22 Haftalık sezeryan

Sdnrklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
14
2
1
27
22 Haftalık Sezeryanla Plesanta Ayrılması Alındı Bebeğim. 1 yıldır hamile kalamıyorum sebebi ne olabilir acaba

Bebeğiniz için üzüldüm.. İnşallah tekrar nasip olur, sezeryandan sonra en az bir yıl geçmesi lazım zaten dışarıdan iyileşse bile içeriden iyileşmiyor,adet düzeniniz, stres faktörleri, vücudunuza doğumdan sonra ki kalan enkaz,kolay değil herşeyi göz önün de bulundurun, doktora gittiniz mi

Gittim bir sorun yok diyorlar ama dediğiniz gibi acele etme diyorlar
Doktorlar beklemen konusunda ne diyorlarsa dinleyin bence ve tek doktorla da kalmayın gerekli testler gerekli işlemler varsa diye tekrar boyle kötü bi anı yaşamamak adına baska bir kac doktorlada gorusun bence.. bu arada çok gecmis olsun. Bende 2 kez bebegimi kaybettim ilkinde kaybettigimde 3 aylikdı test yapalim sunu yapalim diyr gezdim durdum tum doktorlar 2 3 kayiptan sonra yapilir gerek yok sunu ye bunu ic kilo ve spor yap stres yapma vb seyler dedi durdular.. 2. Kaybimi yasayinca bu sefer gezmedigim doktor kalmadi son olarak beni ameliyat eden (son dusugumde) doktoruma gittim tum gerekli testleri talep etti esimede banada cok sukur temiz cikti simdi rahim filmi cektircez yapisiklik veya aksi birsey var mi diye baktircsz insallah temiz cikar.. sonuca gore hareket edicez 7 ay gecti uzerinden tekrar bebek istiyoruz ama en az 1.5 yil dolsun istiyoruz korkuyoruz cunku ayni seyleri yasamakdan.. Rabbim neyi nasip ederse o olur tabiki Allah buyuk dua edip gerekli tıbbi destegide gordukten sonra nasibi beklemek olcak..umarim sizede isteyen herkesede sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim

Sizde mi ameliyatla aldılar Benm aşırı enfeksiyonlu ameliyat olduğum için yapışıklık şüphesi var benim şubatta 1 yıl oldu ama bakalım daha kalamadım hamile düşük yapanlar hemen kaldı hamile doktorum ağustosa kadar dene Ağustos da rahim filmi dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…