- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
- Konu Sahibi AngryPenguin
elmayla armudu ,can yakmayla terciihi birbiriyle kıyaslamak mümkünmü. biri eğilim. biri cinayet ve şiddet.
suça saygı duyulmsz zaten. saygı inanca,eğilime,kişinin ırkına ,hayat tarzına duyulur.
yani ben gittim yoldan geçeni kestim buna saygı duy demek zaten olmazki.
Kesinlikle öyle, ama kimileri dünyada gerçekten de her cinsel yönelime saygılı insanlar olduğuna inanamıyor. Bir de işin komik tarafı bu sitede her Allah'ın günü 100 tane konu açılıyor hetroseksüel kocası tarafından şiddet gören, hakarete uğrayan, aldatılan, ezilen kadınlar tarafından. Daha yeni fetva verildi erkekler 4 kadın alabilir diye. Ama bizim millet hala daha geyleri toplumun ahlaklarını bozmakla suçluyorlar ya, yalnızca komikler. Neyse böyle geyleri kötüleyen, onlara iğrenç diyen kadınlar o ultra maço erkek mi erkek(!) mükemmel kocalarından dayak yemeye, hizmetçi gibi kullanılmaya devam etsinler. Kadına şiddetin bu kadar yaygın olduğu bir ülkede insanların heteroseksüel erkekleri medenileştirmek , kadınlara insanca davranmalarını sağlamak yerine hala daha heterolardan bin kat daha kibar ve kadına saygılı gey erkeklerle uğraşmaları ise yalnızca trajikomik.