benim kafam cidden aşırı karışık ve ne yapacağımı şaşırdım yaa. 22 yaşımdayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Babamla çok fazla sorun yaşadım doğduğumdan beri ve erkeklere güvenmiyorum ve pek fazla yaklaşamıyorum. Bu sebeple olmadı. Ama artık çok netim olsun istiyorum. 22 yaşına kadar sadece flörtler ile takılamaz bir kız. Neyse işte şu an biriyle görüşüyorum ve başta her şey çok iyiydi, çok ilgiliydi günden güne azaltmaya başladı ben de ilgi gösterdikçe. Bilerek yapıyor şu an beni kendi üstüne çekmeye çalışıyor. Lütfen bana kaçan kovalanır olmuş o toxic işi bitir filan ya da şu an kaçtığı için böyle hissediyorsun da demeyin çünkü bitirmek istemiyorum. Gerçekten olumlu bir sonuç almak istiyorum. Kararımı verdim ve hiçbir şeyden korkmuyorum. Üzülebilirim ama yaşamak istiyorum onunla. İlk defa böyle hissediyorum. Seviyorum. Konuşmalarından onun da istediğine eminim. Ama tipik erkek hareketi kendine yaklaştırmaya çalışıyor. Sabırsızım cidden. onun da yeniden baştaki gibi olmasını istiyorum. Çok ilgili biri aslında ama şu an roller değişti işte. Geri çevirmek için rolü kendime ne yapmalıyım. Yazmayın demeyin lütfen çünkü ben yazarım yani:) Başka bir şey gerek ama ne olduğunu bilmiyorum. Fikri olan var mı?