- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- Konu Sahibi Baharinanasi
Ya lütfen böyle kişilere de takılmayın benm kardeşim tam 4 üne giriyordu cümle kurmaya başladı nerelere nerelere götürdük mongol dediler o ne dedik beyin hasarlı dediler beyinde bişey cıkmadı ne tahliller ne tetkikler megersem kanı soğuk cocugun 19 yasına geldi halaa bazı konularda ağırdır ama pazartesi günü hacettepe okumaya gidecek öyle de bir cocuk o yüzden kimsenin dediğine bakmayın iki cocuk annesi olmuşsunuz cocuklarınızı en iyi siz tanırsınız ha benm şahsi fikrim eger cocuk sizi anlıyor tepki veriyor ve söylediklerinizi yapıyorsa onda bilişsel bir gerilik oldugunu düşünmezdidm .bazı erkek cocukları kızlara göre daha geç gelişiyorlar her konudan ben 8 aylıkken bezi bırakmışşım yürümeye başlamışm az bucuk konusuyormuşm ama kardeşim öyle değildi nitekim büyüynce de ben yerimde durmazdım o evden cıkmazdı siz hic merak etmeyin benceben mi alınganım yoksa sizin yorumunuz mu çok kırıcı bilemiyorum ama çocuğumun var olan problemine objektif artıları ve eksileriyle yaklaşıyorum.Bebeğin bilişsel gelişiminin yerinde olup olmadığına doktor beynini açarak bakmıyor zaten.Anne babasına sorular soruyor.Oğlum konuştuğumuz her cümleye hızlı ve doğru birşekilde tepki verdiği için bilişsel bir sorunu olmadığı düşüncesindeyim.Dil bağı sorunu da yok şu an.Ufak bir dil bağı vardı 6 aylıkken kesildi.