22 yaşında teyzem ölüm kalım savaşı veriyor 1ufak duayı esirgemeyin ALLAH rızası için

kalp krizimi??

Anlayamamışlar mı kaç gündür.

Nasıl şimdi peki, varmı bir gelişme??

aynı maalesef :(
solunum makinasına bağlı
ağır koma hali 2 gün önce çok ateşliydi ağzı burnu yara olmuş ateşten
dr lar mucize diyor başka birşey demiyor
ALLAH tan ümit kesilmez

teşhis konmuş arkadaşlar
Kalp Krizi senağlama

:1shok::1shok:
aaaaa ne diyorsun azram,22 yaşındaki gencecik bir beden,kalp krizi o yaşta Allah korusun,
eğer teşhis doğruysa bu bir mucize o zaman,dilerim bu mucizeyi yaratan Rabbim sağsalim ayağa kalkmasını da nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarımı eksik etmeyeceğim inşaAllah:Saruboceq::Saruboceq:

:1shok::1shok:
aaaaa ne diyorsun azram,22 yaşındaki gencecik bir beden,kalp krizi o yaşta Allah korusun,
eğer teşhis doğruysa bu bir mucize o zaman,dilerim bu mucizeyi yaratan Rabbim sağsalim ayağa kalkmasını da nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarımı eksik etmeyeceğim inşaAllah:Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlama
bebeği ölmüş
almışlar
gün tam 1 hafta oldu ve halen öyle yatıyor bizde çaresizce bekliyoruz

Rabbim yar ve yardımcısı olsun,ellerimi her açtığımda ona ve onun gibilere dua edeceğim.dilerim en iyi şekilde tekrar aranızda olur,dilerim en mutlu günleri yaşarsınız tekrar... Allah bir an önce şifa versin,çok üzüldüm :Saruboceq: lütfen sizde dimdik ayakta durup güç verin ona...:

canım benim durum çok acı ...yazık çok genç.. ama rabbim her şeyin doğrusunu bilir
güldenciğim belki bana kızacaksın ama uzun süre beyine oksijen gitmemiş 1 haftadır komada beyin de sekel kalma riski çok fazla...bu durum da rabbim iki iyilikden birini versin ve şifa vereceksede tam olarak şifa versin inşaAllah Allah yardımcınız olsun.....

demek bebek ölmüş :çok üzgünüm:çok üzüldüm yaaaa işallah teyzeniz iyileşir.:Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim ya çok üzüldüm..
Allahım acil şifalar versin,
tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:
Dualarımız teyzenle :Saruboceq:

dilerim aniden geldiği gibi aniden de gider hastalık...
acil şifalar dileirm...

olumlu düşünün olumlu olsun

çok büyük geçmiş olsun

offf canim ya cok uzuldum insan kendini teyzenin yerine koymali demi allah sifasini versin insallah cok uzuldum peki nasil simdi ve birden biremi oldu rahatsizligi varmydi

rabbim şafii ismi şerifi ile şifa versin
70 bin kelimei tevhid okunsa şifası Allahtan inşallah
burdan duyuralım
herkes 100 çekse kısa sürede biter

Back