- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.UOTE="filmdelisi, post: 64884897, member: 665233"]
Ne kazandınız Allah aşkına çok merak ettim:)
Oy çok tatlisnz ayni dusuncedeym universitede de kendime hep kural koydm asla geç saatlere kadar durmadm disarlarda. hiç birşey de kaybetmedmEvlenene kadar aksam ezanı okunduktan sonra dışarıda duramadım istisnalar hariç. Hava kararmadan butun kardesler im evde olurduk iyi ki de durmamışım iyiki de gezememişim ne kaybettim? Daha cok kazandım. Anneme beni böyle kötülüklerden korumaya calıstıgı için minnettarım canım annem
Mesela ne kaybettim. Eğlence mekanı gormedim bar görmedim alkole alısmadım. ondan hariç gundüz yapabileceğim aktiveteleri de yaptım gezebilecegim yeri de gezdim. Kaybettiğim bar diskoysa iyi ki kaybetmişim.Bence çok şey kaybetmişsiniz ama insan bilmediği şeyin eksikliğini hissetmez. Güvenli bir yerde güvenilir insanlarla olduktan sonra gençler hayatın tadını çıkartmalı evlenmeden önce.
Olsaydı bir erkek evladım benden çekeceği vardı, bunu da böyle bilin!!!Erkek çocuklara da aynı muameleyi yapıyor musunuz? Akşam 9 da evde olmalı mı mesela onlarda?
Ben karanlıkta dışarı da olmaktan korkuyorum mümkün olduğunca da erken saatte evimde oluyorumSiz dışarı çıkarmıydınız, çıktığınızda ulaşımı nasıl sağladınız?
Bu tavrınız hiç normal değil. Üniversiteyi bitirmek üzere olan birine böyle davranılırsa iş yaşamında ezik biri olur maalesef.Olsaydı bir erkek evladım benden çekeceği vardı, bunu da böyle bilin!!!
Ekmek alip geri eve dönerken Allah korusun o cerenin basina gelen sey de gelebilir sonucta. Kendimizi sakincaz diye sokagada mi cikmayalim.Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.
Evet olmalı kardeşim var onu da çok merak ediyorum dışarıda olursa ki onu da ararlarOlsaydı bir erkek evladım benden çekeceği vardı, bunu da böyle bilin!!!
Teşekkür ederim beni destekleyen bir tek siz cıktınız.Oy çok tatlisnz ayni dusuncedeym universitede de kendime hep kural koydm asla geç saatlere kadar durmadm disarlarda. hiç birşey de kaybetmedm
Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.UOTE="filmdelisi, post: 64884897, member: 665233"]
Ne kazandınız Allah aşkına çok merak ettim:)
Hım...Başıma kötü bir olay gelebilirdi o haberlerde izlediğimiz kızlardan biri ben olabilirdim. Empati yaptım biraz.
Ezik olmaz merak etme , ama siz sadece anneye odakladınız asıl birde mesele babaBu tavrınız hiç normal değil. Üniversiteyi bitirmek üzere olan birine böyle davranılırsa iş yaşamında ezik biri olur maalesef.
Senin gelmedi diye kimsenin basına bişe gelmeyecek diye bir şey mi var.Hım...
Liseyi yatılı okudum, hafta sonu arkadaşlarımda kalırdım, eve sönüş saati 12 ydi, başıma bir şey gelmedi.
Üni de ailemin yanındaydım, istediğim saatte geldim, gece yarısını geçtiği zaman biraz sorun ederlerdi, eğer çok geç kalacaksam arkadaşlarıma gider, onları huzursuz etmezdim.
Başıma bir iş gelmedi.
Evlendim, eşimle ayrı ayrı programımız olabiliyor, kendimizce sınırımız gece 1 dir, ikimiz de bu saate dikkat ederiz, başıma bir şey gelmedi.
Ha gelebilir de ama gelecek diye eve mi hapis yaşamalıyım?
Gündüz gözü olmuyor mu, bu manyaklar kurt adam mı?
Bir saçmalamayın nolur, yetişkin insanlar tehlikeli olacak şeyi bilir ve ona göre elinden geldiğince önlemini alır.
Bunun yolu evden çıkmamak değildir.
Bugün buralar baya derin... Bara gitmenin nesi var ki?Teşekkür ederim beni destekleyen bir tek siz cıktınız.
Barlara düşüyor, sonra kötü yola aaa, siz de!Bugün buralar baya derin... Bara gitmenin nesi var ki?
Başkasına geldi, bana da gelecek diye bir şey mi varSenin gelmedi diye kimsenin basına bişe gelmeyecek diye bir şey mi var.
Özel araç + bilinen tanınan taksi durağından taksi.Ben karanlıkta dışarı da olmaktan korkuyorum mümkün olduğunca da erken saatte evimde oluyorum
Cok sey kaybetmişim gezmeyerek o arkadaş bunu dedi bana vbende aksamları dısarda olmadıgım için boyle ortamlara alısmadıgımı belli ettim ondan haric gezdim ettim ne kaybetmiş olabilirim ki uani bunu soyledim Okaybetettiğim şeyleri de cok merak ettim dogrusu. Benım aklıma Baska bişe gelmediBugün buralar baya derin... Bara gitmenin nesi var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?