Bende 24 haftalığım daha başlamadım
Ufak tefek şeyler aldım sadece
5 adet yeni doğan kısa kollu zıbın (2 adet de uzun kollu)
5 adet 3 ay kısa kollu (2adet uzun kollu )
5 adet 6 ay kısa kollu aldım
2 adet yeni doğan takım aldım
16-17 haftalıkken almıştım bu ay sonunda yavaştan başlayacağım inşallah
Bende 24 haftalığım daha başlamadım
Ufak tefek şeyler aldım sadece
5 adet yeni doğan kısa kollu zıbın (2 adet de uzun kollu)
5 adet 3 ay kısa kollu (2adet uzun kollu )
5 adet 6 ay kısa kollu aldım
2 adet yeni doğan takım aldım
16-17 haftalıkken almıştım bu ay sonunda yavaştan başlayacağım inşallah
ben cinsiyetini öğrendiğimiz zaman hevesle kücük kücük seyler almaya başlamıştım. tam olarak bir liste oluşturup ihtiyaca yönelik alışverişe ise 25.haftada basladım. su an 36+3 ve her seyimiz tamam bir de ben sadece ilk 3 ay için alışveriş yaptım. sonra ihtiyac oldukca almayı düsünüyorum.
bu arada mesela biz 25. haftada bebeğin ince yapılı olduğunu, 30.haftada ince uzun olacağını öğrendik. o yüzden hep buna yönelik bedenler secmeye çalıştık. 30.haftada bebeğin boyu 48 cmydi. o yüzden daha cok 2-4 ay, 1-3 ay falan kıyafetler aldım.
ben cinsiyetini öğrendiğimiz zaman hevesle kücük kücük seyler almaya başlamıştım. tam olarak bir liste oluşturup ihtiyaca yönelik alışverişe ise 25.haftada basladım. su an 36+3 ve her seyimiz tamam bir de ben sadece ilk 3 ay için alışveriş yaptım. sonra ihtiyac oldukca almayı düsünüyorum.
bu arada mesela biz 25. haftada bebeğin ince yapılı olduğunu, 30.haftada ince uzun olacağını öğrendik. o yüzden hep buna yönelik bedenler secmeye çalıştık. 30.haftada bebeğin boyu 48 cmydi. o yüzden daha cok 2-4 ay, 1-3 ay falan kıyafetler aldım.
Biz sıkıntılı süreçten geçtiğimiz için henüz hiçbişe almadım. Ama başlamak istiyorum yavaş yavaş nerden başlayacağımı şaşırdım sağlıkla kucağınıza alorsnız inşallah
Biz sıkıntılı süreçten geçtiğimiz için henüz hiçbişe almadım. Ama başlamak istiyorum yavaş yavaş nerden başlayacağımı şaşırdım sağlıkla kucağınıza alorsnız inşallah
Benim bebeğimin çoğu eşyası hediye olarak geldi bunu tahmin ettiğimiz için önemli şeyleri aldık sadece wagon bebek arabası gibi bi kaç tana yenidoğan zıbın bir kaç tane kısa ve uzun kollu yetti zaten gerisi hediye geldi