22 yaşında teyzem ölüm kalım savaşı veriyor 1ufak duayı esirgemeyin ALLAH rızası için

bende burayı takip ediyorum sürekli ve dua ediyorum. güzel haberlerle gel inşallah.

İyide noldu, niye böyle oldu teyzen. herhangi bir rahatsızlığımı vardı??

azram canım Rabbim acil şifalar versin,gençliğine ve size bağışlasın inşaAllah:Saruboceq:
Dualarımız teyzenle,dilerim en kısa sürede iyi haberini alırsınız:çok üzgünüm:
Bizleride habersiz bırakma:1no2:
Çok genç daha hayatının baharında tazecik bir fidan Allah'ım inşaAllah bir mucize olur,inşaAllah en kısa sürede iyileşir:Saruboceq:
Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor,dilerim bizlerin duası vesile olursenağlama

canım okuyunca çok üzüldüm nedenini bilememekte çok kötü birşey allah acil şifalar versin umarım iyi olur :Saruboceq:

İyide noldu, niye böyle oldu teyzen. herhangi bir rahatsızlığımı vardı??
ah cnmm
maalesef bizi bir yıkan da bu
tanı konumuş değil
dr lar yeni bir hastalık gözüyle bakıyor

azram canım Rabbim acil şifalar versin,gençliğine ve size bağışlasın inşaAllah:Saruboceq:
Dualarımız teyzenle,dilerim en kısa sürede iyi haberini alırsınız:çok üzgünüm:
Bizleride habersiz bırakma:1no2:
Çok genç daha hayatının baharında tazecik bir fidan Allah'ım inşaAllah bir mucize olur,inşaAllah en kısa sürede iyileşir:Saruboceq:
Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor,dilerim bizlerin duası vesile olursenağlama
saol evt çok çok genç
kadersizim bnm
ALLAH bin kere razı olsun
en büyük katkı dua
çünkü bzmde elimizden başka birşey gelmiyor

bende burayı takip ediyorum sürekli ve dua ediyorum. güzel haberlerle gel inşallah.

keşke gelebilsem
bizimde beklediğimz haberler bu
ama bu yönde de gelmiyor
ateşi çokmuş şuan ıslak çarşaf ve buz varmış
durumu halen kötü

Allahım acil şifalar versin.....teyzem 1 aylık hamile demişsin dış gebelik olmasın canım yaa...gerçi doktorlar mutlaka kontrolünü yapmışlardır....benim de çok yakın bir arkadaşım dış gebelikten dolayı çok kısa bir zaman önce rahatsızlık geçirdi....kalp masajıyla tekrar hayata döndürüldü...sen hamile deyince bunu yazma gereği hissettim....inşallah en kısa zamanda teyzeciğin sağlığına kavuşur canım....

Allah ım acil şifalar versın azracım
dualarımız teyzenle
inşallah ıyı haberlerını alırız ınsallah

Allahım acil şifalar versin.....teyzem 1 aylık hamile demişsin dış gebelik olmasın canım yaa...gerçi doktorlar mutlaka kontrolünü yapmışlardır....benim de çok yakın bir arkadaşım dış gebelikten dolayı çok kısa bir zaman önce rahatsızlık geçirdi....kalp masajıyla tekrar hayata döndürüldü...sen hamile deyince bunu yazma gereği hissettim....inşallah en kısa zamanda teyzeciğin sağlığına kavuşur canım....

yok cnm bnm dış gebelik değil
maalesef tanısı konmuş değil halen bugün 6.gün
ve halen ağır koma halinde

Allah acil şifalar versin daha çok genç, okuyunca yüreğim sızladı. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

"Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki,... Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

kalp krizimi??

Anlayamamışlar mı kaç gündür.

Nasıl şimdi peki, varmı bir gelişme??

Back