesin çıkardı

keşke o kadar para harcamıssınız kan testi yaptırsaydınız kesin sonuç. ilişki üzerinden 79 gün mü geçti. o zmaan kesin çıkardı
İşte kan testi yapamadigimiz için bu nu burada açmak zorunda kaldım naçizane yorumlarınızı duynak için yanlış anlamayın ben dalga için açmadım bu bahsi sadece bilgi için 🙏🏻

Psikologa gitmenizi öneriyorum. Bu takıntılarla yaşamak çok zordur.
Partnerinizin zerre kadar umrunda olmamıştır eminim.
Bundan sonra kondom kullansın zahmet olmazsa.
Boşalmasını kontrol edip geri çekilse bu kadar endişeli olmazdınız, onu bile yapamamış.
Ayrıca cinsellikte tek sorun hamilelik değil, hastalıklar da vardır.
Hepsinden korunmalısınız.

“Bu testlere ve olduğum adetlere rağmen bugün hamile olduğumu öğrendim” gibi bir cümle okuyacağım sandım :rolleyes:

Bence bu 29 yaşında bir kadının yaşayabileceği bir psikoloji değil. Bir psikiyatriste görünmelisiniz. Geçmiş olsun🌸

Psikologa gitmenizi öneriyorum. Bu takıntılarla yaşamak çok zordur.
Partnerinizin zerre kadar umrunda olmamıştır eminim.
Bundan sonra kondom kullansın zahmet olmazsa.
Boşalmasını kontrol edip geri çekilse bu kadar endişeli olmazdınız, onu bile yapamamış.
Ayrıca cinsellikte tek sorun hamilelik değil, hastalıklar da vardır.
Hepsinden korunmalısınız.
Geri çekilme yaptı ama emin olamadıgimiz için ertesi gün hapı kullandık işte sonrası bu sıkıntılı süreç psikologa gidiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim

“Bu testlere ve olduğum adetlere rağmen bugün hamile olduğumu öğrendim” gibi bir cümle okuyacağım sandım :rolleyes:

Bence bu 29 yaşında bir kadının yaşayabileceği bir psikoloji değil. Bir psikiyatriste görünmelisiniz. Geçmiş olsuni

Evet haklısınız çok saçma birşey söylediğimin farkındayım bende ama psikoloji iğrenç bişey psikologa gidiyorum. Yani 3 regl 23 test negatif imkansızi araştırıyor aptal beynim

Geri çekilme yaptı ama emin olamadıgimiz için ertesi gün hapı kullandık işte sonrası bu sıkıntılı süreç psikologa gidiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim
Ha 23 test geri çekilmeye rağmen yapıldı. Umarim çabucak iyileşir ve bir daha kondomsuz sevişmezsiniz.

Geri çekilme ertesi gün hapı 2 saat sonra alındı ve 23 test delirmisim demi
Üstüne 3 ay da regl olmuşsunuz.

Delirmişsiniz demem ama tedavi olmalısınız.

Böyle hayat geçmez.

Bu şekilde yaşamaya devam ederseniz anneniz bile istemeyerek yanınızda durur.

Tüm sevdiklerinizi kaybedersiniz.

Üstüne 3 ay da regl olmuşsunuz.

Delirmişsiniz demem ama tedavi olmalısınız.

Böyle hayat geçmez.

Bu şekilde yaşamaya devam ederseniz anneniz bile istemeyerek yanınızda durur.

Tüm sevdiklerinizi kaybedersiniz.
Çok haklısınız inanın çok haklısınız biran önce toparlayıp hayatıma devam etmem lazım. Teşekkür ederim. İlgili cevabınız için hanımefendi

Back