Anladım meme dokusu varsa küçük protezle de güzel bir boyut oluşabilir. Görmeden yorum yapamayacağım büyüklüğü hakkında.. Ama ödemler vs gidince boyutta değişme olmuyor, sadece şekil belirginleşiyor.5 cm lik bi meme dokusu vardı işte ondan dolayıda fasya altını tercih etti boyum 158 falan kilomda 50
Göremedim daha kendileriniCup markalara gore degisiyor. Boyunuzu ve kilonuzu baz alarak soyluyorum ideal cc muhtemelen budur.
Zaten buyuk implant ve yapay buyuk meme tercihiniz degilmis
SlmlarGörüntü olarak benim için ideal olana ulaştım. Ne büyük nede önceki gibi küçücük minyon tipli bir insan olduğum tam orta boy :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim bu konuda.
MerhabaGöremedim daha kendileriniinşallah güzel olmuştur
Slmlar
Bugün göğüs büyütme için muayene oldum.Dr göğüs kafesimin dar meme dokumun yok denecek kadar az olduğunu 225 cc den büyük bir memenin sırıtacağını söyledi Bana küçük gibi geldi . 1.65 boy 56 kg 33 yaşındayım2 doğum yaptım. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Benim dokum vardi 275 cc koydu hocam 4. Günüm bilmiyorum ilerde küçük gelirmi:/
Benim dokum vardi 275 cc koydu hocam 4. Günüm bilmiyorum ilerde küçük gelirmi:/
Doktorlar karar verirken en önemli faktörler arasında göğüs kafesi genişliği de geliyor sonuçta büyük olursa yanlardan taşan bir görüntü olur veya çok yukardan başlayan göğüsler olabilir bu görüntü de sizi rahatsız edebilir... Ben de eskiden kaç cc konulur vs diye endişe ediyordum ama anladım ki en iyisi güvenilir bir doktor bulup gerisine karışmamak yani binbir zahmetle ameliyat olup sonra da utanacağım göğüslerim olsun istemem..Küçük göğüs o kadar dikkat çekmez en dümdüz göğüsler bile sütyenle sonuçta normal gibi gözükebiliyor ama büyük göğüs oldu mu tüm dikkatler oraya toplanır gizleme şansınız da yok sonuçta..Yani mesela şu an göğüslerimiz küçük napıyoruz bir beden büyük sütyen alıyoruz yada destekli alıyoruz içini tam doldurmasa da dıştan görünüşünde herhangi bir sorun yok ama çok büyük olduğu zaman yapılabilecek birşey yok şimdilerde de acaba çok mu büyük olur diye takmaya başladım..Sizin göğüs altı ölçünüz kaç cm acaba?