- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Ben size tüm samimiyetimle söyleyeyim, cinsel anlamda yasaklar sapkınlıkları getiriyor. Mesela bir adam geyse bu adama izin vereceksin ki gidip bu bastırılmış duygusunu şiddetle, tecavüzle açığa vurmasın. Mesela oğluna tecavüz eden babalar var tüm dünyada, askerlikte cinsel tacizler yaşanıyor ne yazık ki işte bunlar hep bastırılmaktan. Yasaklayınca , ayıplayınca kendini böyle gösteriyor. Oysa ki ayıplamasan o adamın tüm hayatı ona zindan olmaz, sürekli birileri durumumu fark edecek mi korkusuyla yaşayarak ruh sağlığı bozulmaz gider başka geyle birlikte olur, masum insanlara zarar vermez. Elbette her gey bastırılınca böyle illegal yollara baş vurmuyor ama size şu örneği vereyim ben lisedeyken sınıfımızda eşcinsel bir çocuk vardı yani asla itiraf etmiyordu konusu bile açılınca kükremeye başlıyordu suratı kıpkırmızı oluyordu. Bu çocuk Bülent Ersoy gibi konuşurdu, çok kadınsı tavırları vardı, kırıtarak yürürdü, böyle şuh kahkahalar atardı. Bu çocuk milletin hep dalga konusu oldu, abuk sabuk insanlarla görüştüğüne şahit olduk, terapi görüyordu ilaç kullanıyordu yeri geldi 1 2 hocamız bile bu çocuk hakkında bizle konuştular. Çok zor bir hayatı oldu, çok dışlandı, ezildi, ezildikçe tavırları daha garipleşti. Daha sonra intihara kalkışmış bir iki kere. İşten atıldı. Hatırladıkça içimi sızlatır yaşadıkları, Yani şu saygı kelimesi göreceli biraz, siz içten içe bu cinsel yönelim ya da tercihten hoşlanmayabilirsiniz , ama bence kimse bunu tavırlarına yansıtmamalı. Yani benim itirazım bunun tamamen tercih olduğunu, ahlaksızlık olduğunu söyleyenlere. Yoksa eylemlerinize yansıtmadığınız sürece saygı duymayabilirsiniz tabi.
Bence de saygı duymamak eylemlere yansımadığı sürece saygı duymayabiliriz. Mesela ben KK'da kızlar kınamayın ama diye konu yazan üyelere içimden 'Kınıyorum ulen sana mı sorcam diyorum.' diyorum
Dinin ile ilgili yorumu okudum silmişsin,düşündüğüm gibi
oğluna o adam tecavüz etmiş,askerde hapishanede falan bunlar oluyor
kesinlikle bu örneklere katılmıyorum,bu bastırılmışlık falan değil
sapıklığın göstergesi,sırf anlık zevki için,bir adam nasıl oğluna tecavüz eder
kesinlikle bunun bi açıklaması olamaz
çocuklara tecavüz edenleredemi bastırılmışlık diyelim
pislikler zevkleri için harcıyorlar insanları
hani gayler tecavüz etmezdi,suç işlemezdi,demekki olanak sağlanmayınca onlarda suç işliyor
o lisedeki çocuğu,belkide saf bulup kullanıyolardır bellimi olur
mesela konu sahibi video koymuş izledim
onların o hallerinden tiksindim,nasıl iticilerdi hal ve hareketleri
değişik kostümler falan,bana laf söylemediği takdirde dönüpte laf atmam tabiki
ancak saygım budur.
mesela az önceki abla gibi her eleştiriyi kınama olarak anlayanlar da vargerçi onu da anlayamamış ya neyse
Hahaha tam da o konuyu okuyodum, yok o kınama dememiş adına başka isim bulmuşyav bir de kur hesabı yapar gibi paradan bahsedip bahsedip tepki gelince mesele para değil ki diyorlar ya ona bitiyom, e o zaman mesele ne? Ekonomi programı izler gibi mobilya piyasasından, endekslerden falan haberdar oldum bdv sayesinde.
sırf bu sebeple bile kk da kaç konu okuduk o aytenlerden,yazık olan kadınlardan öyle değil mi? adamlar toplum önünde aklanmak için kadın bulup evlendiler,gönülleri adamlarda olduğu halde..
Saygı duymadan önce yardım etmek lazım.
Adamın bir sürü yanlış seçimi olabilir ama ona saygı duymak bence kestirmeden duyarsız olmaktır.
Önce yardım edeceksin, sonra saygı duyacaksın.
Bu annelerin de neler yaşadığını bilemeyiz ama cinsel kimlik son derece hassas bir konu. Önce ellerinden geleni yapmalılar.
Bir de önemli bir nokta çocukluk çağında yanlış yönlendirip, kendi elleriyle bu yola iten anneler de var. Tabi saygı duysunlar şu durumda.
bu saygı saygı diyenlerin eminim ki kendi çocukları böyle bir tercihle önlerine gelse küçük dillerini yutardı !
neysah...
bu saygı saygı diyenlerin eminim ki kendi çocukları böyle bir tercihle önlerine gelse küçük dillerini yutardı !
neysah...
kendi çocuğumuz böyle olsa saygı duymayıp önce bir temiz döver sonra da evlatlıktan reddeder onu evden atardık zaten haklısınız :)
haklıyım evet belirttigin için teşekkür ederim
Yok bence evinizin baş köşesine koyar gelip geçer suratına bakar böyle bir durumla sizin önüne geldigi için mutlulugunu paylaşıp afferin çocuuuma diyerek sevgi dolu anlayışlı anne olurdunuzhatta abartalım velevki bir erkek çocugunuz var evinize bir erkek getirerek evlenmek istedigini beyan ettiginde mahallace evladınızın tercihlerine saygı duyup konu komşu hısım akraba eşiliginde bir dügünle evladınızı evlendirir artık diger damat adayını gelininiz tayin ederek kısmide olsa kaynanalık görevine terfi etmiş sayılırsınız..
Zaten teee buradan öteye gadder pattis tarlasi idi,hepsi de dedemindi ..
Abii türkçe konuşşşş yerimm senii yaaa
haklıyım evet belirttigin için teşekkür ederim
Yok bence evinizin baş köşesine koyar gelip geçer suratına bakar böyle bir durumla sizin önüne geldigi için mutlulugunu paylaşıp afferin çocuuuma diyerek sevgi dolu anlayışlı anne olurdunuzhatta abartalım velevki bir erkek çocugunuz var evinize bir erkek getirerek evlenmek istedigini beyan ettiginde mahallace evladınızın tercihlerine saygı duyup konu komşu hısım akraba eşiliginde bir dügünle evladınızı evlendirir artık diger damat adayını gelininiz tayin ederek kısmide olsa kaynanalık görevine terfi etmiş sayılırsınız..
Zaten teee buradan öteye gadder pattis tarlasi idi,hepsi de dedemindi ..
hanımefendi ben ''eşcinsellik oleeey hadi herkes eşcinsel olsun ne olur çocuğum da böyle olsun'' diye bir söylemde bulunmadım ama kendimiz heteroyuz diye homofobiklik yapmanın anlamı yok. çocuğum eşcinsel olsaydı ne yapardım'ı sizinle paylaşmayacağım. ama siz çocuğunuz eşcinsel olursa aynen söylediğiniz şekilde davranınız. hadi selametle.
:))) homofobiklik heaa
bence de paylaşma ben üstteki cümlemle müsemma kılayım seni olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?