Aynen öyle canım 21. haftaya kadar kardeşiminki hiçbirşekilde göstermedi bi tahmin bile yapmadılar kız diyordu herkes göstermedi die ama erkekmiş kardeşim bile kendini okadar kıza alıştırmıştıki şok olduKendi geç gösteren cinsiyetler diye birşey yok ki tatlımtaramade gösterdiyse kzdr
Kendi geç gösteren cinsiyetler diye birşey yok ki tatlımtaramade gösterdiyse kzdr
Selam arkadaslar,
22 haftalik hamileyim,sabah kontrolum vardi. Ve yine bebisim kendisini sakladi. Cinsiyeti hala belli degil.
Kendisini gec gösteren cinsiyetler ne olur genelde?
Merakdan catlicam tabiki hepimizin bebisi saglikla gelsin ilk basta dilegim bu ama cinsiyetini de cok cok merak ediyorum.
14. haftada ikili tarama testi yapildi hastanede. orda kiz denildi. ama ondan beri kadin doktorumdaki randevularda kendisini sakladi hep.
Banimde bulantılarm yüzünden kızdır diyordular oğlum olduAynen öyle canım 21. haftaya kadar kardeşiminki hiçbirşekilde göstermedi bi tahmin bile yapmadılar kız diyordu herkes göstermedi die ama erkekmiş kardeşim bile kendini okadar kıza alıştırmıştıki şok oldu
Merak etme annesi bebişin daha hazır değil cinsiyetini göstermeyeAma cok erken saniyordum ve cogu insanda bekle daha diyordu. Merakdan catliyorum
Canım bana 16 da erkek 21. Haftada ayrıntılı usg de kız dediler yani 14 hafta da çok ileri bi hafta değil. Kesin söylenmeden bir şey olmuyor malesefAyrıntılı usg yaptırmayı planlıyorsan onda belli olur düşünmüyorsan kontrol öncesi tatlı yemeyi hareketını artırmayı deneyebilirsin. Ya da gittiğin doktorla anlaşıp yıne göstermezse biraz dinlenip bir şeyler yeyip tekrar usg ye girebilirsin. Biz doktora giderken hareketlerimizle sallandıkları için genelde uyuyorlar ☺ Seni çok iyi anlıyorum inşAllah kısa zamanda belli olur ☺
Aslında öyle de olmadı çok açık açtı bacağını ama doktorun dalgın bir anına denk geldi heralde ne diyimSizin 16. haftada kordonla mı karıştırdılar acaba çünkü 16. Hafta için de kesin gözüyle bakılıyor normalde
Hepsi yapildi, ikili tarama test hastanedeydi digerleri kadin doktorunda. Bugün 45 dakika muanedeydim. Bebegim ama bacaklari havada ve acmiyor bacaklarini. Hastanedeki uzmana güvenmek istiyorum ama bir yöndem de 14. haftayken söyledi kiz oldugunu cok erken diye düsünüyorum. Gereken ve önemli testleri zaten yaptiriyorumAyrıntılı ultrason çok önemli, hala belli değil demenizden yaptırmadığınızı anlıyorum. Zamanı geçmemiş hemen ayarlayın ve mutlaka yaptırın.
Tam pandeminin ortasında, nisan ayında valilik izni ile şehir değiştirerek yaptırdım önemini buradan anlayın..
Belcikada yasiyorum malesef olmuyor öyle burda. Bir doktora gittiysen üc ay sonra baska biryerde kontröle gidebilirsin ve doktorunu degisebilirsinYarın bask a bir hastaneye git öğren. Öğrenene kadar hergun bir devlete git para vermek istemiyorsan. Elbet birgun gösterir.
Ablam hemşire benim yiğenim kendi doktorunda göstermedi . Hergün kadın doğuma gidip arkadaşına baktirdi . Illa kendi doktorunuzdan öğrenmeniz farz mi
Yurtdidindayim ve ayrintili ultrason nedir? bugün 45 dakika muane edildim ic organlara falan bakildi ama ayrintilimi degilmi bilmiyorum... Bebegim sirt üstü yatiyordu bacaklari havadaydi göstermedi cinsiyetini.Ayrıntılı ultrason çok önemli, hala belli değil demenizden yaptırmadığınızı anlıyorum. Zamanı geçmemiş hemen ayarlayın ve mutlaka yaptırın.
Tam pandeminin ortasında, nisan ayında valilik izni ile şehir değiştirerek yaptırdım önemini buradan anlayın..
Benimde bulantim hic yokBanimde bulantılarm yüzünden kızdır diyordular oğlum oldu
Yurtdışında Farklı olabiliyor ama mutlaka yapılıyor diye biliyorum. Aynen dediğiniz gibi tüm organlar detaylı beyin ve kalp muayenesi her şeyine bakılıyor. Cinsiyeti de görmeleri lazım ama demek çok inatçıYurtdidindayim ve ayrintili ultrason nedir? bugün 45 dakika muane edildim ic organlara falan bakildi ama ayrintilimi degilmi bilmiyorum... Bebegim sirt üstü yatiyordu bacaklari havadaydi göstermedi cinsiyetini.
Bence kızdır. Erkek organı daha uzun büyük olduğu için belli ederdi illaSelam arkadaslar,
22 haftalik hamileyim,sabah kontrolum vardi. Ve yine bebisim kendisini sakladi. Cinsiyeti hala belli degil.
Kendisini gec gösteren cinsiyetler ne olur genelde?
Merakdan catlicam tabiki hepimizin bebisi saglikla gelsin ilk basta dilegim bu ama cinsiyetini de cok cok merak ediyorum.
14. haftada ikili tarama testi yapildi hastanede. orda kiz denildi. ama ondan beri kadin doktorumdaki randevularda kendisini sakladi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?