22 Temmuz 2016 dünyalar basıma yıkıldı

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
Evet bugünde 22 temmuz ıkı sence önce bugün Allahım bu nasıl bir acıdır bunun tarifi yok ya yokk benim melek oğlum toprağa verildi ben çok mu kadersizim 3 günlükken babamı kaybettim dogum yaptım oglumda kalp sorunu vardı ameliyat ettirdik ama 16 gün hastanede yasadı ve acı haberi o gün aldık Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın asla bu acı dinmiyor bi söz var eşi ölene dul annesi babası ölene yetim demişlerde evladı ölene birşey diyememişler tam öyle tarifsiz ,acı ..

Acısı hep aynı kalıyor kalbim yerinden çıkıcak gibi düşündükçe mafoluyorum biraz dertlesmek için buraya yazdım tanıdıgım kimseyle bu konuları konusmak istemıyorm çünkü bilmıyorum neden ama istemıyorum...
Yasıtlarını görüyorum yasasaydı o da bukadar olucaktı diyorum .. o gün diyordum ki keske sokakta çadırda yasasaydım da evladım benimle olsaydı para pul hiç birinin bir önemi kalmıyor sözün bittiği yer canın acıdıgı yer EVLAT !

Biliyorum şefaatçimiz olucak Kimi hocalar siz aslında çok şanslısınz diyorlar Acısı bu dünya için ama öteki dünyada ebeden hanenizi şenlendircek bir çocugunuz olucak sizi bekliyor diyorlar ve bebekler vefat edince hep bebek olarak kalıcakmıs cennette kundaktaki haliyle bana verilicekmis ve yalvarcakmıs benim melegim annemle babam cennetine al beni onlarsız bırakma diye kurban olurum ben sana oğlummmmm ilk göz ağrım hasretimm kavusamadığımmm

basiniz sagolsun. Yazinizi okuyunca gozlerim doldu..Allah sabir versin.. Sokaktaki çocukları görünce demissiniz ya, yasadiginiz keskeee duygusu o kadar insani bir duygu ki, en kısa surede acinizi dindirecek bir cocugunuz olur insaallahhh

Rabbim sabır versin size ve tüm evladini kaybetmiş annelere. Şu dünyada da en korktuğum şey evlatlarımı kaybetmek maalesef kalbim acıya acıya okudum yazdıklarını yüreğimin en içinden hissettim acını.

Hangi söz teselli verir ki yüreği yanan insana sana ne yazsam içinin acısı geçmeyecek ne güzel söylemişler bak cennette kavuşacaksınız diye tek tesellim bu olsun çünkü hepimiz bir gün gideceğiz bu dünyadan en azından seni orada bekleyen bir evladın var lütfen kendini salma bir evladın var ona sarıl kokla oğlunu koklar gibi Rabbim yardımcınız olsun..

Aminn Allahh razı olsun suan 1 yasında bir kızım var ve ona çok benziyor tek dalım o benim

Allah razı olsun sizden okadr içtensniz ki hepiniz yemin ederim en yakınımdan daha samimi geliyor bu söylemleriniz beni tanımadıgınız halde Rabbim düşmanmın basına bile vermesin bu acıyı sizde yavrunuzu sağsalim kucagınıza alırsınız inşallah çook teşekkür ederim

Allah’ım yardımcınız olsun, sabırlar versin... Küçük meleğiniz izliyordur sizi göklerden, üzülmeyin...

Başınız sağolsun.. Dünyada Evlattan önemli hıcbısey yok oysa biz neleri takıyoruz kafamıza.. Allah sabırlar versin size.

Başınız sağolsun.. Dünyada Evlattan önemli hıcbısey yok oysa biz neleri takıyoruz kafamıza.. Allah sabırlar versin size.
Aminn Allah razı olsun sizden en acısıda yavrumun sütü geliyordu kendisi yoktu kesik bir karın ama bos bir kucak

Canm benm allah sabir versin sana umarim bundan sonraki hayatin hep gonlunce olur

Amin inşaAllah canım.

Ah güzel kardeşim insana en çok dokunan da o oluyor ya 7 kat yabancı insan seni anlamaya çalışırken canından kanından olan insanlar duyarsız kalıyor herkesin empati eşiği farklı demek ki ne diyebiliriz ki. Ateş düştüğü yeri yüreği yakıyor hiç bir evlat diğerinin yerini dolduramaz ama en azından tesellin olabilir senin. O yüzden evladına bol bol sarıl 2 kişilik sev onu. Dilerim cennette kavuşursunuz evlatlarınızla

Amin inşallahhh çok seviyorumm yerine koyamıyorum ama bi nebze rahatlatıyor onun kokusu gülüşü şansım o benim yaa yüzümü güldürdü oglumdan sonra o benim meğer mucizeye dokunulabiliyormus öpülebiliyormus yarım kalan sevincimi tamamladı Allaha şükürler olsun

Gözlerim doldu inan keşke hiç bir anne baba evlat acısı tatmasa gerçekten yüreğim acıyor ellerinizden tutup bu da geçecek güzel kardeşim dünya gelip geçici diye teselli verebilsem..

Benim yengemin kız kardeşinin 15 yıl sonra tüp bebekle evlatları oldu çok şükür sonra ara vermeden tekrar denediler yine tuttu bir kız bebekleri daha oldu inan sevinçten uçuyorlardı. Sonra doguma yakın bebeğin kalp anomalisini ve bütün organlarının ters olduğunu öğrendiler yine de çok dua ettiler. Rabbim 6 ay ömür biçmiş küçücük kuzu ameliyat olsa da maalesef tutunamadi demek ki ömrü o kadardı. İlk defa bu kadar yakından şahit oldum bu büyük acıya sanki ben kaybettim evladımı o kadar iyi anlıyorum ki seni yazını okuyunca o aile geldi aklıma yine doldu gözlerim. Allah var olan evladına ve doğacak evlatlarına evlatlarımıza uzun ömürler versin Allahım her türlü hastalıktan kötülükten pislik insanlardan korusun onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…