- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
ipekcim kabullenmeden ne için yardım edilebilr ki? eşcinsellik hastalık olarak görülüyor ülkemizde..yardım değil kabullenilmek istiyorlar bence..kabul gördükten sonra hepsi kendi hayatını çizebilir durumdalar bence..
hangi anne evladını eşcinsellik yoluna itebilir ki? hep okuduklarım annelerin çocukları doktor doktor gezdirdikleri yönünde...asıl u şekilde perişan oluyorlar..daha sonra psi.yönlendirmesiyle bunu hastalık olmaıdğı iyileşemeyeceğini kabullenmeye başlıyorlar...
ben bu tür vakaların altında çocukluktan gelme bir şeyler arıyorum. Geneli için, ancak fizyolojik olarak kesinlikle tedavi olmayanları da varmış ki zaten heyet raporu alırken belki yıllar gerekiyor bunun için.
1.) Bir çocuk hem cinsi tarafından bilincinin yeterli olmadığı zamanda tacize uğruyorsa bu büyüdüğü zaman eğilimini etkileyebilir.
2.) Ailesel sorunlar çok fazla varsa, kumarbaz ve içkici bir baba ve annesini dövmesi bu da kimlik arayışında yanlış yönlere sebebiyet veriyor.
3.) Özenti.
4.) 5-6 yaşına kadar anasıyla hamama giden erkek çocukları. Anasının paşası olanlar elini yağdan baldan başka bir şeye sürmeyenler de kimlik bulmakta sorun yaşayabiliyor.
Buna benzer bir sürü şey sıralayabilirim.
Ancak şurada herkes dürüst olursa eğer kimse çocuğunun kendi cinsine eğilim göstermesini istemez.
kabul etmek gerekir gibi bir cümleyi düşümdüm de bir an Allah göstermesin çok uzak geliyor bana, ama imkansız değil. O zaman sanırım çok acı olurdu.
Ama sen dürüstçe seçimine saygı duyarım diyebiliyor musun?
Belki de o kadınların başka çaresi kalmadı.. son noktadalar. Belki kendileri de sorunlu. Tanımıyoruz hiç birini.
Biyolojik açıklamasını bilmiyorum tabi ne kadarı tedavi edilebilir ya da edilemez diye. Sen kabul edip arkasında dururum diyebiliyor musun bir solukta?