22 Temmuz 2016 dünyalar basıma yıkıldı

Gözlerim doldu inan keşke hiç bir anne baba evlat acısı tatmasa gerçekten yüreğim acıyor ellerinizden tutup bu da geçecek güzel kardeşim dünya gelip geçici diye teselli verebilsem..

Benim yengemin kız kardeşinin 15 yıl sonra tüp bebekle evlatları oldu çok şükür sonra ara vermeden tekrar denediler yine tuttu bir kız bebekleri daha oldu inan sevinçten uçuyorlardı. Sonra doguma yakın bebeğin kalp anomalisini ve bütün organlarının ters olduğunu öğrendiler yine de çok dua ettiler. Rabbim 6 ay ömür biçmiş küçücük kuzu ameliyat olsa da maalesef tutunamadi demek ki ömrü o kadardı. İlk defa bu kadar yakından şahit oldum bu büyük acıya sanki ben kaybettim evladımı o kadar iyi anlıyorum ki seni yazını okuyunca o aile geldi aklıma yine doldu gözlerim. Allah var olan evladına ve doğacak evlatlarına evlatlarımıza uzun ömürler versin Allahım her türlü hastalıktan kötülükten pislik insanlardan korusun onları..
Canım benim yaa inanın bende gözyaslarımı tutamadım ne kadar güzel bir yüreğiniz var inanın bunu hissettim içimde yanımdasınız bedenen olmasada ruhen okadr dağlandıki içim Rabbim tüm evlatları korusun benim gibilerede sabırlar versinn Rabbim sizin gibi iyi yürekli insanları hep karsılastrsın yürekten çook teşekkür ederimmm O aileninde Allah yar ve yardımcısı olsun sağlıklı bebeleri olur inşallahhh :dua::KK200:

aglattınız beni o kadar derinden hissettim,acınızı bir tane evladım var. kötü düşünce bile beni mahvederken siz yaşıyorsunuz bu acıyı. dilerim rabbimden acınız hafifler bitmez ama hafifler inşallah.. bol bol sabırlar diliyorum.

Evet bugünde 22 temmuz :KK43: ıkı sence önce bugün Allahım bu nasıl bir acıdır bunun tarifi yok ya yokk benim melek oğlum toprağa verildi :KK43: ben çok mu kadersizim 3 günlükken babamı kaybettim dogum yaptım oglumda kalp sorunu vardı ameliyat ettirdik ama 16 gün hastanede yasadı ve acı haberi o gün aldık Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın asla bu acı dinmiyor bi söz var eşi ölene dul annesi babası ölene yetim demişlerde evladı ölene birşey diyememişler tam öyle tarifsiz ,acı ..

Acısı hep aynı kalıyor kalbim yerinden çıkıcak gibi düşündükçe mafoluyorum biraz dertlesmek için buraya yazdım tanıdıgım kimseyle bu konuları konusmak istemıyorm çünkü bilmıyorum neden ama istemıyorum...
Yasıtlarını görüyorum yasasaydı o da bukadar olucaktı diyorum .. o gün diyordum ki keske sokakta çadırda yasasaydım da evladım benimle olsaydı para pul hiç birinin bir önemi kalmıyor sözün bittiği yer canın acıdıgı yer EVLAT !

Biliyorum şefaatçimiz olucak Kimi hocalar siz aslında çok şanslısınz diyorlar Acısı bu dünya için ama öteki dünyada ebeden hanenizi şenlendircek bir çocugunuz olucak sizi bekliyor diyorlar ve bebekler vefat edince hep bebek olarak kalıcakmıs cennette kundaktaki haliyle bana verilicekmis ve yalvarcakmıs benim melegim annemle babam cennetine al beni onlarsız bırakma diye :KK43: kurban olurum ben sana oğlummmmm ilk göz ağrım hasretimm kavusamadığımmm:KK43:
İnceden bı gözyaşı süzüldu okurken içim yandı Allah sana sabır versin meleğin ne kadar mutludur onu andığın için
Ne diyeceğimi bilemedim boğazım dugumlendi

Yazdiklarinizi okuyunca ağladım benim de melegim mezarda yatıyor ben de kaybedeli tam 3 yıl oldu yasitlarini görüyor olmam ilk zamanlar çok canımı yakiyordu Ama zamanla alışıyor insan.
Mezarına ziyarete gidiyorum bazen.
O kadar çok ki yan yana yatırılmış Bebekler melekler.
Ne kadar da çok arkadaşın var melegim diyorum.
Bu bir tek bizim başımıza gelmiyor ama en iyi birbirimizi biz anlıyoruz yaşadığımız için.
Onlar çok güzel yerlerde içimiz rahat olsun.
Yaşayıp daha cok sıkıntı cekebilirlerdi aglayabilirlerdi muhakkak var bkr hayır gitmelerinin.
Inşaallah babanla oyunlar oynuyorlardir.

Sen sadece sabret ve içini ferah tut yapabileceğimiz hiç bir şey yok bu durumda.
Ha bir de adı yok evladını kaybedenlerin demissin var gülüm var

Cennet kuşunun annesi unvanin var. Ki bu da herkese nasip olmaz. Allah herkese hayırli evlat versin sen üzülme ... Ay-hal Ay-hal

Yazdiklarinizi okuyunca ağladım benim de melegim mezarda yatıyor ben de kaybedeli tam 3 yıl oldu yasitlarini görüyor olmam ilk zamanlar çok canımı yakiyordu Ama zamanla alışıyor insan.
Mezarına ziyarete gidiyorum bazen.
O kadar çok ki yan yana yatırılmış Bebekler melekler.
Ne kadar da çok arkadaşın var melegim diyorum.
Bu bir tek bizim başımıza gelmiyor ama en iyi birbirimizi biz anlıyoruz yaşadığımız için.
Onlar çok güzel yerlerde içimiz rahat olsun.
Yaşayıp daha cok sıkıntı cekebilirlerdi aglayabilirlerdi muhakkak var bkr hayır gitmelerinin.
Inşaallah babanla oyunlar oynuyorlardir.

Sen sadece sabret ve içini ferah tut yapabileceğimiz hiç bir şey yok bu durumda.
Ha bir de adı yok evladını kaybedenlerin demissin var gülüm var

Cennet kuşunun annesi unvanin var. Ki bu da herkese nasip olmaz. Allah herkese hayırli evlat versin sen üzülme ... Ay-hal Ay-hal
gözüm dolu doku okudum bende sizin yazınızı ve son cümleniz akıttı gözyaslarımı ... Allahım bizim gibilere bol boll sabırlar versin inşallahh evet onların arkadası okadr çok kii dolmus tasmıs ilk defnedildiğinde 5 kişilerdi şimdi ucagı bucagı yokk o mezar taşlarının :( Buda bir sınav güçlü durmaya çalısıyorum bir yanım hep eksik ama sonra düşünüyorum kimse bu dünyaya çivi çakmıcak o sadece erken gitti diye elbet vardır bir hayır RAbbim sizinde yavrunuzu size bagıslasın sanırım hamilesiniz saglıkla kucagınıza alın inşallahhh Rabbim uzun hayırlı ömürler versin

aglattınız beni o kadar derinden hissettim,acınızı bir tane evladım var. kötü düşünce bile beni mahvederken siz yaşıyorsunuz bu acıyı. dilerim rabbimden acınız hafifler bitmez ama hafifler inşallah.. bol bol sabırlar diliyorum.
Allah razı olsuuun sizden:anne: Allahım yavrunuzu korusun size bagıslasın uzun ömürler versin inşallahh bool boll koklayın yavrunuzu :KK200:

Gozlerım doldu Allah sabır versin. Bizde ıkı sene once kuzenimi kaybettik. Vinci altında kaldı 22 yasında genceciktı ınsan biseyler yaşadıkça daha zor Allah sabır versin :(

Gozlerım doldu Allah sabır versin. Bizde ıkı sene once kuzenimi kaybettik. Vinci altında kaldı 22 yasında genceciktı ınsan biseyler yaşadıkça daha zor Allah sabır versin :KK43:
Basınız saolsunn Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin :( ne zor ya yakınlarını kaybetmek nekadar acı :( bugun gördüğün bir insan aynı gün içinde vefat edebiliyor :( ölümlü dünya yalan dünya :KK42:

Allah sabırlar versin inşallah..

Zaten melekti kanatlanıp uçmuş minik yavru.

Allah kızınıza sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah..

Basınız saolsunn Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin :KK43: ne zor ya yakınlarını kaybetmek nekadar acı :KK43: bugun gördüğün bir insan aynı gün içinde vefat edebiliyor :KK43: ölümlü dünya yalan dünya :KK42:
Allah razı olsun evlat acısı cok zor. İnsan ne emekler veriyor ve sonuc cok acı. Rabbim Insallah sizinde acınızı dindirir. Baska bebek varmı yada dusunuyormusunuz?? Yerini tutmaz ama avunursunuz

Çok büyük bir imtihan :(
Allah müfakatını kat kat versin inşallah.
Kızınıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin :anne:

Allah şefaatçinizi öteki dünyadaki bebeğinizi almış ama sizi bu dünyada da evlatsız bırakmamış... Allahım evladınıza sağlık sıhhat uzun ömür versin, başınız sağolsun...

Allah razı olsun evlat acısı cok zor. İnsan ne emekler veriyor ve sonuc cok acı. Rabbim Insallah sizinde acınızı dindirir. Baska bebek varmı yada dusunuyormusunuz?? Yerini tutmaz ama avunursunuz
1 yasında bir kızım var çok şükür canım

Back