Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ovülasyon testi yapıyor musunuzBen de 20 nisanda yaptım bakalım![]()
Kullanıyorum canımÖyle mi inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ovülasyon testi yapıyor musun
Çatlamayı gördünüz mü testteKullanıyorum canım
Benimde dün ve bugün pilti ovülasyon testi çatlama olduğunda silikleşmeye başlıyor mu yoksa yine pik olarak devam ediyor mu acabaÇatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim
Benimde dün ve bugün pilti ovülasyon testi çatlama olduğunda silikleşmeye başlıyor mu yoksa yine pik olarak devam ediyor mu acaba
belirtileriniz neydi acaba benim şuan sağ kaşığıma hafif batma oluyor bide göbek çevremde ara sıra yanma hissediyorumÇatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim
Şuan ovülasyon testim bu şekilde bugün silik çıktı iğne etkisi geçti mi açama ovitrelle den sonra 6. Gün ne anlamalıyım bu testlerdenÇatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim
Canım benim ovülasyon testi bugün koyulaştı bat a 3 gün var ve adet belirtim yok şuan normalde hep lekelenmem ve bel ağrım olurdu adetten önce sence gebelik midirÇatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim