Herkes hayatını ilahi dinlere göre şekillendirmek zorunda değil. Herkes en başta dinlere inanmak zorunda da değil. Geylerin birçoğu zaten Müslüman olmadığı için Kuran'da yazan Lut kavmiyle ilgili hikayeye de inanmıyorlardır. Ve ayrıca BİLİM bunun bir tercih değil yönelim olduğunu söylüyor, yani ben 2 çarpı 2 4 değil 5 eder bana göre dersem bu nerece doğru olur?(Ama haklısınız Ortadoğu üleklerinde her şey kader kısmettir kimse bilime ilime inanmaz.)
Benim pislikten kastım heteroseksüellik değildi, yalnızca insanlar hep onları toplumun ahlakını bozmakla suçluyor ancak suç oranlarına ve İSTATİSTİKLERE bakacak olursanız heteroseksüellerde şiddet olayları çok çok daha yaygın. Dolayısıyla bana komik geliyor karısını döven ona 2. sınıf insan muamelesi yapan yurdum erkeklerinin geyleri ahlaksızlıkla suçlaması... Ülkemizde en büyük ahlaksızlıkları heteroseksüel erkekler yapıyor. Bu arada doğaya aykırı demişsiniz ama eşcinsellik hayvanlarda da görülüyor. Benim şu söylediklerinizden çıkarımım siz bu konuyu araştırmamışsınız.
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Eğer sizin dini inancınıza aykırıysa kolayı var eşcinsel ilişki yaşamazsınız olur biter, ama başkalarına karışamazsınız. İsterseniz size bilahare istatistikler yollayayım görün kimmiş gerçek ahlaksız, tecavüzcü, katil
![KK24 :24: :24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
gayler eşcinseller inanmıyormu ALLAH'A,inanlar o kadar çokki
hatta ameliyat olup cinsiyetini değiştirenler de dahil
hadi onlar inanmadı diyelim,bunlara destek verenler inanıyorum diyor buna ne diyeceksiniz o zaman
evet saygı duymuyorum diyorum ama,gördüğüm yerde başımı eğer geçerim ne laf atarım ne bişey derim sana saygı duymuyorum diye
eşcinsellik hayvanlarda görülüyor diye bende duydum baktım okudumda
adı üstünde işte onlar hayvan zevki için herşeyi yapar
(ki oda tamamen doğrumu bilmiyorum)
insanlar bi zevk uğruna bu duruma düşüyor
bilim adamları her zaman doğruları söylemiyor maalesef
o yüzden bilimadamları eşcinsellğin açıklamasını yapmış hemen inanalım diyemem
hemen yapıştırdınız yine cevabı araştırmamışsın,şimdi şuda başlar
al kitap oku falan demeler,siz ne kadar biliyosanız bende o kadar biliyorum emin olun
homolar kadın özelliklerini taşıyor ya o yüzden kime tecavüz edecek
yine alakasız örnekler neyse,heterolar kötü diye homolarıda baş tacı yapmanın anlamı yok
bana istatistiklerle gelmenize gerek yok,herkesin bilgisi kendine
niye Ortadoğu örneğini veriyorsunuz sürekli,burası TÜRKİYE.