22 yaşında teyzem ölüm kalım savaşı veriyor 1ufak duayı esirgemeyin ALLAH rızası için

Çok üzüldüm. Yakın bir zamanda buna benzer birşey yaşadım. Dedem yemek yerken lokmaları yemek borusuna değilde soluk borusuna gidiyor nefessiz kalıyor yani boğuluyor beynine oksijen gitmiyor.Hastaneye yattıktan 15-20 gün sonra boğazını deldiler takılan borular yara yapıyor çünkü. yaklaşık 2 ay hastanede kaldı. Daha fazla dayanamadı... :gitme:mafoldumben

Dilerimki en kısa zamanda iyileşir..:teselli: yine de herşeye hazırlıklı olunuz.

geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

Geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin inşallah.

daha çok genç:gitme:

Canım benimmm rabbim inşaallah şifasını verir
sizlere de sabır kuvvet ihsan etsin öpüyorum canım dualarımız sizinle....

Rabbim ınşallah tez zamanda şifasını versin,sevdiklerine bağışlasın.Böyle haberler duyduğumuzda çok üzülüyoruz ama elimizden hiç bir şey gelmiyor.Sadece Dua........Selam ve Dua ile..........

azram canımm inan çok çok üzüldüm
inşallah sağlığına kavuşur bende dua edeğim teyzen için
inşallah hayata döner..

çok üzüldüm daha çok genç rabbim gençliğine acısın şifa versin inşallah rabbim sevenlerine sizlere bağışlasın teyzenizi tez vakitte şifa bulsun inşallah

geçmiş olsun canım benim
dualarımız teyzenle
Allahım en kısa zamnda sizlere kocasına bagışlar inşallah

Çok üzüldüm ne denilebilir ki...
Dualarımız sizinle inşallah güzel haberler alırsınız canım...

azracımmmmmmm çokk geçmiş olsunnn allahım yardım etsin acil şifalar diliyorummmm

çok isterdim iyi haberler vermek için
ama dün biraz daha kötüydü
solunum makinasına bağlı
o da organları tembelleştiriyormuş
ve enfeksiyonda çıktı ateşi vardı
umudumuzu kaybetmedik
ama pek de iç açıcı değil

canım benım yuce rabbım ısterseee hersey olur umıdınızı kırmayınnn ınsalalh ıyı olacakk

bugün songül müdirem aradı geçmiş olsun dilekleri için
ve siz burda ki yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederim
desteğiniz yanımda oluşunu
bir mucize ver ALLAHIM

canım benım herzamn yanındayızz ıyı olucak ınssaallh yucerabbım verıcek sıfasını

Canım ya ben de iyi bir haber var mı diye girip bakıyım dedim.Allahtan umut kesilmez.ınşallah sağlığına bir an önce kavuşur.Rabbim yar ve yardımcınız olsun....

Back