• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22. LGBTİ Onur Yürüyüşü başladı

ipekcim kabullenmeden ne için yardım edilebilr ki? eşcinsellik hastalık olarak görülüyor ülkemizde..yardım değil kabullenilmek istiyorlar bence..kabul gördükten sonra hepsi kendi hayatını çizebilir durumdalar bence..
hangi anne evladını eşcinsellik yoluna itebilir ki? hep okuduklarım annelerin çocukları doktor doktor gezdirdikleri yönünde...asıl u şekilde perişan oluyorlar..daha sonra psi.yönlendirmesiyle bunu hastalık olmaıdğı iyileşemeyeceğini kabullenmeye başlıyorlar...

ben bu tür vakaların altında çocukluktan gelme bir şeyler arıyorum. Geneli için, ancak fizyolojik olarak kesinlikle tedavi olmayanları da varmış ki zaten heyet raporu alırken belki yıllar gerekiyor bunun için.
1.) Bir çocuk hem cinsi tarafından bilincinin yeterli olmadığı zamanda tacize uğruyorsa bu büyüdüğü zaman eğilimini etkileyebilir.
2.) Ailesel sorunlar çok fazla varsa, kumarbaz ve içkici bir baba ve annesini dövmesi bu da kimlik arayışında yanlış yönlere sebebiyet veriyor.
3.) Özenti.
4.) 5-6 yaşına kadar anasıyla hamama giden erkek çocukları. Anasının paşası olanlar elini yağdan baldan başka bir şeye sürmeyenler de kimlik bulmakta sorun yaşayabiliyor.
Buna benzer bir sürü şey sıralayabilirim.
Ancak şurada herkes dürüst olursa eğer kimse çocuğunun kendi cinsine eğilim göstermesini istemez.
“kabul etmek” gerekir gibi bir cümleyi düşümdüm de bir an Allah göstermesin çok uzak geliyor bana, ama imkansız değil. O zaman sanırım çok acı olurdu.
Ama sen dürüstçe seçimine saygı duyarım diyebiliyor musun?

Belki de o kadınların başka çaresi kalmadı.. son noktadalar. Belki kendileri de sorunlu. Tanımıyoruz hiç birini.
Biyolojik açıklamasını bilmiyorum tabi ne kadarı tedavi edilebilir ya da edilemez diye. Sen kabul edip arkasında dururum diyebiliyor musun bir solukta?

ben bu tür vakaların altında çocukluktan gelme bir şeyler arıyorum. Geneli için, ancak fizyolojik olarak kesinlikle tedavi olmayanları da varmış ki zaten heyet raporu alırken belki yıllar gerekiyor bunun için.
1.) Bir çocuk hem cinsi tarafından bilincinin yeterli olmadığı zamanda tacize uğruyorsa bu büyüdüğü zaman eğilimini etkileyebilir.
2.) Ailesel sorunlar çok fazla varsa, kumarbaz ve içkici bir baba ve annesini dövmesi bu da kimlik arayışında yanlış yönlere sebebiyet veriyor.
3.) Özenti.
4.) 5-6 yaşına kadar anasıyla hamama giden erkek çocukları. Anasının paşası olanlar elini yağdan baldan başka bir şeye sürmeyenler de kimlik bulmakta sorun yaşayabiliyor.
Buna benzer bir sürü şey sıralayabilirim.
Ancak şurada herkes dürüst olursa eğer kimse çocuğunun kendi cinsine eğilim göstermesini istemez.
“kabul etmek” gerekir gibi bir cümleyi düşümdüm de bir an Allah göstermesin çok uzak geliyor bana, ama imkansız değil. O zaman sanırım çok acı olurdu.
Ama sen dürüstçe seçimine saygı duyarım diyebiliyor musun?

Belki de o kadınların başka çaresi kalmadı.. son noktadalar. Belki kendileri de sorunlu. Tanımıyoruz hiç birini.
Biyolojik açıklamasını bilmiyorum tabi ne kadarı tedavi edilebilir ya da edilemez diye. Sen kabul edip arkasında dururum diyebiliyor musun bir solukta?
küçüklüğünde veya sonradan hemcinsi tarafında tacize uğramış ve cinsel olarak sorunlu olanları kapsam dışı bırakıyorum..
tabii ki hiçbir anne baba çocuğu eşcinsel olsun istemez,herşeyden öte hayatını acı çekerek ve dışlanarak yaşamasını istemez....karşı cinsten biri ile beraber olsun torun seveyim şster her türk annesi:)
zaten her anne önce çabalıyor uğraşıyor,ancak son evrede görüyor ki yapacak birşey yok..o noktaya kadar zaten çocuğu da zatne kendi içinde yıllardır çelişiyor kimliğini bulmak adına..
son nookta kabullenmek ya da kabul etmeyip dışlamak seçeneği oluyor..
ben hemen kabullenirim gibi bir yargıda değilim,Allah göstermesin kimseyi evladı ile sınamasın tabii ki..
ama son noktada da evladım o benim,herkese ve her kötülüğe karşı savunmak da benim görevim..

bu arada diğer seçeneklere kısmen katılsam da,özenti kısmına katışmıyorum..
kimse eşcinselliğe özenmez...bu şekilde de ne cinsiyet değiştirir ne eşcinsel olur..zira hayatları zaten o kadar kötü durumda ki,özenilecek bir yanı yok..
daha önce deiğim gibi çoğu imknasızlık sebebi ile seks işçisi olmak zorunda kalıyor,başka işlerde çalışamadıkları için.

Ama öyle cümle kurdunuz inanislara tercihlere saygi duymali hor gormemeli cümlesi size ait :) onu anladim zaten kedi kesene cani dediğinizi ama adamin inanisi o ve ona göre normal kedi kesmesi EE cani dersen o adamda benim inanisima saygi yok bana cani diyor der :)) her neyse hakliyim TSK ederim :))

tercihlerin içine hayvanarı kesme ve tecavüz etmeyi nasıl soktunuz anlamadım?

Büyük konuşma ve kimseyi kınama Pembe.Taşıdığın ikizlerinin tercihinin bu yönde olmayacağını ya da hormonlarının sıkıntılı olmayacağının garantisini veremez kimse sana.:34:

bu yoruma lgbt mi açılımını okumanadan yazdım . ne olduğunu bilmiyordum yani. eşim polis biliyorsun böyle yürüyüşlere falan çok gidiyor bıktım yani o yüzden yazmıştım .

bu yoruma lgbt mi açılımını okumanadan yazdım . ne olduğunu bilmiyordum yani. eşim polis biliyorsun böyle yürüyüşlere falan çok gidiyor bıktım yani o yüzden yazmıştım .

Aaa ikizlerin mi olacak ?Sevindim.Cok stres olma tartismalarada girme cok buralarda..Alttan alicaz seni dogana kadar bebislerin ondan sonrasi yine ayni olur bak diyeyim :))Isin sakasi da Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.

Holandali cinsiyet degistiren kizin intihar etmeden önce biraktigi not geldi aklima.
" kendimden, kendi ellerimle bir canavar yarattim ve simdi aynada bu canavari gördügümde korkuyorum"

bi ablam anlatmıştı;

onun bi arkadaşı hamileyken kortizon eksikliği olmuş erkek bebek doğmuş ama 3-4 aylıkken pek kilo alamamış çocuğu. sonra doktora götürmüşler ve çocuğun kız olduğunu öğrenmişler. kimliği falan çıkmış yani bebeğin düşünün. sonra bebeği ameliyat etmişler ama tam düzelmemiş ergenlik döneminde tekrar ameliyat yapacaklarmış..
bazen eşcinsellik kader olabiliyor..

tercihlerin içine hayvanarı kesme ve tecavüz etmeyi nasıl soktunuz anlamadım?

Cümlenin Basi ve sonunu okursaniz bence anlarsinjz cok zor bir şey söylemedim.. Arkadaş genel olarak genelin altini cizittiriyorum :)) ve her türlü inanisa saygi dedi bende " her türlü " inanisa örnek verdim umarim simdi anlasilir yoksa ben cildiracagim:))

Cümlenin Basi ve sonunu okursaniz bence anlarsinjz cok zor bir şey söylemedim.. Arkadaş genel olarak genelin altini cizittiriyorum :)) ve her türlü inanisa saygi dedi bende " her türlü " inanisa örnek verdim umarim simdi anlasilir yoksa ben cildiracagim:))
Örnek iyi olmamış işte. Hayvana şiddet tecavüz suçtur cezası maalesef hafif de olsa. Verdiğiniz örnek her türlü inanış kategorisine giremiyor. Eşcinsellik bir suç değil tercih. Suç ve tercihi karşılaştırmak olmamış diyorum. Siz çıldırabilirsiniz. :)

Örnek iyi olmamış işte. Hayvana şiddet tecavüz suçtur cezası maalesef hafif de olsa. Verdiğiniz örnek her türlü inanış kategorisine giremiyor. Eşcinsellik bir suç değil tercih. Suç ve tercihi karşılaştırmak olmamış diyorum. Siz çıldırabilirsiniz. :)

Ve hala anlamamisiniz evet kesinlikle cildirabilirim simdi:)) tamam sizin anladiginiz gibi kalsin olay evet evet onla onu karislastirdim yav he He:))

''her türlü'' inanışa saygı diye bir şey demedim. nerede demişim buyrun kanıtlayın o mesajı gösterin. gösteremezseniz de çıldırmaya devam ediniz :)

Son düzenleme:
Back