- 15 Mart 2008
- 209
- 2
-
- Konu Sahibi karakxixz82
canım benim belki biliyorsundur ama yinede söyleyeyim göğüslerde şişme ve hassasiyet regli belirtisidir ha hamilelik belirtiside olabilir ama lütfen fazla odaklanma zaten hamileysen birkaç güne belli olur o yüzden umutlanıpda negatif sonuç alırsan üzülmeyesin emi canımkızlar bide bana fikirlerinizi söyleyin lütfen.22 ağustostan beri göğüsleri felaket şiş acıyor.kasıklarımda ara ara sancı oluyor.hatta bugun ani bi hareketten sonra resmen kramp girer gibi oldu.acaba bebişmi var??:CüvCüv::enbuyukkk:
canım hamilelik ve adet belirtileri aynı sayılır ama göğüslerde normalden fazla büyüme renk değişimi damarların belirginliği falan oldumu sende ve idrarında bi değişiklik varmı hamileliğin ilk zamanlarında idrarda beyaz tortu gibi bişiler oluyo buna benzer bişiler oldumu
aynı belırtıler bende de olur adet donemınde bu ay da oldu ama regl olmadım ben hamişim şimdi.ama göğüslerim hala regl olcam gibi şiş ve acıyo.inş.hamılesındır fakat fazla takılma oralara herşey olacağına varır arkadaşım.hayırlısı