22 yaşındayım annem hala eve gelme saatime karisiyor

UOTE="filmdelisi, post: 64884897, member: 665233"]
Ne kazandınız Allah aşkına çok merak ettim:)
Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.
[/QUOTE]
Ekmek alip geri eve dönerken Allah korusun o cerenin basina gelen sey de gelebilir sonucta. Kendimizi sakincaz diye sokagada mi cikmayalim.

Oy çok tatlisnz ayni dusuncedeym universitede de kendime hep kural koydm asla geç saatlere kadar durmadm disarlarda. hiç birşey de kaybetmedm

Bence çok şey kaybetmişsiniz ama insan bilmediği şeyin eksikliğini hissetmez. Güvenli bir yerde güvenilir insanlarla olduktan sonra gençler hayatın tadını çıkartmalı evlenmeden önce.
Mesela ne kaybettim. Eğlence mekanı gormedim bar görmedim alkole alısmadım. ondan hariç gundüz yapabileceğim aktiveteleri de yaptım gezebilecegim yeri de gezdim. Kaybettiğim bar diskoysa iyi ki kaybetmişim.

Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.
Ekmek alip geri eve dönerken Allah korusun o cerenin basina gelen sey de gelebilir sonucta. Kendimizi sakincaz diye sokagada mi cikmayalim.
[/QUOTE]
Ben kimseye oyle bişey demedim bende cıktım hiç cıkmadımm değil ama böyle bir şart oldugu için cok rahat olamadım olur olmucak yerlerde takılmadım bunu belirttim kötü niyetli bişey solemedim herkes uzerime geliyor o kızada bişe demedim annelik içgüdüsü koruyucu oluyor kendimden ornek verdim sadece

UOTE="filmdelisi, post: 64884897, member: 665233"]
Ne kazandınız Allah aşkına çok merak ettim:)
[/QUOTE]
Hım...
Liseyi yatılı okudum, hafta sonu arkadaşlarımda kalırdım, eve sönüş saati 12 ydi, başıma bir şey gelmedi.
Üni de ailemin yanındaydım, istediğim saatte geldim, gece yarısını geçtiği zaman biraz sorun ederlerdi, eğer çok geç kalacaksam arkadaşlarıma gider, onları huzursuz etmezdim.
Başıma bir iş gelmedi.

Evlendim, eşimle ayrı ayrı programımız olabiliyor, kendimizce sınırımız gece 1 dir, ikimiz de bu saate dikkat ederiz, başıma bir şey gelmedi.

Ha gelebilir de ama gelecek diye eve mi hapis yaşamalıyım?
Gündüz gözü olmuyor mu, bu manyaklar kurt adam mı?

Bir saçmalamayın nolur, yetişkin insanlar tehlikeli olacak şeyi bilir ve ona göre elinden geldiğince önlemini alır.
Bunun yolu evden çıkmamak değildir.

Hım...
Liseyi yatılı okudum, hafta sonu arkadaşlarımda kalırdım, eve sönüş saati 12 ydi, başıma bir şey gelmedi.
Üni de ailemin yanındaydım, istediğim saatte geldim, gece yarısını geçtiği zaman biraz sorun ederlerdi, eğer çok geç kalacaksam arkadaşlarıma gider, onları huzursuz etmezdim.
Başıma bir iş gelmedi.

Evlendim, eşimle ayrı ayrı programımız olabiliyor, kendimizce sınırımız gece 1 dir, ikimiz de bu saate dikkat ederiz, başıma bir şey gelmedi.

Ha gelebilir de ama gelecek diye eve mi hapis yaşamalıyım?
Gündüz gözü olmuyor mu, bu manyaklar kurt adam mı?

Bir saçmalamayın nolur, yetişkin insanlar tehlikeli olacak şeyi bilir ve ona göre elinden geldiğince önlemini alır.
Bunun yolu evden çıkmamak değildir.
[/QUOTE]
Senin gelmedi diye kimsenin basına bişe gelmeyecek diye bir şey mi var.

Bu tavrınız hiç normal değil. Üniversiteyi bitirmek üzere olan birine böyle davranılırsa iş yaşamında ezik biri olur maalesef.
Ezik olmaz merak etme , ama siz sadece anneye odakladınız asıl birde mesele baba
Onu idare etmek daha zor , bu ailevi meselelerin içinde tehlikeli olan baba

Senin gelmedi diye kimsenin basına bişe gelmeyecek diye bir şey mi var.
[/QUOTE]
Başkasına geldi, bana da gelecek diye bir şey mi var
Bu paradoks uzar gider...

Bugün buralar baya derin... Bara gitmenin nesi var ki?
Cok sey kaybetmişim gezmeyerek o arkadaş bunu dedi bana vbende aksamları dısarda olmadıgım için boyle ortamlara alısmadıgımı belli ettim ondan haric gezdim ettim ne kaybetmiş olabilirim ki uani bunu soyledim Okaybetettiğim şeyleri de cok merak ettim dogrusu. Benım aklıma Baska bişe gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…