22 haftalık hamileyim bebeğm 340 gram az geldi

Evet arkadaşım ; süt ve süt ürünleri , bol meyve ve tahıl ve buğday içeren cornflakese süt kayıp iç, sütü içemiyosan muzla birlikte blendardan geçir,her gün portakal suyunu da ihmal etme.ekmeği de tam buğday ekmeği kullan. İnşallah dilediğin kiloya ulaştırırsın bebişi..:KK3:

Arkdaşlar az değilmi 340 gram neler yemem lazım...yumurta yiyemiyorum

Ben 5 Temmuzda kontrole gittiğimde 21+1 haftalık hamileydim. bebeğim kız boyu 28 Cm kilosu 459 gr'dı. bana sizin az gibi geldi ama, çokta sorun etmeyin. Bakın ben hiç ekstra vitamin kullanmıyorum, kan değerlerim çok iyi olduğu için doktor gerek görmedi. ne yiyiorum?

-hafta da 2 gün mutlaka balık
-hafta da 1 gün tavuk
-hafta da 2 gün kırmızı et
-öğlen yemeklerinde, akşam yemeklerinin yanında zeytinyağlı sebze yemeği
-her yemeğin yanında yoğurt
-gün içerisinde 2-3 parçaceviz-badem
-kan yapması için kuru siyah üzüm.

yediklerinize dikkat edin. bebeğinizin sağlığı yerindeyse, siz dikkatli beslendikçe kilo alır mutlaka.

sabah kahvaltısı yapamıorum..öğle yemeği yiyorum akşamda sadece meyve

İyi de günü tek bir öğünle geçiriyorsunuz, bu hiç sağlıklı değil. Bırakın hamile olmanızı,normal bir insan için bile sağlıklı değil. Bende çalışan bir bayanım, her gün normalde kalktığımdan 15 dk erken kalkıyorum, illa ki domates-peynir-ekmek ve bir adet meyvemi yiyip çıkıyorum evden. Kahvaltı tabağımı akşamdan hazırlayıp üzerini streçfilm ile kapatıp koyuyorum dolaba, sabah hemen çıkartıyorum. Arada bir de haşlanmış yumurta ekliyorum sabah kahvaltısına. bence yediklerinize özen gösterseniz iyi olur.

Canim yardimi olurmu bilmem ama benim arkadasa hastahanede hergun kuru bakliyat haslayip yediiryorlardi bebek iciin. Helede fasulye.

X