225 cc yaptıranlar

Bugün ameliyat için gün aldım Dr tam ölçümü yapmadı fakat 12 cm civarında dedi önümüzdeki hafta tam ölçümlerim yapılacak çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum
Merhaba
Bugün muayene oldum ve 225 cc den büyüğü sırıtır bana da bnm meme dokum da aynı sizin gibi çok merak ettim foto paylaşabilir misiniz ben çok küçük olsun istemiyorum ama aynı Zaman'da doğal dursun istiyorum
13 Agustos ta ameliyat olucam :) sonrasında foto paylaşırım :)

Doktorlar karar verirken en önemli faktörler arasında göğüs kafesi genişliği de geliyor sonuçta büyük olursa yanlardan taşan bir görüntü olur veya çok yukardan başlayan göğüsler olabilir bu görüntü de sizi rahatsız edebilir... Ben de eskiden kaç cc konulur vs diye endişe ediyordum ama anladım ki en iyisi güvenilir bir doktor bulup gerisine karışmamak yani binbir zahmetle ameliyat olup sonra da utanacağım göğüslerim olsun istemem..Küçük göğüs o kadar dikkat çekmez en dümdüz göğüsler bile sütyenle sonuçta normal gibi gözükebiliyor ama büyük göğüs oldu mu tüm dikkatler oraya toplanır gizleme şansınız da yok sonuçta..Yani mesela şu an göğüslerimiz küçük napıyoruz bir beden büyük sütyen alıyoruz yada destekli alıyoruz içini tam doldurmasa da dıştan görünüşünde herhangi bir sorun yok ama çok büyük olduğu zaman yapılabilecek birşey yok şimdilerde de acaba çok mu büyük olur diye takmaya başladım..Sizin göğüs altı ölçünüz kaç cm acaba?
Göğüs altı 12 cm civarında Dr 280-300 cc arası yuvarlak kas zarı altına uygulayacağını söyledi. 13 ağustos ta ameliyat olucam bakalım heyecanla bekliyorum birazcıkta korkuyorum :/ bu arada Dr u değiştirdim biraz tereddüt etmiştim ikinci bi Dr a daha göründüm ve daha çok güven duyduğum için Ali Rıza Öreroğlu 'nu tercih ettim :)

Göğüs altı 12 cm civarında Dr 280-300 cc arası yuvarlak kas zarı altına uygulayacağını söyledi. 13 ağustos ta ameliyat olucam bakalım heyecanla bekliyorum birazcıkta korkuyorum :/ bu arada Dr u değiştirdim biraz tereddüt etmiştim ikinci bi Dr a daha göründüm ve daha çok güven duyduğum için Ali Rıza Öreroğlu 'nu tercih ettim :)

Sizin ameliyatınıza da az kalmış her ameliyat olanla birlkte darısı başıma diyorum ama ben sonbahar gibi olacağım sanırım yüzme olayları bitsin istiyorum çocuklarla beraber birkaç kere daha denize gireriz denizde onlarla kuduramazsam olmaz o yüzden beklemedeyim :rolleyes: Hakkınızda hayırlısı olsun Ali Rıza Bey kaç cc önerdi peki?
Bir de göğüs altı çevrenizi sormuştum ben 12 cmi ölçerken nerden nereye ölçülüyor bilemediğim için kendiminkiyle karşılaştıramadım açıkcası yapı olarak benden bir tık daha öndesiniz diyeyim mesela benim göğüs altı ölçüm 77-78 cm filan olmalı sizinki ne kadar?

teşekkür ederim:KK200: bnm göğüs çevrem 75 cnm meme dokum 12 cnm :KK48: dr 280-300 cc arası uygun olur ameliyat esnasında deneyip en uygununa karar veriyorum dedi:KK59: bakalım ne olacak yaşayıp görücem :KK28:

Sizin ameliyatınıza da az kalmış her ameliyat olanla birlkte darısı başıma diyorum ama ben sonbahar gibi olacağım sanırım yüzme olayları bitsin istiyorum çocuklarla beraber birkaç kere daha denize gireriz denizde onlarla kuduramazsam olmaz o yüzden beklemedeyim :rolleyes: Hakkınızda hayırlısı olsun Ali Rıza Bey kaç cc önerdi peki?
Bir de göğüs altı çevrenizi sormuştum ben 12 cmi ölçerken nerden nereye ölçülüyor bilemediğim için kendiminkiyle karşılaştıramadım açıkcası yapı olarak benden bir tık daha öndesiniz diyeyim mesela benim göğüs altı ölçüm 77-78 cm filan olmalı sizinki ne kadar?

Yeni
teşekkür ederim:KK200: bnm göğüs çevrem 75 cnm meme dokum 12 cnm :KK48: dr 280-300 cc arası uygun olur ameliyat esnasında deneyip en uygununa karar veriyorum dedi:KK59: bakalım ne olacak yaşayıp görücem :KK28:

Yeni
Maaşallah çok güzel göğüs dokunuz varmış benim 1 cm göğüs dokum var doktorla görüşmeye gitmedim ama sizlerin ameliyat tarihini yada doktor görüşmelerinizi okuyunca çok heyecanlanıyorum inşallah herşey gönlünüzce olur umarım ben de buraya heyecanla yazarım doktor görüşmemi .. Zaten dokunuz varmış bence harika duracak :))

Bana da 240 takildi kizlar 4. Gunum bitti. Az once bi actim sutyeni resmen bisey yok. Sutyende var gibi gozukuyo hatta buyuk gozukuyo. Lutfen paylasir misiniz odemler gecince belli oluyo mu? Odem mi var da belli degil uyuyamiycam uzuntuden. Boyum 157 ve 49 kiloyum doktor 200 takcm dedi bn ameliyata girerken 240 drdim. Implanti denedigimde cok guzel durmustu ustumde ama neden boyle

Görüntü olarak benim için ideal olana ulaştım. Ne büyük nede önceki gibi küçücük minyon tipli bir insan olduğum tam orta boy :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim bu konuda.
Merhabalar, ben de 3 gün sonra ameliyat olacağım 225 ile 250 cc arasında kararsız kaldım. Aşırı bir fark olmayacaktır muhtemelen ama yine de kaygılıyım. 1.65 e 50 kiloyum kendi gögsüm 40 -50 cc aradı. Büyük olsun istemiyorum. Son durumda memnun musunuz? Hiç buraya fotograf yüklediniz mi?

X