22 Temmuz 2016 dünyalar basıma yıkıldı

Ben 3 yaşında iken kardeşimi 4 aylık iken kaybetmişiz. Ben o döneme ait başka şeyler anlatıyorum ama onu resmen silmişim. Onun serum şişesi ve diğer başka tıbbi şeyleri ile oynadığımı hatırlıyorum sadece yüzünü silmiş zihnim. Ama hatırlıyorum sonra başka bir kardeşim doğmuş olmasına rağmen herhangi bir şey olup ağladığımda o ağlama 5 dk sürecekse 20 dk sürüyordu. Aklıma hep kardeşim geliyordu ve ağlamam durmak bilmiyordu. Küçük bir çocuk için (ki halen gözlerim dolar) bu kadar etkileyici belki de travmatik olan bu olay (diğer kardeşim doğmadan önce kardeşim olsun diye 4 yaşında iken dua ettiğimi hatırlıyorum) kim bilir sizin için ne kadar acıdır. Annem ve babam da kendilerini diğer çocukları ile teselli etmeye çalıştılar. Biz hastalık sebebiyle kaybettik şuan olsa belki de yaşayacaktı. Ama maalesef kader diye de bir şey var. Ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz şeyler. Acı bitmiyor bence sadece o acı ile yaşamaya alışıyor insan. Çocuğunuz var mı başka bilmiyorum ama inşallah Allah bir daha evlat acısı göstermesin size...O bir melek oldu ve bu dünyadaki acıyı kederi yaşamayacak, günaha hiç bulaşmayacak öyle düşünün. Allah sabır versin inşallah.

Bogazım düğümlendi evet o acı hep kalıyor malesf ama yine de cennte bir yavrum var çok şükür onun üstüne hemen bir kız çocugum oldu canım suan 1 yasında çok şükür

Bogazım düğümlendi evet o acı hep kalıyor malesf ama yine de cennte bir yavrum var çok şükür onun üstüne hemen bir kız çocugum oldu canım suan 1 yasında çok şükür
Tanımadığımız insanlarla birlikte gözlerimiz dolabiliyor ne kadar enteresan... Allah bağışlasın size kızınızı.

Yazdım yazdım sildim , ne desek ne yazsak acınızı dindiremez.
Ama bildiğim tek şey , zamanla acıya da alışılıyor.
Gün gelecek , gülmeye başladığınızı farkeceksiniz.
Acınızı kalbinizin en derininde saklayacaksınız hiç sönmeyen mum gibi orda duracak.
Ama eskisi gibi canınız acımıcak , acımadığı içinde üzüleceksiniz.
Lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.tabi doğru insanlarla.
Gerekirse hafif ilaç desteği size yardımcı olabilir(doktor tavsiye ederse tabiki)
Umarım Rabbim gönlünüzü ferahlatır en kısa zamanda..

Canım ablam. Seni tanimiyorum ama böyle yazmak istedim. Bizde sana ne desek boş. Mevlam sabır versin . Rabbim cennetin de kavuştursun sizi inşallah . Allah sana dayanma gücü versin. Allah'a emanet ol. Her zaman seninle sohbet ve muhabbet içinde olabilirim yani olmak istiyorum. Allah'a emanet ol.

Yaralı bir melek annesi daha... İnsan ilk başına geldiğinde bu acıyı sadece kendisinin yaşadığını sanıyor. Maalesef o kadar çoğuz ki... Ben de 8 Eylül 2015'te kaybettim ilk göz ağrımı. 3 yıl oldu ama acısı hala içimde aynı... Aklıma geldiği her an o günlere geri dönüyor, çayır cayır yanıyor içim...

Sana hemen bir kardeşi olsun meleğinin tavsiyesini verecektim ki çok şükür bir kardeşi olmuş, 1 yaşını bile doldurmuş... Gerçekten de yarımıza tek iyi gelen şey meleklerimizin kardeşleri... Yüzümüzü güldüren, eski biz olabildiğimiz tek şey, tek yer evlatlarımız...

Ben 36 haftalık hamileyken kaybettim meleğimi. Kalbi durdu sebepsiz tam da tüm eksiklerini tamamladığım günün akşamı... 5 ay sonra kardeşine hamile kaldım, onu kaybettiğim haftada hatta günde (36+1 de kaybetmiştim meleğimi) 36+1 de kardeşi geldi dünyaya. Hiç abartmıyorum yaşına girene kadar her gece defalarca uyanıp nefes alıp almadığını kontrol ederdim bebeğimin. Yaklaşık 14-15 aylık olana kadar da tam anlamıyla da bağlanamadım bebeğime onu da kaybedeceğim korkusundan. Şuan 21 aylık, çok şükür o korkularımın hepsini atlattım. Her gün hür gün şükrediyorum Yaradana meleğimin kardeşini bana yolladığı için. Onu her öpüp kokladığımda bir kere de meleğimi öpüp kokluyormuş gibi koklayıp öpüyorum oğlumu... Bu günümüze çok şükür, bin şükür... Ya meleğimin kardeşi de olmasaydı nasıl teselli ederdim kendimi... Yıllar nasıl geçerdi...

Çok şükür ki bir evladın daha var kadeşdaşım. Ona sarılıp, onunla teselli olacaksın. Onunla güleceksin, onunla iyileşecek yaraların. Meleklerimizle de ahirette kavuşacağız inşallah...

Allah rahmet eylesin sabır versin çok üzüldüm ne desek boş gerçekten Allah kızınıza uzun ömür versin oğlunuzla da öbür dünyada kavuştursun çok mutlu olun inşallah

Ayy canım benim çookk teşekkür ederimm Allah razı olsunn kuzum benimmm

Allah rahmet eylesin sabır versin çok üzüldüm ne desek boş gerçekten Allah kızınıza uzun ömür versin oğlunuzla da öbür dünyada kavuştursun çok mutlu olun inşallah
Amiiinnn inşallahhh çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Canımmm benim yaaa nasıl yüreği güzel bir insansın sen öylee çok şükür bugünlerimize ki dediğin gibi kardeşleri var kuzularımızın bilirim bende ilk dogdugunda uyuyamadım nefes alıyormu diye kontrl etmekten sevinçten reçeteyi bile gözüm görmemiş antibiyotik almamısım eve geçince yüzümüzü güldürdü ya güzl kızım ona nasıl teşekkür etsem az okadr kıymetliki tüm ailemiz için meleğimin kardeşi onun kanında onun kokusunda bin şükür ahirettede bizi beklyen meleğimiz var aslında bundan güzel bişey yok ama insan bu dünyada anlayamıor tabi çook çook teşekkür ederim güzel yorumunuz için Rabbim evladınızı korusun saklasın uzun ömürleri olsun inşallahhh

Canım benim çok teşekkür ederim guzel duaların için benim suan tek ilacım kızım oldu onunla yeniden dogmus gibi oldum takdiri ilahi kaderimize razı gelmekten baska şansımız yok ne yazıkki

2 sene önce 21 temmuzda oğlum doğdu. Diyecek kelime bulamadım.
Biz o günlerde tarifsiz sevinç yaşarken, siz tarifsiz acılar yaşıyormuşsunuz.
Allah sabrınızı arttırsın inşallah..

Rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın .. İnsan kendini evladını kaybetmiş bir annenin yerine koyamıyor , empati dahi yapamıyor , kelimelerin kifayetsiz kaldığı en acı olay evlat acısı .. Başın sağolsun Ay-hal

2 sene önce 21 temmuzda oğlum doğdu. Diyecek kelime bulamadım.
Biz o günlerde tarifsiz sevinç yaşarken, siz tarifsiz acılar yaşıyormuşsunuz.
Allah sabrınızı arttırsın inşallah..
Allahım size bagıslasın oglunuzu canım benim Allah razı olsun sizden bizide kardeşi güldürdü çok şükürr hayat işte kimileri bir yerde aglarken kimileri baska bir yerde güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…