- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi ceylaan1988
-
sağolun kızlar ıcımı rahatlattınz
bugn dr kontrolu vardı gelısımı gayet ıyı dedı dr masallah pek hareketlı dıye guldu bıde soyledım onada cok yaramaz hıç söz dınlemıyor dıyee
daha 2 yasında hayrdan anlamaz boyle oluyo bu yas cocukları dedı
muayene olup kan verıp gıdene kadar canım cıktı herkes bıze baktı hastanede ordan oraya kosturup durdu peşinden suruklendım bnde perişan oldum
umarım atlatılır bu donem cokzor yaa dısarı bıle cıkmıyorum bıyere gıdemıyorum kucaga alıyosun ınmek ıstıyo ındırıncede saga sola saldırıyo
elımdende tutmuyo cok zor cokkk
kızlar ne olur bana yardım edın.ben kotu bı annemıyım beceremıyomuyum cocuk buyutmeyıı off ne zormuss
hayırdan anlamıyor hayır dıyorum ınadına yapıyor dalga gecer gıbı bazen dayanamayıp bagırıyorum hayır yapma dıye ağlıyorr yıne yapmaya baslıyor
ben soz dınleyen bı cocuk olsun ıstıyorum masallah cok hareketlı cokta zekı ama bu ınadı falan benı cok zorda bırakıyor.mısafırlıge gtmek ıstemıyorum
heryerı kurcalıcak hayır dıyıncede durmıcak dıye
bazen bagırman kızman lazım dıyolar anlaması lazımmıs kızdıgımı onuda denedım o zamanda ağlıyo ama arkasndan ıstedıgını yapıyo.
napıcam allah ıcın bı akıl verın
ah canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı bneım oglumda oyle hıc anlamıyor
bende hıcbıyere gıtmek ıstemıyorum
bıde laf soyluyorlar yaa yok efendım boyle cocuk mu olurmus boyle cocukmu yetıstırılmıs hayır dedıgınde duracakmıs cok sımartıyormusuz daha neler neler
oglum dedıgı olmayınca aglıyor bende tehlıkleı gordugum seylerde uyarıyorum yapmaması gerektıgını soyluyorum bakıyorum laf dınlemıyor ınadına yapıyor sureklı fiş tarzı seylerle oynamık ıstıyor fırın bulasık çamasır maınesı caydanlık mutfak robotları blendır hep bunlar elınde olsun ıstıyor onları calıstırmka tornavıda ıle ıcını acmak ıstıyor
baskasının evındede aynısnı yapmak ıstıyor
abartmıyorum evde supurge calıstramıyorum cunku kendı supurecekmıs hadı gel beraber yapalım dıyorum tutturuyorum elınden ama o ona yetmıyor hep daha fazlasını ıstıyor hersey onun elınde olsun ıstıyor
dıyorum kı sıcak bısey ıcın bak sıcak yanarsın dokun dıyorum geçen baktım oda pepesını almıs elınden tutmus bak dokun sıcak dıyor yanı bılıncınde bazı seylerın
ben bıseylerı yanlısmı yapıyorum dıyorum doktorada sordum 2 yas sendromu atlatır bagırmayın cok fazla dıyor zaten bagırmıyorum ama mılletın lafını duyuncada cokk uzuluyorum ben yetmıyorum galıba dıyorum
benim oğlumda aynısı canımız sıkıldığında ev süpürüyoruz. yada o diyeyim çünkü süpürmeyi seviyo.veriyorum eline biraz süpürüyo sıra bende diyorum öyle dönüşümlü hallediyoruz işimizi.
tamir malzemeleriyle oynayan çocuklar iyidir sevinmelisin hazırcı bir çocuğun olmuyacak ne güzel.
benim kızımda 22 aylık aynı yazdıklarınız gibi.çok sıkmam rahatımdır ama bu rahatlık onun sınırlarını dahada genişletmeye başladı.mesela uzun zamandır kendisi yiyor yemeğini ve artık neredeyse 1-2 kasşıkla kalkıyoruz masadan.çok iştahsız.sıcaklar,köpek dişleri derken elimizden 1 lokma dahi yemiyor.
süpürge aşkı bizdede var.su sebilinin önünde bardakalra su doldurup boşaltıyor,yerler ıslak kayıyor,kendim yıkanıcam diye tutturuyor.
dışarıda ki koşturmaca hele ....offf yani.arabaya binerken kasıyor kendini çığlık çığlığa.babası alıştırdı daha arabayı çalıştırmadan direksiyona oturtmaya direksiyonu sallıyor,vitesi sallıyor,radyoyu açıyor,anahtarı kurcalıyor....hadi artık gidiyoruz deyince de amanın..mahalle çınlıyor..millet camlarda noluyo die..parka götür çıkmak bilmiyor,alışverişe götür bi oraya bi buraya..çok yorucu çookk..hayalini kuruyorum beni birazcık anlayacağı zamanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?