Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
Ben gecen yil evlendim 24'üme iki ay kala.. hazir sanmiştim kendimi ama evlendikten snra tabi farkettim keske biraz daha bekleseydim daha diye. Suan mutluyum cok sukur ama zor gunler gecirdim bu güne gelene kadar. Ama insandan insana degisir durumlar. Simdiki aklimla hareket etseydim daha beklerdim sanirim.bi de iş olursa hem iş hem bunlar nasıl yapıcam bilemiyorum
Herkes için değişir. Kendin cevaplaman lazım.ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
bende 23 ümde evlendim. bide bebek bekliyorum. Hiç geç değil. Tabiki bu kişisel bişey. Ben hazırdım.Seninde çok iyi düşünmen gerek.Sadece bulaşık Çamaşırı değil.Unutma evlenince sadece eşin ve sen evlenmiyosunuz ailelerde evleniyo gibi oluyo. :)ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
bizde birlikte yaşıyor gibiyiz ve evin tüm işlerini üstüme yıkıyor bu yüzden korkuyorum ağır geliyor
Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geyyapiyorumn]
İs basa düşünce oöyle bir yapiliyorki annemin evinde yatagimi toplamazdim koca evinde her şey bana bakiyor ama zevkle yyapiyorumOkul oldugunda bile... 19,5 ken evlendim bende
Bana kalırsa önce ayaklarının üzerinde kalmalısın önce iş sonra eşben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
Bunlar en hafıfı canım ya bıde cocuk olsun ondan sonra bak bakım aklım olsa evlenmezdim severek evlendım sevıyorumda kocamı ama sorumluluk zor isler kendıne güvenmen lazımKorkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
Bu mesajdan anlaşılıyor evlilige hazir olmadiginiz.Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
okudunuz demek :) peki kafam karışık okul bitiyor hayatıma bir yol çizmem gerekiyor sürekli düşünüyorum bunaldım gerçekten