- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
aileler, eş dost akraba, anlayışsız koca gibi etmenler.Korkmam gereken ne var peki
bizde birlikte yaşıyor gibiyiz ve evin tüm işlerini üstüme yıkıyor bu yüzden korkuyorum ağır geliyor
bi de iş olursa hem iş hem bunlar nasıl yapıcam bilemiyorum
haklısın vallao zaman kork bence de. beraber yaşıyorsanız beraber sorumluluk alacaksınız.
geçen gün eşime carladım valla. çamaşırları baştan savma şekilde asıyordu. düzgün yapmasını söyleyince "yardım ediyorum beğenmiyosun" dedi. "yaptığın yardım değil sorumluluğun zaten" diye küçük(!) bi hatırlatma yaptım ayarları düzeldi.
eğer eşin seni eve hizmetçi alacaksa işin zor.
şanslısınEşim yardım etmese ne temizlik yaparım ne cam silerim. Dolabını kendi toplar ütüsünü yapar.
Ben kendi dolabını 2 gün düzenli tutamayan bir insanım
galiba bende öyle yapcıam :)bende 23 yaşındayım bana göre ideal 25 yaş, 2 sene içinde daha keyif yapayım diyorum :)
ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
Şanslı değilim olması gereken bu. İkimizde çalışıyoruz elini taşın altına sokacak.şanslısın
Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
40 yasında 2 cocuga sahip oldugunu söylediğin kişiyle mi evleneceksin?ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
peki40 yasında 2 cocuga sahip oldugunu söylediğin kişiyle mi evleneceksin?
yaşın uygun mu bilmem ama hiç olmazsa mezun olunca gelinlik değil de iş bak önce.. daha iyi olur senin için..
okudunuz demek :) peki kafam karışık okul bitiyor hayatıma bir yol çizmem gerekiyor sürekli düşünüyorum bunaldım gerçektenSırf annen baskı yaptığı için hayatının hatasını yapma sakın.
4 aylık ilişkide ailene neden bu kadar ayrıntı verdin anlamadım.okudunuz demek :) peki kafam karışık okul bitiyor hayatıma bir yol çizmem gerekiyor sürekli düşünüyorum bunaldım gerçekten