- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bi siz eksiktiniz ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
insanları tercih, inanış, istek ve yönelimlerine göre neden hor görüyorsunuz? ayıp şu yaptığınız.
Son günlerin moda cümleleri herkese her şeye saygi... Peki kedi kesen bir inanisa da mi saygi ? Evli adamlarla beraber olmayi tercih eden bir bayana veya erkegede mi saygi ? Cinsel isteğini hayvanla karislamayi isteyen adama da mi saygi ? Çok genel cümle kurmayin bence çünkü içine her türlü istek inanis yönelim vs giriyor... Herkes yerine zamanina inanisina vs göre saygi duyar herşeye saygi duyulmasi mümkün değildir...
Ailem ve çevrem bana moda olsun diye insanlara saygı duymayı aşılamadı. Bilemiyorum o yüzden sizin tabirinizle '' saygının moda olan'' kısmını :) bakınız konu : LGBTİ değil mi? İnsanların istek inanış ve yönelimi dediğim bu konu hakkındaki istek ve yönelimler. Bunu anlamak güç değil bence ne dersiniz :) Konuyu dağıtan ve genel çapta ele alarak işin içine ihaneti, caniliği vs. katarak söylediğim şeyi çürütmeye çalışan sizsiniz. Ama bu konuda insanlara elbette saygı. Bu konuda kimseye ıyyy diyip iğrenme belirtisi göstermek haddimize değil hiçbirimizin. Farzedelim ki ben lezbiyenim. Gelip bana ''ıyyyyyyyyyyyy bi sen eksiktin'' deme hakkına sahip misiniz?
Ben saygi ya moda demedim ki neden anlamadiniz bunu ben her şeye saygi duyuyorum kelimesine düşünmeden söylendiği için moda dedim bu bir.. Söylediğim çürütmek değil gayet acik bir şey söylüyorum herkese her şeye saygi ise bunun icine bunlarda girer... Mesela eşini aldatan bir adama göre bir başka eşini aldatan adama saygi duyulmasi gerekir yaptiginda yanlis bir şey yoktur haklidir vs vs...veya bak siz ne dediniz canilik , değil mi bakin o inanisa saygi duymadiniz ve cani dediniz ama o onun inanisa saygi ise konu canilik demek te iyyy demek gibi bir şey... Demem o ki herkes hayat felsefesine göre saygi duyar veya duymaz...
Ben saygi ya moda demedim ki neden anlamadiniz bunu ben her şeye saygi duyuyorum kelimesine düşünmeden söylendiği için moda dedim bu bir.. Söylediğim çürütmek değil gayet acik bir şey söylüyorum herkese her şeye saygi ise bunun icine bunlarda girer... Mesela eşini aldatan bir adama göre bir başka eşini aldatan adama saygi duyulmasi gerekir yaptiginda yanlis bir şey yoktur haklidir vs vs...veya bak siz ne dediniz canilik , değil mi bakin o inanisa saygi duymadiniz ve cani dediniz ama o onun inanisa saygi ise konu canilik demek te iyyy demek gibi bir şey... Demem o ki herkes hayat felsefesine göre saygi duyar veya duymaz...
ayrıyetten canilik derken kedi kesme olayı için söyledim. bir insanın birini aldatması canilik değil. gelip saygı duymadım ve caniliktir vayyyyyyyy demedim. anlamak istediğiniz gibi anlıyor ve muhalefet olmak için '' her şeye saygı duyuyorum demek moda oldu'' falan diyorsunuz ben öyle bir cümle kurmadığım halde. AMA SİZ HAKLISINIZ :)
Ama öyle cümle kurdunuz inanislara tercihlere saygi duymali hor gormemeli cümlesi size ait :) onu anladim zaten kedi kesene cani dediğinizi ama adamin inanisi o ve ona göre normal kedi kesmesi EE cani dersen o adamda benim inanisima saygi yok bana cani diyor der :)) her neyse hakliyim TSK ederim :))
Bir erkeği sırf başka erkeğe aşık diye nasıl bir tecavüzcüyle ya da hayvanlara zulum eden biriyle aynı kefeye koyarsınız?
Evet herkes herkese saygı duymalıdır ta ki yaptıkları eylemler 3. kişilere zarar verene kadar. Yani başkalarının özgürlük alanlarına girmediğiniz müddetçe istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Birine tecavüz ettiğinizde o tecavüz ettiğiniz kişiye zarar veriyorsunuz, bir kediyi kestiğinizde o kediye zarar veriyorsunuz.
Peki hemcinsinizi sevdiğinizde bunun kime ne zararı var?
Eğer daha kişisel hak ve özgürlüğün anlamını ve tanımını dahi bilmiyorsanız 21. yüzyılı yakalayamamışsınız demektir.
İşte tam da bu nedenle Ortadoğu ülkeleri bu kadar geride, ve geride de kalacak çağlar boyunca...
Batılılar uzaya adam yollasın siz kadınla erkek eşit midir? Eşcinsellere saygı duymalı mıyız? diye tartışadururken . Beyninize şu iptidai fikirleri sokan beyaz hetoroseksüel erkekler zenginliklerine zenginlik katar, yatlarında metresleri ya da kumalarıyla öpüşüp koklaşıp deniz ve kumun tadını çıkarırken; siz de onların oluşturdukları ve alkışlayıcısı olduğunuz bir sistemin içinde ezilip durmaya devam eder, birgün tecavüze uğradığımda hakim 'Zaten evliyim , dolayısıyla bakire değilim, tecavüzcüye ceza indirimi gelir mi?' diye kara kara düşünürsünüz. Müstehaktır sizlere!.. Kendi destekçisi olduğunuz adaletsiz, eşitliksiz pisliğin içinde boğulun!.. Bırakın heteroseksüellikleri sebebiyle yücelttiğiniz erkekleriniz size kuma getirsin, size dayak atsın, tecavüz etsin. Erkekti yapar densin.
Şiddet olaylarını bir araştırın bir bakalım, suç oranlarını... Dünyadaki savaşları çıkaran, dayakları atan, hırsızlıkları, yolsuzlukları yapan erkeklerin çoğu heteroseksüel. Siz hala daha geylere laf atın.
yahu lgbt konusu altında bunu söyledim ve bu konuyu kastettim diyorum üçüncü bunu diyişim ama anlamamaya direniyorsunuz. uu çok anarşiksiniz hanımefendi haklılığınız karşısında ise şapka çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?