• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23+1 haftalık gebeyim disardan karnim tam ne zaman belli olur

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ilk gebeliğim 23+1 haftalık hamileyim rabbimin izniyle 15 eylül doğum gözüküyor normal olarak ilk olduğu için karnım dışardan ne zaman belli olmaya başlar belki ne yapacaksın karnı böylesi daha iyi elbet öyledir ama ben takıyorum kafama 20.haftadan sonra az kendini belli etmeye başladı dışardan tam olarak ne zaman belli olur büyür güzel anneler her sabah kalkıyorum büyüme varmı diye genelde herkes 24.haftadan itibaren büyümeye başlar diyolar bizzat yaşayanlar yazabilirmi biraz sohbet edelim :)
IMG_20220520_111917.jpg

günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ilk gebeliğim 23+1 haftalık hamileyim rabbimin izniyle 15 eylül doğum gözüküyor normal olarak ilk olduğu için karnım dışardan ne zaman belli olmaya başlar belki ne yapacaksın karnı böylesi daha iyi elbet öyledir ama ben takıyorum kafama 20.haftadan sonra az kendini belli etmeye başladı dışardan tam olarak ne zaman belli olur büyür güzel anneler her sabah kalkıyorum büyüme varmı diye genelde herkes 24.haftadan itibaren büyümeye başlar diyolar bizzat yaşayanlar yazabilirmi biraz sohbet edelim :)Eki Görüntüle 3069457
Benim 24-26 arası çıktı biraz ama 30 dan sonra artık iyice belli oldu. Bazı kadınların karın boşluğu daha geniş oluyormuş ve o yuzden karın daha ufak çıkıyormuş. Aklınız kalmasın. Ben sırt üstü yatınca karnım cok az belli oluyor ki bu da avantaj :) Çünkü ne kadar boşluk varsa demek ki karnımız o kadar az gerginleşecek ve çatlamalar vs o kadar az olacak :) insan gormek istiyor tabii o halini hamileyim diye özenmek karnını sevmek veya etrafa göstermek falan ama önemli olan bebiş doğru buyumus mu kilosu boyu yerinde mi :) onlar tamsa bence kucuk karın bi avantaj :) az kaldı azıcık sabır :)

Benim 24-26 arası çıktı biraz ama 30 dan sonra artık iyice belli oldu. Bazı kadınların karın boşluğu daha geniş oluyormuş ve o yuzden karın daha ufak çıkıyormuş. Aklınız kalmasın. Ben sırt üstü yatınca karnım cok az belli oluyor ki bu da avantaj :) Çünkü ne kadar boşluk varsa demek ki karnımız o kadar az gerginleşecek ve çatlamalar vs o kadar az olacak :) insan gormek istiyor tabii o halini hamileyim diye özenmek karnını sevmek veya etrafa göstermek falan ama önemli olan bebiş doğru buyumus mu kilosu boyu yerinde mi :) onlar tamsa bence kucuk karın bi avantaj :) az kaldı azıcık sabır :)
Bende senim gibi düşünüyorum cnm ama ne bilim ya nasıl desem ki ilk olduğu için büyüsün istiyorum 20'den sonra kendini belli etmeye başladı 23 haftadayım karnım bugün çektim bu şekilde bazı arkadaşlarım 24.haftadan sonra hızlı büyüyorlarmiş bakalım

Her haftaya ayrı bir konu açıyorsun 19 haftalık hamileyim karnım ne zaman büyür . 20 haftalık ne zaman büyür 20+5 ne zaman büyür 🙄
Karnınız büyümüş zaten neyi dert ediyorsunuz vücut yapinizdan dolayı yuvarlak değilde yayvan sekilde duruyor sadece , her hafta konu açacak kadar ne bu sıkıntı stres .

Back