Spor tarzi istemiyorum tesekkurlerbende orijinal kutusuyla neredeyse sıfır adidas bot var sıfırı 260 tl ben çok uyguna verebilrim düşünürseniz resim atarım
Bu tarz düşünmüyorum tesekkurlerKİNETİX.22 NUMARA. SAPASAĞLAM. SADECE UÇ KISIMALRI KİRLİ. ONUDA DETERJANLA SİLERSEN BİŞİYİ KALMAZ. ÜSTELİK 17,5 TL
Fazla kullanilmamis uygun fiyatli
Merhaba bot duruyormu acabaKİNETİX.22 NUMARA. SAPASAĞLAM. SADECE UÇ KISIMALRI KİRLİ. ONUDA DETERJANLA SİLERSEN BİŞİYİ KALMAZ. ÜSTELİK 17,5 TL
bende de bu botlar var fotodakinden daha tatlı kırmızı ve yepyenidir.15 tlye veririm.Fazla kullanilmamis uygun fiyatli
Canim bu ruganmi vicco da 22 numara giydirdim tam oldu keşke 23 olsaydiMerhaba bendede bu var 22 no vicco marka onunde kucuk bir darbesi var 20 tl
Eki Görüntüle 1255141 Eki Görüntüle 1255140
Bu ayakkabı çok güzelmiş ya keşke 1 numara büyük olsaymışMerhaba bendede bu var 22 no vicco marka onunde kucuk bir darbesi var 20 tl
Rugan parlak olan oluyor dimi oyleyse yok degil cnm. Malesef 22 no cnm yaCanim bu ruganmi vicco da 22 numara giydirdim tam oldu keşke 23 olsaydi
Avrupa yakasindayim beykentte oturuyorum. Eger vicco magazasi varsa yakinlarda orda benzer modellerini deneyip anlayabilirsiniz. Cok az kullandik ayakkabiyi ama kizim yururken on kisminda kucuk bi soyulma yapmis fiyatta yine yardimci olurum.Bu ayakkabı çok güzelmiş ya keşke 1 numara büyük olsaymışNerde oturuyorsunuz,İstanbul Anadolu yakasıysa gelip bir deneme şansımız olurdu belki
merhabalar satıldı mıMerhaba bendede bu var 22 no vicco marka onunde kucuk bir darbesi var 20 tl
kalıp naıslRugan parlak olan oluyor dimi oyleyse yok degil cnm. Malesef 22 no cnm ya
mrb ssatıldımı beyaz botlarmerhabalar satıldı mı
bende orijinal kutusuyla neredeyse sıfır adidas bot var sıfırı 260 tl ben çok uyguna verebilrim düşünürseniz resim atarım
Numara ve resim koyar mısınızbende orijinal kutusuyla neredeyse sıfır adidas bot var sıfırı 260 tl ben çok uyguna verebilrim düşünürseniz resim atarım
sattınız mıŞirinbebenin çok şirin ve az kullanılmış botu ama 24 numara düşünürseniz çok uyguna verebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?