Göz Çevresi Bakımı 22 yas icin göz cevresi kirisikligi giderici nemlendirici tavsiye edebilir misiniz?

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.321
398
Diğer
kardesim 22 yasinda kuru ve hassas bir cilde sahip
göz cevresindeki kirisikliklardan cok rahatsiz
kirisiga iyi gelen göz cevresi nemlendiricisi tavsiyelerinizi bekliyoruz a.s.

bende istiyorummm konu süper arkdaşlarr tebrikler, ben de 22 yaşınym cildim karma hassas kuruya dönük kırışıklık yok şuan, ama önlem almalı göz altımda küçük belirsiz yağ bezeleri var rahatsız ediyolar benii mirmirmirmir krem tavsiyelerinizi bekliyorummm

bende 25 yaşındayım hiç bişeye güvenip süremedim ama sebameti duyunca hemen aldım sebametin göz çevresi kremi var 1 aydır kullanıyorum ve çok iyi geldiğini düşünüyorumyerimseniben
bütün arkadaşlarıma söledim hepsi alıyo yavaş yavaş sositososito

evet benimde ihitiyacım var medobalm diye bi krem kullandım ama tüp bitmesine rağmen idda edilen hiç bişey olmadı doğrusu

Son düzenleme:
kızlaaar, bende 24 yaşındayım solaryuma fln girmekten epey kırıştı göz çevrem...ve oldukçada beni rahatsız ediyodu...
Geniş araştırmalarım sonucu +18 ve 29 yaş arası kullanılan Olay'ın göz çevresi jelini almaya karar verdim. Okuduğum yorumlar ( farklı siteler - kişiler ) beni tatmin etti aldırmaya. Velhasıl aldım ve sürdüğüm gecenin sabahı göz altımda ciddi cidii fark hissettim bugece sanırım 5. sürüşüm olacak. vall ben çok memnunum kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende bi yerde kivi göz çevresine iyi geliyor diye okumuştum bi kaç gündür deniyorum iyi geliyo yani enazından bi ferahlık veriyo. soyduğum kivinin kabuklarını koyuyorum 15 dakika bekletiyorum yıkıyorum rahatlıyor deneyin tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum 23 yaşındayım ve gülümsediğim zaman göz çevremde derin çizgiler oluşmaya başladı. Bi keresinde yaşmaya+yoğurt karışımı duymuştum. İlk fırsatta yaşmaya alıpkaydirigubbakcemile deniycem duruma göre bildiririm. Önerileriniz varsa şimdiden teşekkürler konuyu açanada teşekkürler tabiii ki :1rolleyes:

The Body Shop'un E vitaminli göz çevresi nemlendiricisi diyorum...

ben de 22 yaşındayım. sadece nemlendirmek amaçlı mükemmel bir ürün.

benimde tavsiyeden cok bir uyarım olcak bende göz altı morlukları için nivea nın göz altı kremini almıştım ama fooosss cıktı sakın kullanmayın derimmm senağlama
$Resim 007.webp

benimde tavsiyeden cok bir uyarım olcak bende göz altı morlukları için nivea nın göz altı kremini almıştım ama fooosss cıktı sakın kullanmayın derimmm senağlama
Eki Görüntüle 13816

:uhm:canım niye öle dedin. bende de var aynısından resmini de ii ki koymuşsun görünce anladım,işe mi yaramadı yoksa olumsuz bi tarafını mı gördün :1shok:. ben düzenli kullanamadım,aklıma geldikçe sürüyorum

Ben Roc'un gözaltı kremini kullanıyorum ve çok memnunum.
Zaten Roc'un tüm cilt ürünleri süper.:)

Eki Görüntüle 13816

ya bnde yaklaşık bir 15gündür kullanıyorum bu kremi ama ne faydasını gördüm ne de zararını.. acaba sizde ters bi etki flnmı yaptı?

kardeşim la roche un kremini aldı çok güzel farkediyorum açılma var kırışıklıklarda diyo 2 aydr falan hergün düzenli şeklide sürüyor

benimde sorunum aynı yahu 23 yaşındaımmm ve gözaltı kırışıklarım oluşuo isleyebiliorum oluşumlarıı lütfen bu yaşlarda olup nemlendirici kullananlar yazsınlar markayı,ayrıca harbidende niveanın ürünü berbat kullanmaya başlamamla bırakmam bi oldu düzenli kullanmama rağmen arttırdı kırışıklarımı

ben de body shop'un e vitaminli nemlendiricisini kullanıyorum kızlar, iyi geliyor gibi sanki ama çok da anlayabilmiş değilim..galiba düzenli kullanabilirsem farkı anlayacağım..

bu yaşlarda bu kremleri iyi seçiyor olmak lazım, tutup da 25 yaşındayken 30 veya 40 yaş üstü krem kullanırsak cildimize yazık etmiş oluruz..

Back
X