• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23+1 bebek alışverişi

dwniz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
40
10
8
29
Kızlar alışverişe ne zaman nerden başladınız. Ben geç mi kaldım yardım bekliyorummm 🥰🥰

Kızlar alışverişe ne zaman nerden başladınız. Ben geç mi kaldım yardım bekliyorummm 🥰🥰
Bende 24 haftalığım daha başlamadım 🥲
Ufak tefek şeyler aldım sadece
5 adet yeni doğan kısa kollu zıbın (2 adet de uzun kollu)
5 adet 3 ay kısa kollu (2adet uzun kollu )
5 adet 6 ay kısa kollu aldım
2 adet yeni doğan takım aldım
16-17 haftalıkken almıştım bu ay sonunda yavaştan başlayacağım inşallah 🙏 ☺️

Bende 24 haftalığım daha başlamadım 🥲
Ufak tefek şeyler aldım sadece
5 adet yeni doğan kısa kollu zıbın (2 adet de uzun kollu)
5 adet 3 ay kısa kollu (2adet uzun kollu )
5 adet 6 ay kısa kollu aldım
2 adet yeni doğan takım aldım
16-17 haftalıkken almıştım bu ay sonunda yavaştan başlayacağım inşallah 🙏 ☺️
Birde e bebekte indirim vardı beşiğini ve bebek arabasını elden çıkardım 😊

ben cinsiyetini öğrendiğimiz zaman hevesle kücük kücük seyler almaya başlamıştım. tam olarak bir liste oluşturup ihtiyaca yönelik alışverişe ise 25.haftada basladım. su an 36+3 ve her seyimiz tamam 🥰 bir de ben sadece ilk 3 ay için alışveriş yaptım. sonra ihtiyac oldukca almayı düsünüyorum.

bu arada mesela biz 25. haftada bebeğin ince yapılı olduğunu, 30.haftada ince uzun olacağını öğrendik. o yüzden hep buna yönelik bedenler secmeye çalıştık. 30.haftada bebeğin boyu 48 cmydi. o yüzden daha cok 2-4 ay, 1-3 ay falan kıyafetler aldım.

ben cinsiyetini öğrendiğimiz zaman hevesle kücük kücük seyler almaya başlamıştım. tam olarak bir liste oluşturup ihtiyaca yönelik alışverişe ise 25.haftada basladım. su an 36+3 ve her seyimiz tamam 🥰 bir de ben sadece ilk 3 ay için alışveriş yaptım. sonra ihtiyac oldukca almayı düsünüyorum.

bu arada mesela biz 25. haftada bebeğin ince yapılı olduğunu, 30.haftada ince uzun olacağını öğrendik. o yüzden hep buna yönelik bedenler secmeye çalıştık. 30.haftada bebeğin boyu 48 cmydi. o yüzden daha cok 2-4 ay, 1-3 ay falan kıyafetler aldım.
Biz sıkıntılı süreçten geçtiğimiz için henüz hiçbişe almadım. Ama başlamak istiyorum yavaş yavaş nerden başlayacağımı şaşırdım 🥰 sağlıkla kucağınıza alorsnız inşallah

Biz sıkıntılı süreçten geçtiğimiz için henüz hiçbişe almadım. Ama başlamak istiyorum yavaş yavaş nerden başlayacağımı şaşırdım 🥰 sağlıkla kucağınıza alorsnız inşallah
siz de insallah. bundan sonrası güzelliklerke gecsin insallah 🥰

Back