- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Hem kendi cinsine hem karesi cinse ilgi duyanlar ne peki ? Muhalefet olmak için sormuyorum merak ediyorum onlar da mi yönelim yada nedir onların durumu ? Simdi onlara da saygi duymak gerekiyor mu ?
Herkes hayatını ilahi dinlere göre şekillendirmek zorunda değil. Herkes en başta dinlere inanmak zorunda da değil. Geylerin birçoğu zaten Müslüman olmadığı için Kuran'da yazan Lut kavmiyle ilgili hikayeye de inanmıyorlardır. Ve ayrıca BİLİM bunun bir tercih değil yönelim olduğunu söylüyor, yani ben 2 çarpı 2 4 değil 5 eder bana göre dersem bu nerece doğru olur?(Ama haklısınız Ortadoğu üleklerinde her şey kader kısmettir kimse bilime ilime inanmaz.)
Benim pislikten kastım heteroseksüellik değildi, yalnızca insanlar hep onları toplumun ahlakını bozmakla suçluyor ancak suç oranlarına ve İSTATİSTİKLERE bakacak olursanız heteroseksüellerde şiddet olayları çok çok daha yaygın. Dolayısıyla bana komik geliyor karısını döven ona 2. sınıf insan muamelesi yapan yurdum erkeklerinin geyleri ahlaksızlıkla suçlaması... Ülkemizde en büyük ahlaksızlıkları heteroseksüel erkekler yapıyor. Bu arada doğaya aykırı demişsiniz ama eşcinsellik hayvanlarda da görülüyor. Benim şu söylediklerinizden çıkarımım siz bu konuyu araştırmamışsınız.Eğer sizin dini inancınıza aykırıysa kolayı var eşcinsel ilişki yaşamazsınız olur biter, ama başkalarına karışamazsınız. İsterseniz size bilahare istatistikler yollayayım görün kimmiş gerçek ahlaksız, tecavüzcü, katil
Siz bu konuda yanlış bilgilendirilmişsiniz. Şu kırmızılıyla yazdığım kısımlar hep yanlış bilgi. İsterseniz size birkaç makale yollayayım müsait olduğum bir zaman. Eşcinsel erkeklerin hepsi kadın gibi değildir , kendi içlerinde gruplara ayrılırlar oldukça erkeksi, kaslı, maço geyler de vardır içlerinde. Bkz. Ricky Martin.
Onlara biseksüel deniyor, bak işte o biraz tartışmalı. Her iki taraftan da hoşlanıyorlar, ben onlara da saygı duyuyorum tabi ama zaten uymasam ne olacak, gidip yine bildiklerini okurlar nasıl engel olucan ki, mesela evli bir erkeğin de karısını aldatması yasak ama Türkiye'de aldatma oranları tavan.
gayler eşcinseller inanmıyormu ALLAH'A,inanlar o kadar çokki
hatta ameliyat olup cinsiyetini değiştirenler de dahil
hadi onlar inanmadı diyelim,bunlara destek verenler inanıyorum diyor buna ne diyeceksiniz o zaman
evet saygı duymuyorum diyorum ama,gördüğüm yerde başımı eğer geçerim ne laf atarım ne bişey derim sana saygı duymuyorum diye
eşcinsellik hayvanlarda görülüyor diye bende duydum baktım okudumda
adı üstünde işte onlar hayvan zevki için herşeyi yapar
(ki oda tamamen doğrumu bilmiyorum)
insanlar bi zevk uğruna bu duruma düşüyor
bilim adamları her zaman doğruları söylemiyor maalesef
o yüzden bilimadamları eşcinsellğin açıklamasını yapmış hemen inanalım diyemem
hemen yapıştırdınız yine cevabı araştırmamışsın,şimdi şuda başlar
al kitap oku falan demeler,siz ne kadar biliyosanız bende o kadar biliyorum emin olun
homolar kadın özelliklerini taşıyor ya o yüzden kime tecavüz edecek
yine alakasız örnekler neyse,heterolar kötü diye homolarıda baş tacı yapmanın anlamı yok
bana istatistiklerle gelmenize gerek yok,herkesin bilgisi kendine
niye Ortadoğu örneğini veriyorsunuz sürekli,burası TÜRKİYE.
Ama es cinsellikte tartismali ? Mesela hastalık diyen de var tercih ve yönelim diyen de.. Net aciklanmadi bu durum da biseksueelikte öyle net bir şey yok ... Aldatmak yasak değil hele erkeğin aldatmasi hic değil :)) kesin karisi yeterli değildir o yuzden napsin adamcagiz çareyi aldatmakta buluyor :))
Türkiye de coğrafi ve kültürel olarak bir Ortadoğu ülkesi o yüzdenÇok ortak paydamız var Arap ülkeleriyle.
Ha bu arada o kırmızılı kısım gibiyse eylemleriniz o zaman eyvallah.
Bir de insanların onları savunma sebebi şu: Zaten yapacaksa her türlü yapar, bizim yasak getirmemiz yalnızca bu duygularını daha da baskılar ve bu da bu cinsel duygularını başka şekillerde dışarı vurmalarına sebep olur. Söz gelimi yukarıda da dedim erkeklerin de yasalara göre, evlilik sözleşmesine göre karılarını aldatması yasak ama elinizi sallasanız bir aldatılmış kadın. Bu sitede de var binlercesi e hani yasaktı? Yani yasak koymanın bir anlamı yok kapalı kapılar ardında olan biteni kimse bilemez.
bakın tekrar söylüyorum ordaki yazılara takılı kalmayın
ben eşcinselliğin çeşitlerini biliyorum merak etmeyin.
o maço dediğin erkeklerde sadece erkeklere ilgi duymuyormu?
hayır burası Ortadoğu ülkesi değil,kültürel yakınlığımız var evet
Türkiye gerçekten değişik biyer
benim bildiğim akdeniz ülkesi olarak geçiyor,aynı zamanda Avrasya ülkesi olarakta geçebilir
Evet , ama işte onlar erkek kalarak erkeklerden hoşlanıyorlar yani aralarında futbola bayılanlar da var meselaHatta yazar ve şairler içinde çok vardır geyler. Çünkü onlar hem kadın hassasiyetine sahiptirler hem de erkeklerin analitik yeteneklerine.
yani amacım size hakaret değildi , öyle anlaşıldıysam özür dilerim.
Yok ben onu hukuken dediydimAma işte diyorum ya ben dini sebeple hoşlanmayanlara saygı duyuyorum ama bizim gibi kadınların hetero kocaları tarafından dayak yediği ülkelerde bence hetero erkekler adam edilmeli önce geylerle uğraşılcağına. Yani adam karısını dövüyor, zinasını yapıyor sonra TV izlerken LGBT yürüyüşü görünce 'Vayy bunlar dinimize hakaret .' diyor. Ama sen gerçek bir Müslümansan bu dediklerimi yapmıyorsan saldırı ve şiddet uygulamadığın sürece eşcinsel evliliklerine saygı duymayabilirsin tabi ki.
biliyorum şu koboy filmlerinde var o gayler :)
işte diyorumki o maço dediğiniz erkekler bile erkeklerden hoşlandığı için
tecavüz etmezler yani bi kadına
sizin eşiniz İrlandalıydı Hristiyan değilmi
sizin dininiz ne,bunu açıklamadınız hiç
yani dilerseniz cevaplayın tabi.
Son günlerin moda cümleleri herkese her şeye saygi... Peki kedi kesen bir inanisa da mi saygi ? Evli adamlarla beraber olmayi tercih eden bir bayana veya erkegede mi saygi ? Cinsel isteğini hayvanla karislamayi isteyen adama da mi saygi ? Çok genel cümle kurmayin bence çünkü içine her türlü istek inanis yönelim vs giriyor... Herkes yerine zamanina inanisina vs göre saygi duyar herşeye saygi duyulmasi mümkün değildir...
"saygı" duyma kelimesinden zaten nefret ederdim, şu forum sayesinde nefretim tiksinti halini aldı.. hayır saygı duyulmasa ne olacak ben onu anlamıyorum.. düşünsenize buraya kalkıp "kıvırcık saçlı insanların bu ülkede yaşamasına saygı duyuyorum" desem ne olacakkalkıp derler ki "saygı duyma o zaman".. isteyen istediğine saygı duysun, isteyen duymasın.. birbirimizi rahatsız etmeyelim yeter..
birisine zarar vermeden yapılan her eylem saygıyı hakeder.haa duyar duymazsınız o şahsa bağlı.ama tahammül etmek zorunluluk. istediği gibi yaşamasına kendi yargılarıyla müdahale etmemeli.çünkü o zaman kapalıya sarı saçlıya mini etekliye herşeye müdahale hakkı doğar.
burda önemli olan karşılıklı rızadır.hayvanla çocukla ilişkiye giren ondan rıza almaz ona zarar verir.kedi kesenin de kediden onay aldığını sanmıyorum.aynı şekilde biri karısını aldatıyorsa karısının rızası varsa buna da karışılamaz.yani bunlar yönelim olamaz nasıl ki tecavüz yönelim olmuyorsa
peki eşcinsel birinin size bize ne zararı var. saygıyı haketmeyecek ne yapıyorlar?kime zarar veriyorlar?sadece baskı görmemek sokakta rahat yürüyebilmek istiyorlar.banane diyip kafayı çevirmek zor olmasa gerek
Tamam karsilikli riza olan duruma da ornek vereyim... Ornegin 15 yasinda kiz çocuğunun evlenmek istemesi ? Karsilik ki riza kiz evlenmek istiyor hatta yaşi 17 e cekelim k bakmayin ama ben evlenmesine müsaade etmem karsi cikarim saygi da duymam bana ters ...ha kirmam saygi duyuyorum diyerek de kenara çekilmem..
tabi ki akli olgunluğa karar verme yaşına gelmiş bireyler:)
Valla ben saygi duyamam ya buyrun siz duyun bana gore hala akli olgunlukta değildir...
siz bilirsiniz ne diyebilirim ki kendi tercihiniz.iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?