22. LGBTİ Onur Yürüyüşü başladı

İnsanların kafası bunun bir "tercih" değil de, bir "yönelim" olduğuna ve cinsel yönelimleri de "hormon" ların belirlediğine biraz olsun basarsa, saygı duymak ta kolay olur..Aslında kimseden saygı duymasını da beklemiyordur bu insanlar kanımca.."ıııyyyyyyyyyy" gibi irrite edici tavırlarla yaklaşmayın, rahatsız etmeyin yeter diyorlardır yüksek ihtimal..Yani ben olsam öyle derdim..Hatta dikkat et te yarın bir gün yakınlarına vermesin Allah ta derdim

Bir de katillerle tecavüzcülerle kıyaslanmış bu durum..Yok artık

Son düzenleme:

Dinin ile ilgili yorumu okudum silmişsin,düşündüğüm gibi
oğluna o adam tecavüz etmiş,askerde hapishanede falan bunlar oluyor
kesinlikle bu örneklere katılmıyorum,bu bastırılmışlık falan değil
sapıklığın göstergesi,sırf anlık zevki için,bir adam nasıl oğluna tecavüz eder
kesinlikle bunun bi açıklaması olamaz
çocuklara tecavüz edenleredemi bastırılmışlık diyelim
pislikler zevkleri için harcıyorlar insanları
hani gayler tecavüz etmezdi,suç işlemezdi,demekki olanak sağlanmayınca onlarda suç işliyor
o lisedeki çocuğu,belkide saf bulup kullanıyolardır bellimi olur
mesela konu sahibi video koymuş izledim
onların o hallerinden tiksindim,nasıl iticilerdi hal ve hareketleri
değişik kostümler falan,bana laf söylemediği takdirde dönüpte laf atmam tabiki
ancak saygım budur.

Son düzenleme:

Bence de saygı duymamak eylemlere yansımadığı sürece saygı duymayabiliriz. Mesela ben KK'da kızlar kınamayın ama diye konu yazan üyelere içimden 'Kınıyorum ulen sana mı sorcam diyorum.' diyorum

mesela az önceki abla gibi her eleştiriyi kınama olarak anlayanlar da var gerçi onu da anlayamamış ya neyse

Yok ben onlara hak vermedim zaten ben ne tecavüzcüye ne pedofiliye ne de enseste hak veririm. Ha bu arada ben geyler suç işlemez demedim sadece daha az işliyorlar yani bunu ben değil istatistikler söylüyor. Hergün tecavüz haberi duyuyoruz ne yazık ki çoğu bir erkeğin kadına tecavüzü şeklinde. Benim takıldığım nokta çoğunluğu heteroseksüeller tarafından yapılan bu kadar ahlaksızlık varken, sepetteki birkaç çürük elmaya bakılarak 'Aha bunlar ahlaksız.' denmesi. Yani adil ya da objektif değil. O son sözünüzle ilgili olarak da demek ki saygı anlayışımız benziyor, benim için saygı harekete geçmemektir. Yani ben böyle göz yoran çingene pembesi bir elbise giyerim söz gelimi. Siz içinizden 'Ayy Milena'nın elbisesi ne kadar çirkin diyebilirsiniz, hatta içinizden bana saydıradabilirsiniz.' Hatta ben fark etmiyorken bir arkadaşınıza da bunu söyleyebilirsiniz ben buna saygısızlık demem; ama gelip yüzüme 'Çok çirkin olmuşsun.' derseniz bu saygısızlıktır. İşte o lisedeki arkadaşıma da keşke herkes bu saygıyı gösterseydi her şey onun ve ailesi için çok daha güzel olabilirdi.

Son düzenleme:
mesela az önceki abla gibi her eleştiriyi kınama olarak anlayanlar da var gerçi onu da anlayamamış ya neyse

Hahaha tam da o konuyu okuyodum, yok o kınama dememiş adına başka isim bulmuş yav bir de kur hesabı yapar gibi paradan bahsedip bahsedip tepki gelince mesele para değil ki diyorlar ya ona bitiyom, e o zaman mesele ne? Ekonomi programı izler gibi mobilya piyasasından, endekslerden falan haberdar oldum bdv sayesinde.

Son düzenleme:

bir de eski konulardan acısı olanlar var ki neyse konuyu dağıtmayayım

bende ordaydımmmm
hasta olmayıp donanımlı olsaydım sevgilimle kendimin tırnaklarına gökkuşağı figürleri çizecektim ama kısmet..
seneye artık!

bu saygı saygı diyenlerin eminim ki kendi çocukları böyle bir tercihle önlerine gelse küçük dillerini yutardı !

neysah...

sırf bu sebeple bile kk da kaç konu okuduk o aytenlerden,yazık olan kadınlardan öyle değil mi? adamlar toplum önünde aklanmak için kadın bulup evlendiler,gönülleri adamlarda olduğu halde..

bir adam ,yatağına bir kadın yerine bir adamla gitmek istediği için neden rahatsız oluyoruz ki..ya da tam tersi...bir kadın adam yerine kadın tercih ettiği için.???herkesin kendi özel hayatı,yatağında kiminle mutluysa onunla yaşar...
herkes bu görüntülerden rahatsız olduğunu belirtiyor,o insanlar hergün peruklarla,o kıyafetlerle dolaşmıyorlar ki..o kıyafetler çoğunlukla show amaçlı..
burdaki sorun şudur ki;eşcinel trans gibi kimlikteki insanların vucudunu satmaktan başka alternatifi yok ülkemizde..kim ister ki böyle bir hayatı....zaten ellerinde olsaydı eşcinsel olmka ve bu sıkıntıları yaşamak istemezlerdi eminim ki..
saygı demek insanlara istedikleri hayatı yaşamalarına olanak sağlamak demek..
devlet olarak da imkan sağlamak demek..insanları seks kölesi olmadan cinsel kimlikleriini yaşayabilecekleri şartları sağlamak demek..herkes iççin özgürlük derken sadece dinsel yönden bakılmasın artık..dünyada farklı renkler de var..
kontescim bu arada,tabii ki kimse kendi evladı eşcinsel olsun istemez..bu kadar mücadelelerle ve sıkıntılarla bir hayatı olmasını arzu etmez.dediğim gibi kimse isteyerek bu yola girmiyor zaten...

Saygı duymadan önce yardım etmek lazım.
Adamın bir sürü yanlış seçimi olabilir ama ona saygı duymak bence kestirmeden duyarsız olmaktır.
Önce yardım edeceksin, sonra saygı duyacaksın.
Bu annelerin de neler yaşadığını bilemeyiz ama cinsel kimlik son derece hassas bir konu. Önce ellerinden geleni yapmalılar.
Bir de önemli bir nokta çocukluk çağında yanlış yönlendirip, kendi elleriyle bu yola iten anneler de var. Tabi saygı duysunlar şu durumda.

ipekcim kabullenmeden ne için yardım edilebilr ki? eşcinsellik hastalık olarak görülüyor ülkemizde..yardım değil kabullenilmek istiyorlar bence..kabul gördükten sonra hepsi kendi hayatını çizebilir durumdalar bence..
hangi anne evladını eşcinsellik yoluna itebilir ki? hep okuduklarım annelerin çocukları doktor doktor gezdirdikleri yönünde...asıl u şekilde perişan oluyorlar..daha sonra psi.yönlendirmesiyle bunu hastalık olmaıdğı iyileşemeyeceğini kabullenmeye başlıyorlar...

bu saygı saygı diyenlerin eminim ki kendi çocukları böyle bir tercihle önlerine gelse küçük dillerini yutardı !

neysah...

Konu acildigindan beri bunu dusunuyorum..Cocugum yok ama yegenim 18 yasina geldiginde kalkip hala ben geyim dese napacaksin? Git oteye kıştt mi diyeceksin chelzy diyorum kendime... Saygi duymak degil bu olamaz ama onun yaninda olmaktan,once varsa cozum yolu aramak yoksa da kabullenmekten baska yapacak hicbir sey yok.Allah korusun .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi çocuğumuz böyle olsa saygı duymayıp önce bir temiz döver sonra da evlatlıktan reddeder onu evden atardık zaten haklısınız :)

haklıyım evet belirttigin için teşekkür ederim

Yok bence evinizin baş köşesine koyar gelip geçer suratına bakar böyle bir durumla sizin önüne geldigi için mutlulugunu paylaşıp afferin çocuuuma diyerek sevgi dolu anlayışlı anne olurdunuz hatta abartalım velevki bir erkek çocugunuz var evinize bir erkek getirerek evlenmek istedigini beyan ettiginde mahallace evladınızın tercihlerine saygı duyup konu komşu hısım akraba eşiliginde bir dügünle evladınızı evlendirir artık diger damat adayını gelininiz tayin ederek kısmide olsa kaynanalık görevine terfi etmiş sayılırsınız..

Zaten teee buradan öteye gadder pattis tarlasi idi,hepsi de dedemindi ..

Abii türkçe konuşşşş yerimm senii yaaa

bir de şu var..

Saygı diyoruzya yani yolda yürürken rahatsız edilmemek..

bir travesti yürüse önümüzde hepimizde döner bakarız bu nasıl birşey diye.

sözlü tacize gerek var mı ?

yok..

Gidip elle tacize gerek var mı ?

ee yine yok..

ama gözle taciz var..

Çünkü neden ? Bizden farklı...Görünüşünden anlaşılıyor hele birde konuşmaya başlasada artık nasıl göz hapsine maruz kalacak siz düşünün çünkü sesden genellikle anlaşılıyorlar zaten..

bu mu şimdi saygı duymak ?

Son düzenleme:

hanımefendi ben ''eşcinsellik oleeey hadi herkes eşcinsel olsun ne olur çocuğum da böyle olsun'' diye bir söylemde bulunmadım ama kendimiz heteroyuz diye homofobiklik yapmanın anlamı yok. çocuğum eşcinsel olsaydı ne yapardım'ı sizinle paylaşmayacağım. ama siz çocuğunuz eşcinsel olursa aynen söylediğiniz şekilde davranınız. hadi selametle.

:))) homofobiklik heaa

bence de paylaşma ben üstteki cümlemle müsemma kılayım seni olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…