Bebek İkinci El 22-23 numara kiz botu ariyorum

bende orijinal kutusuyla neredeyse sıfır adidas bot var sıfırı 260 tl ben çok uyguna verebilrim düşünürseniz resim atarım

KİNETİX.22 NUMARA. SAPASAĞLAM. SADECE UÇ KISIMALRI KİRLİ. ONUDA DETERJANLA SİLERSEN BİŞİYİ KALMAZ. ÜSTELİK 17,5 TL

Eklentiler

• KİNETİX.webp
    14 KB · Görüntüleme: 184
bende orijinal kutusuyla neredeyse sıfır adidas bot var sıfırı 260 tl ben çok uyguna verebilrim düşünürseniz resim atarım
Spor tarzi istemiyorum tesekkurler
KİNETİX.22 NUMARA. SAPASAĞLAM. SADECE UÇ KISIMALRI KİRLİ. ONUDA DETERJANLA SİLERSEN BİŞİYİ KALMAZ. ÜSTELİK 17,5 TL
Bu tarz düşünmüyorum tesekkurler
İçi kürklü kokos tarzi birşey istiyorum

Şirinbebenin çok şirin ve az kullanılmış botu ama 24 numara düşünürseniz çok uyguna verebilirim :)

Eklentiler

• BOT1.webp
    130,4 KB · Görüntüleme: 177
  • BOT2.webp
    133,9 KB · Görüntüleme: 156

Eklentiler

• kırmızı bot 2.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 167
  • kırmızı bot 3.webp
    70 KB · Görüntüleme: 145
  • kırmızı bot 22 no.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 172
Bu ayakkabı çok güzelmiş ya keşke 1 numara büyük olsaymış Nerde oturuyorsunuz,İstanbul Anadolu yakasıysa gelip bir deneme şansımız olurdu belki
Avrupa yakasindayim beykentte oturuyorum. Eger vicco magazasi varsa yakinlarda orda benzer modellerini deneyip anlayabilirsiniz. Cok az kullandik ayakkabiyi ama kizim yururken on kisminda kucuk bi soyulma yapmis fiyatta yine yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…