23-24 yaşında evlenmek

bizde birlikte yaşıyor gibiyiz ve evin tüm işlerini üstüme yıkıyor bu yüzden korkuyorum ağır geliyor

o zaman kork bence de. beraber yaşıyorsanız beraber sorumluluk alacaksınız.
geçen gün eşime carladım valla. çamaşırları baştan savma şekilde asıyordu. düzgün yapmasını söyleyince "yardım ediyorum beğenmiyosun" dedi. "yaptığın yardım değil sorumluluğun zaten" diye küçük(!) bi hatırlatma yaptım ayarları düzeldi.
eğer eşin seni eve hizmetçi alacaksa işin zor.

bende 23 yaşındayım bana göre ideal 25 yaş, 2 sene içinde daha keyif yapayım diyorum :)

bi de iş olursa hem iş hem bunlar nasıl yapıcam bilemiyorum

Evleneceğiniz insan bu konularda yardımcı olacak biri mi? Bunları konuştunuz mu? Şöyle söyliyim 29 yaşında evlendim ev işlerinin altından gene kalkamadım. Yani 24ümde neydiysem 29umda da oydum. Sizin içinde böyle bir durum olur büyük ihtimalle. Malesef yıllar geçtikçe bir şey olmuyor.

Eşim yardım etmese ne temizlik yaparım ne cam silerim. Dolabını kendi toplar ütüsünü yapar.
Ben kendi dolabını 2 gün düzenli tutamayan bir insanım

haklısın valla

bence yaşla alakası yok..26 27 yaşına gelip te olgunlaşamamış kadın çooook....Evliliği kaldırabilen şey yaşta değil başta

ben de 25 imde evlendim. Ama şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim. Pişman asla değilim iyi ki bu adamla evlenmişim diyorum ama bekarlık farklı şey ya tadını çıkarmaya bak.

40 yasında 2 cocuga sahip oldugunu söylediğin kişiyle mi evleneceksin?
yaşın uygun mu bilmem ama hiç olmazsa mezun olunca gelinlik değil de iş bak önce.. daha iyi olur senin için..

Sırf annen baskı yaptığı için hayatının hatasını yapma sakın.

okudunuz demek :) peki kafam karışık okul bitiyor hayatıma bir yol çizmem gerekiyor sürekli düşünüyorum bunaldım gerçekten
4 aylık ilişkide ailene neden bu kadar ayrıntı verdin anlamadım.
Çocuklarını kabullenememişsin bunu aşmadan zaten evlenme.
Bir de gencecik kızsın yaşı sana daha uygun birini bul kendine. Bu evliliği yaparsan ilerde pişman olma olasılığın %80.
Okul bitince iş bul çalış biraz kariyer yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…