22 Temmuz 2016 dünyalar basıma yıkıldı

Allahım size bagıslasın oglunuzu canım benim Allah razı olsun sizden bizide kardeşi güldürdü çok şükürr hayat işte kimileri bir yerde aglarken kimileri baska bir yerde güler

Amin. Cümlemizin evladını bağışlasın..
Hayat çok garip. Bu kadar acıya rağmen yaşatıyor.
Ablam da 13 sene önce 8 aylık bebeğini kaybetti. Ona hep "bunun en dayanılır yanı yeni bir bebek" dediler.
İlk zamanlar istemedi "oğluma haksızlık olur" dedi. Ama Allah nasip etti ikizleri oldu. Onlar da büyüdü kocaman oldular ama ablam hala ilk gözağrısının kıyafetlerini okşar.
Yeğenim aklıma geldikçe içim acıyor yutkunamıyorum. Ablamın hislerini hiç düşünemiyorum..
Allah sabrını veriyor ama o ateş düşüyor bir kere..

Son düzenleme:
Evet bugünde 22 temmuz :KK43: ıkı sence önce bugün Allahım bu nasıl bir acıdır bunun tarifi yok ya yokk benim melek oğlum toprağa verildi :KK43: ben çok mu kadersizim 3 günlükken babamı kaybettim dogum yaptım oglumda kalp sorunu vardı ameliyat ettirdik ama 16 gün hastanede yasadı ve acı haberi o gün aldık Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın asla bu acı dinmiyor bi söz var eşi ölene dul annesi babası ölene yetim demişlerde evladı ölene birşey diyememişler tam öyle tarifsiz ,acı ..

Acısı hep aynı kalıyor kalbim yerinden çıkıcak gibi düşündükçe mafoluyorum biraz dertlesmek için buraya yazdım tanıdıgım kimseyle bu konuları konusmak istemıyorm çünkü bilmıyorum neden ama istemıyorum...
Yasıtlarını görüyorum yasasaydı o da bukadar olucaktı diyorum .. o gün diyordum ki keske sokakta çadırda yasasaydım da evladım benimle olsaydı para pul hiç birinin bir önemi kalmıyor sözün bittiği yer canın acıdıgı yer EVLAT !

Biliyorum şefaatçimiz olucak Kimi hocalar siz aslında çok şanslısınz diyorlar Acısı bu dünya için ama öteki dünyada ebeden hanenizi şenlendircek bir çocugunuz olucak sizi bekliyor diyorlar ve bebekler vefat edince hep bebek olarak kalıcakmıs cennette kundaktaki haliyle bana verilicekmis ve yalvarcakmıs benim melegim annemle babam cennetine al beni onlarsız bırakma diye :KK43: kurban olurum ben sana oğlummmmm ilk göz ağrım hasretimm kavusamadığımmm:KK43:
Çok duygulandım ben de Rabbim kalbine ferahlık versin.
Gerçekten ölüme diyecek bir şey bulamıyor insan hele ki evlatsa bu ama şunu söyleyeyim; ne zaman ki karşılaştırma yapmaktan vazgeçersen (mesela yaşasaydı benim oğlum da bu yaşta olacaktı, yaşasaydı şimdi okula başlayacaktı vs gibi laflar etmezsen) o zaman acın hafiflemeye başlar, evet asla geçmez asla unutulmaz ama bu dünyayı kendine zehir etmenin de anlamı yok.
Kızın da varmış, Rabbim eksik etmesin kızını. İnşallah ilerde kızının mutluluklarıyla mutlu olacağın nice yılların olacak bunları düşünmeye bak.
Allah sevdiği kullarını evlat acısıyla sınarmış derler. Senin de sınavın bu demek ki.
Çok şükür bir evlat daha nasip etmiş Allah.
Düşünsene bundan sonra hiç evlat sahip olamadığını o daha da yakardı seni.
Her şeye çare var ama ölüme yok maalesef.
Allah bağışlasın yavrunu. Sağlık, huzur, mutluluk bundan sonra hiç eksik olmasın inşallah.:KK36:

Çok duygulandım ben de Rabbim kalbine ferahlık versin.
Gerçekten ölüme diyecek bir şey bulamıyor insan hele ki evlatsa bu ama şunu söyleyeyim; ne zaman ki karşılaştırma yapmaktan vazgeçersen (mesela yaşasaydı benim oğlum da bu yaşta olacaktı, yaşasaydı şimdi okula başlayacaktı vs gibi laflar etmezsen) o zaman acın hafiflemeye başlar, evet asla geçmez asla unutulmaz ama bu dünyayı kendine zehir etmenin de anlamı yok.
Kızın da varmış, Rabbim eksik etmesin kızını. İnşallah ilerde kızının mutluluklarıyla mutlu olacağın nice yılların olacak bunları düşünmeye bak.
Allah sevdiği kullarını evlat acısıyla sınarmış derler. Senin de sınavın bu demek ki.
Çok şükür bir evlat daha nasip etmiş Allah.
Düşünsene bundan sonra hiç evlat sahip olamadığını o daha da yakardı seni.
Her şeye çare var ama ölüme yok maalesef.
Allah bağışlasın yavrunu. Sağlık, huzur, mutluluk bundan sonra hiç eksik olmasın inşallah.:KK36:
Haklısınız kıyas yapmamam gerek ama içim burkuluyor yarım kald sevincim diye tabi ama şükrediyorum Rabbim kızımı bize bagısladı diye güzel dualarıınız ,desteğiniz için çoook çook teşekkür ederimm :KK200:

Amin. Cümlemizin evladını bağışlasın..
Hayat çok garip. Bu kadar acıya rağmen yaşatıyor.
Ablam da 13 sene önce 8 aylık bebeğini kaybetti. Ona hep "bunun en dayanılır yanı yeni bir bebek" dediler.
İlk zamanlar istemedi "oğluma haksızlık olur" dedi. Ama Allah nasip etti ikizleri oldu. Onlar da büyüdü kocaman oldular ama ablam hala ilk gözağrısının kıyafetlerini okşar.
Yeğenim aklıma geldikçe içim acıyor yutkunamıyorum. Ablamın hislerini hiç düşünemiyorum..
Allah sabrını veriyor ama o ateş düşüyor bir kere..
Allaj yardım etsin ablanıza sabır ferahlık versin içine inşallah ben birtane yazı okumustum o benim içimi çok ferahlatmıstı .... çok zor çokk canının canıı işte yakıyor paramaprça edıyor insanı

konu sahibi çok üzüldüm,başınız sağolsun Allah sabır versin,bir daha yasatmasin çok zor çok..cnim asla acini tazelemek istemiyorum,renkli dooplerde belli olmusmuydu

Allah SABIRLAR versin .
Ama şükür ki bir evladınız olmuş en azından evler sevgisini yaşamışsınız . Böyle düşünün bu da sizin sınavınız .

konu sahibi çok üzüldüm,başınız sağolsun Allah sabır versin,bir daha yasatmasin çok zor çok..cnim asla acini tazelemek istemiyorum,renkli dooplerde belli olmusmuydu
Canım 21 haftalıkken doktor muayene sırasında farketti sonra beni hemen ayrıtılı ultrasona gönderdi orda belli oldu net olarak orasıda beni çocuk kardiyologuna gönderdi orda bana herşeyi doktor açık açık soyledi dediğide oldu.. ama ben aldırmadım kıyamamdım kaybetceğimi bile bile aldırmadım

Back