22.06.2013 tarihinde evlenecek olan var mı?

slm kızlar son durumlar nedir? en son bız nıkah memurunu ayarladık bındallımı aldık başkada bırsey yok ev mobılyalar ve ıvırzıvırlar duruyor gelinlik ve fotografcıda bu hafta sonu bakacagım:)

Henüz nikah memurunu ayarlamadık Umarım geç kalmayız
Ev kira olacagı için son 2 ay kala bakalır veya tutulur
Eşyalarıda begendik sayılır ama
Oda ev tutulduktan sonra alınacak.

canım ben hem 22 haziranda evleniyorum hemde bodruma gelin gidiyorumben kaçıyorum bodrumdan sen balayına gidiyorsun:)allah herşeyi gönlümüze göre verir inşallah

merhaba..
bizde tarih olarak 22 haziranı belirledik ama hala yer bulamadık siz nerelerde yapıyorsunuz düğününüzü.. ben yemekli ve içkili olmasını istiyorum o nedenle henüz araştırma içindeyiz. tek aklıma yatan yer şuana kadar Karaköy' de Liman Lokantası oldu . oraya gideniniz var mı? Dn Davet le Yemei yemei Toplant Elence Canl mzik Mekan. Tarihi Liman Lokantas

canım ben hem 22 haziranda evleniyorum hemde bodruma gelin gidiyorumben kaçıyorum bodrumdan sen balayına gidiyorsun:)allah herşeyi gönlümüze göre verir inşallah

harıka bıryere gıdıorsun gelın olarak ama bende bodruma balayına gıdemıorum,cunku ıstedıgımız gıbı bıryer malesef bulamadık kısmet antalya ya gıtmekmıs ama cok guzel bır otel oldu
sen ne taraflara kaçısıosun bakalım?
amin amin inşallahh

panik yapma cnm bulursun gönlüne gore ınsallah,soledıgın yer konusunda istanbulda yasyan arkadaslar umarım yardımcı olurlar ama verdıgın lınkte cok guzel bıyer gıbı duruor bızım dugunumuzde yemeklı ve ıckılı olucak,yerı nerdeyse ekımde hallettık :)

slm cicişler:) benım balayı fotografcı kuafor nıkah işlemleri ayarlandı.. beyaz eşyalar tamam..tek ev ve mobılya halı perde vs birdee hıc bıtıp tukenmeyen ıvır zıvırlar:)peki sizlerdennn:)

ben 22 hazirandan 1 hafta önce evleicem insan hem çok çabuk geçsin istiyo sonra ailesini düşününce geçmesin istiyo garip duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…