- 29 Nisan 2015
- 183
- 77
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin pipisini nasıl görememiş sonuçta 21. Haftada erkek bebeğin gelişimi tamamlanmış oluyorMerhaba. Cinsiyet için bekle. Bana 21. Haftada net kız dendi. 25. Hafta kontrolümde tekrar edildi. 29. Haftada erkek olduğu anlaşıldı. Tek bir doktor yapmadı bu hatayı. Bir devlet hastanesi doktor ve bir özel hastane doktoru. Cinsiyet tahminlerine de çok itibar etme derim.
Suç bende. Detaylı ultrasonda bakan diğer uzman cinsiyeti söyleyeyim mi dediğinde hayır doktorumuzdan duyalım dedik. Kendime kıızyorum o yğzden çünkü 30 haftaya kadar çocuğu kızım diye sevdim. Ve ben net gördüm ki bebek anne karnında çok etkileniyor. Hareketleri çok belirsizdi oğlan olduğunu öğrendiğim günden beri kıpır kıpır. Doktor meslek hayatımda ilk yanılmam diyor hak veriyorum biz katı koca normal değiliz çocukta normal olmayacakBebeğin pipisini nasıl görememiş sonuçta 21. Haftada erkek bebeğin gelişimi tamamlanmış oluyor
Bende kız istediğim için erkek olduğunu öğrenince neden cinsiyetini öğrendim diye kendi kendime söyleniyorumSuç bende. Detaylı ultrasonda bakan diğer uzman cinsiyeti söyleyeyim mi dediğinde hayır doktorumuzdan duyalım dedik. Kendime kıızyorum o yğzden çünkü 30 haftaya kadar çocuğu kızım diye sevdim. Ve ben net gördüm ki bebek anne karnında çok etkileniyor. Hareketleri çok belirsizdi oğlan olduğunu öğrendiğim günden beri kıpır kıpır. Doktor meslek hayatımda ilk yanılmam diyor hak veriyorum biz katı koca normal değiliz çocukta normal olmayacak![]()
Bişey sormak istiyorum da detaylı ultrason dediğiniz ikili test mi acaba, ben ikiliyi yaptırmıcam da detaylı farklı bişeymi gerekli mi merak ettimAyrıntılı ultrason çok önemli, hala belli değil demenizden yaptırmadığınızı anlıyorum. Zamanı geçmemiş hemen ayarlayın ve mutlaka yaptırın.
Tam pandeminin ortasında, nisan ayında valilik izni ile şehir değiştirerek yaptırdım önemini buradan anlayın..
Evet, ayrıntılı ultrason 18-23 haftalar arası tercihen perinatolog tarafından yapılan bir ultrason. Bebeğin beyin kıvrımından ayak parmaklarına kadar heryerine bakılıyor. Bir sorun varsa bu ultrasonda tespit edebiliyor. O yüzden önemli. İkili üçlü dörtlü testler tarama testi sadece.Bişey sormak istiyorum da detaylı ultrason dediğiniz ikili test mi acaba, ben ikiliyi yaptırmıcam da detaylı farklı bişeymi gerekli mi merak ettim
Hiç erken değil canım kız demişler o zamanHepsi yapildi, ikili tarama test hastanedeydi digerleri kadin doktorunda. Bugün 45 dakika muanedeydim. Bebegim ama bacaklari havada ve acmiyor bacaklarini. Hastanedeki uzmana güvenmek istiyorum ama bir yöndem de 14. haftayken söyledi kiz oldugunu cok erken diye düsünüyorum. Gereken ve önemli testleri zaten yaptiriyorum![]()
Ben 14. Haftadayım o yüzdenmi henüz bilgi verilmedi acaba 18de bunlardan haberdar ederler dimi heraldeEvet, ayrıntılı ultrason 18-23 haftalar arası tercihen perinatolog tarafından yapılan bir ultrason. Bebeğin beyin kıvrımından ayak parmaklarına kadar heryerine bakılıyor. Bir sorun varsa bu ultrasonda tespit edebiliyor. O yüzden önemli. İkili üçlü dörtlü testler tarama testi sadece.
18 de özele kontrole gittim ben 21 haftada ayrıntılı ultrasonun var gel dedi ama özel pahalı olduğu için gitmicem benBen 14. Haftadayım o yüzdenmi henüz bilgi verilmedi acaba 18de bunlardan haberdar ederler dimi heralde
Hımm anladım canım, bizim burda devlet hastane demeye bin şahit ister her işimiz özelden malesef bakalım o zaman gelsin18 de özele kontrole gittim ben 21 haftada ayrıntılı ultrasonun var gel dedi ama özel pahalı olduğu için gitmicem ben
Mrrhaba arkadaşım. Birkaç hafta önce görümcem 6 aylık bebeğini kaybetti beyni gelişmemiş. Durumları yerinde olmasına rağmen gerekli görmemiş ve detaylı ultrasona girmemiş. Gebeliğe son verldi. Lütfen aynı hataya düşme detaylı ultrason ikili testten çok daha önemli birşey. Devlet hastaneside yapıyor lütfen araştır18 de özele kontrole gittim ben 21 haftada ayrıntılı ultrasonun var gel dedi ama özel pahalı olduğu için gitmicem ben
Ayrıntılı ultrason yapılmadı mı? O zaman görüyorlar mutlakSelam arkadaslar,
22 haftalik hamileyim,sabah kontrolum vardi. Ve yine bebisim kendisini sakladi. Cinsiyeti hala belli degil.
Kendisini gec gösteren cinsiyetler ne olur genelde?
Merakdan catlicam tabiki hepimizin bebisi saglikla gelsin ilk basta dilegim bu ama cinsiyetini de cok cok merak ediyorum.
14. haftada ikili tarama testi yapildi hastanede. orda kiz denildi. ama ondan beri kadin doktorumdaki randevularda kendisini sakladi hep.
İlçede oturuyorum 1 devlet hastanesi var ve hastane dolu vaka yer olmadığı için kadın doğum servisini kapatıp covit tedavisi gören hastaları yatırıyorlar 3 kadın doğumcu var bi tanesi virüse yakalandı bide 6 da ebe hemşire o yüzden devlete gitmeye korkuyorumMrrhaba arkadaşım. Birkaç hafta önce görümcem 6 aylık bebeğini kaybetti beyni gelişmemiş. Durumları yerinde olmasına rağmen gerekli görmemiş ve detaylı ultrasona girmemiş. Gebeliğe son verldi. Lütfen aynı hataya düşme detaylı ultrason ikili testten çok daha önemli birşey. Devlet hastaneside yapıyor lütfen araştır
Gittiğim özel hastaneye bi fiyatları sorarım olmazsaMrrhaba arkadaşım. Birkaç hafta önce görümcem 6 aylık bebeğini kaybetti beyni gelişmemiş. Durumları yerinde olmasına rağmen gerekli görmemiş ve detaylı ultrasona girmemiş. Gebeliğe son verldi. Lütfen aynı hataya düşme detaylı ultrason ikili testten çok daha önemli birşey. Devlet hastaneside yapıyor lütfen araştır
Büyük ihtimal o yüzden daha bahsetmemiştir ileriki haftalarda yönlendirme yapar diye düşünüyorum yapmazsa da mutlaka 21-22. Haftana sen kendin ayarla bence.. O haftalarda organlar daha net gözüküyor diğer türlü erken olmuş oluyor.Ben 14. Haftadayım o yüzdenmi henüz bilgi verilmedi acaba 18de bunlardan haberdar ederler dimi heralde
Öyle yapıcam canım sağol bilgilendirme içinBüyük ihtimal o yüzden daha bahsetmemiştir ileriki haftalarda yönlendirme yapar diye düşünüyorum yapmazsa da mutlaka 21-22. Haftana sen kendin ayarla bence.. O haftalarda organlar daha net gözüküyor diğer türlü erken olmuş oluyor.
evet gercekden de kizimiz olcak netlesti. Cok mutluyum.Hiç erken değil canım kız demişler o zaman