- 15 Haziran 2016
- 7.702
- 20.398
- 38
- Konu Sahibi Baharinanasi
Aaaagerçekten saçmalıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaagerçekten saçmalıyorsunuz
doktorun verdiği cevaptan tatmin olmadığım için değil.bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş insanlardan fikir alabilmek için açtım.Düzgün bir üslupla Doktora götür diyene teşekkür ettim.Çocuk psikoloğu önereni haklı buldum benim için iyi bir fikir dedim AMA “sen ne bilirsin” “!!!” içeren cümleleri doğru bulmadım hala da bulmuyorum. Doktora ne zaman götürdüğüm ve tekrar götürme konusundaki düşüncelerimi de söyledim ki bu çok normal.Siz istiyorsunuz ki siz “doktora götürün” deyince ben “emir anlaşıldı” deyip götüreceğim.Ama tatmin olmamış buraya konu açmış değil mi? Aaa benimkide böyleydi kız nolcek geç konuşsun kafanı dinle dememizi istiyor da yok yani böyle saçmalık
Doktora götür doktor değilsin diyene de sanki küfür etmiş gibi tavırlar
Başlığın yanına hangi cümleleri istediğinizi yazın onları kullanalım bari
gerçekten saçmalıyorsunuz
Biz niye sizden birşey isteyelim, çocuk bizim değil sizin çocuğunuz, isterseniz 15 yaşına kadar götürmeyin bize nedoktorun verdiği cevaptan tatmin olmadığım için değil.bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş insanlardan fikir alabilmek için açtım.Düzgün bir üslupla Doktora götür diyene teşekkür ettim.Çocuk psikoloğu önereni haklı buldum benim için iyi bir fikir dedim AMA “sen ne bilirsin” “!!!” içeren cümleleri doğru bulmadım hala da bulmuyorum. Doktora ne zaman götürdüğüm ve tekrar götürme konusundaki düşüncelerimi de söyledim ki bu çok normal.Siz istiyorsunuz ki siz “doktora götürün” deyince ben “emir anlaşıldı” deyip götüreceğim.
Her cümlenize ayrı ayrı cevap verirdim ama Sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Ayrıca çok nezaketsizsiniz.Biz niye sizden birşey isteyelim, çocuk bizim değil sizin çocuğunuz, isterseniz 15 yaşına kadar götürmeyin bize ne
Geçmişte dil bağı olan müdahale edilmiş iki yaşında hiç cümle kurmayan çocuğunuzu tecrübelerinize göre büyütmek sizin en doğal hakkınız, zaten çocuğun hiç bir derdi yokmuş siz anlamışsınız biz boş boş takılıyoruz işte
Bir çocuk büyütmüş annelere fahri doktorluk belgesi verilmeli, doktor değilsin tıbbi bir sorundan anlamazsın diyene böyle belgelerini çıkarıp çat diye yapıştırmalılar dimi ama
Ya kadının konu açması çok normal herkes böyle yapıyor . Kendini rahatlatmak için benzer yaşanmış şeyleri okumak için konu açıyor . Doktor zaten söylemiş. Ayrıca onun çocuğu 21 aylık ve 24 ay kontrolünde doktoru eğer gerekiyorsa pedagoga vs yönlendirir . Abartıyorsunuz gerçektenAma tatmin olmamış buraya konu açmış değil mi? Aaa benimkide böyleydi kız nolcek geç konuşsun kafanı dinle dememizi istiyor da yok yani böyle saçmalık
Evde ne etkinlikler yapıyorsunuz ?Her cümlenize ayrı ayrı cevap verirdim ama Sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Ayrıca çok nezaketsizsiniz.
İşte bunu siz biz değil doktor demeli, muayene etmeli, gözlemlemeli, gereken tetkikleri yapmalı, sıkıntı yok yalnızca biraz geç konuşacak demeli. Her çocuk bir değil buda geç konuşur falancanın çocuğuda böyleydi demenin hiçbir mantıklı tarafı yok. Ya çocuğun bir derdi varsa?
Cocugun yapisi oyledir gec konusabilir,canı konuşmak istemiyordur,anne babasi belki konusmasina izin vermeden komutlari yerine getirmiştir bla bla bla..Ama tatmin olmamış buraya konu açmış değil mi? Aaa benimkide böyleydi kız nolcek geç konuşsun kafanı dinle dememizi istiyor da yok yani böyle saçmalık
kitaplarla vakit geçiriyoruz oyuncaklarla oynuyoruz ablasıyla oyunlar oynuyor hava güzel olduğu sürece dışarı çıkarıp gezdiriyorum parka götürüyorum.Evde ne etkinlikler yapıyorsunuz ?
Hemde 21 aylık bebeği nöroloji ye götürmek nedir yaaaCocugun yapisi oyledir gec konusabilir,canı konuşmak istemiyordur,anne babasi belki konusmasina izin vermeden komutlari yerine getirmiştir bla bla bla..
Bunlarda doktorluk durumlar mi?
Doktor sorun olmadığını söylerse bunların bir anlamı olurCocugun yapisi oyledir gec konusabilir,canı konuşmak istemiyordur,anne babasi belki konusmasina izin vermeden komutlari yerine getirmiştir bla bla bla..
Bunlarda doktorluk durumlar mi?
Nörolojiye gitmesi gerekiyorsa da bunu doktor söylerHemde 21 aylık bebeği nöroloji ye götürmek nedir yaaa
Doktor söylemiş zaten anlamıyor musunuz ?Doktor sorun olmadığını söylerse bunların bir anlamı olur
Doktoru gerek olsa söylerdi zaten bunu anlatmaya çalışıyoruz sizeNörolojiye gitmesi gerekiyorsa da bunu doktor söyler
Benim bebeğim bundan biraz daha küçükken gitti nörolojiye neden bukadar garipsediniz ne var bunda?
22 aylik konusmayabilir. Dil ve konuşma becerisi dolup tasmaya benzer. Yeterince alıcı dil geliştirecek sonradan da kendini ifade etmeye çalışacak. Bu aşamada çocuğun isaret ettiği şeyleri anlamazdan gelin. Söylemesi konuşması için cesaretlendirin. Anne baba gel vs dedikten sonra çocuk konuşur korkmayin, duymayla ilgili bir sıkıntısı da yok anlattıklarınıza göre. Kitap okumaya onunla sohbet etmeye devam edin.doktora götürmedim henüz.Tıbbi bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ama bir ay daha konuşmazsa dil ve konuşma terapistine götürmeyi planlıyorum.
Nörolojiye gitmesi gerekiyorsa da bunu doktor söylerHemde 21 aylık bebeği nöroloji ye götürmek nedir yaaa
yaw konu sahibi kendi demedimi bu nedenle doktora götürmedim henüz tıbbi bir sorun olduğunu düşünmüyorum diye. Allah Allah doktor öcü mü, illa geç kalındığında mı götürülecek illa anne sorun olduğuna tatmin olunca mı götürülecek, bu sebeple doktora götürülüp gerekli tetkiklerin yapılmasının zararı mı olur faydası mı? Bu inadın geçerli bir sebebi var mı, yok.Doktoru gerek olsa söylerdi zaten bunu anlatmaya çalışıyoruz size