• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22.06.2013 tarihinde evlenecek olan var mı?

sagol canım evet haklısın hem 2012 hemde 2013 gelini sayılırım
tercıh ettığınız otelde çok iyi ama eşimin abisi ve yengesi de oraya gitti şimdi bende aynı oteli tercih etmek istemıyorum açıkcası
:))
malum durumlar
ama otel çok iyi deluxe mi yoksa spa olanamı gıdıyorsunuz? bırde 3080 di fiyatı hala oylemi?

biz cornelia diamond olana gidiyoz canım.. fiyatı da 3800 lü bişeye geldi bize 6 gece için

hmm.. az kaldı aslında bence başlamalısınız artık canım
ayrı yerlerde misiniz ondan mı henüz hazırlık yok

şu an ayrı şehirlerdeyiz canım
geçen ay başka bir ile atandı nişanlım
siz evi, eşyaları falan ayarladınız mı? nişanlım bunları nisan ayı gibi ayarlamaya başlarız diyor

şu an ayrı şehirlerdeyiz canım
geçen ay başka bir ile atandı nişanlım
siz evi, eşyaları falan ayarladınız mı? nişanlım bunları nisan ayı gibi ayarlamaya başlarız diyor

bizim evimiz var nişanlım oraya yaşıyo zaten 1 küsür senedir
eşyalarımız da tamam gibi bişey en son yatak odasını da hallettik
mobilyaların teslim süredi 1 ayı bulabiliyo onu gözönünde bulundurun canım ama çok da geç bi tarih değil nisan
sadece beyaz eşya mobilya vs aynı zamana denk geleceğinden hem maddi hem fiziki olarak yorulabilirsiniz
balayını halledebilirsiniz 7 ocağa kadar erken rezervasyon şansı var ets de

bizim evimiz var nişanlım oraya yaşıyo zaten 1 küsür senedir
eşyalarımız da tamam gibi bişey en son yatak odasını da hallettik
mobilyaların teslim süredi 1 ayı bulabiliyo onu gözönünde bulundurun canım ama çok da geç bi tarih değil nisan
sadece beyaz eşya mobilya vs aynı zamana denk geleceğinden hem maddi hem fiziki olarak yorulabilirsiniz
balayını halledebilirsiniz 7 ocağa kadar erken rezervasyon şansı var ets de

ne güzel her şeyi halletmişiniz siz
çok koşuşturmalı olacak son aylarımız ama yapacak bi şey yok
balayı için de kiralık tatil villalarını düşünüyorduk ama maddi nedenlerden dolayı yaptığımız planları bozmak zorunda kaldık :43:
nişanlım daha sonra gideriz diyor ama kalan işe kar yağarmış pek ümidim yok

ne güzel her şeyi halletmişiniz siz
çok koşuşturmalı olacak son aylarımız ama yapacak bi şey yok
balayı için de kiralık tatil villalarını düşünüyorduk ama maddi nedenlerden dolayı yaptığımız planları bozmak zorunda kaldık :43:
nişanlım daha sonra gideriz diyor ama kalan işe kar yağarmış pek ümidim yok

meraklanma hmyralı benımde hıcbırseyım hazır degıl:( ınsallah olur en kısa zamanda dıye dua edıyorum:)

Kızlar hepinizin şimdiden hayırlı olsun =) Allah kısmet ederse bizim için de o güzel tarih 22 haziran.. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.. Hazırlığım yok denecek kadar az ama kafama takmıyorum, su akar yolunu bulur.. Etrafımzıda bizi seven insanlar, dostlar, akrabalar oldukça düğün dernek olayları kolaylaşır Allah'ın izniyle.. Bir zamanlar nasıl geçecek bunca vakit diyordum bir baktım ki son 6 ayın içine girmişiz.. Tatlı telaşlar bunların hepsi, hepsinin tadını çıkartmanızı diliyorum.. Kolay gelsin hepimize =))

Kızlar hepinizin şimdiden hayırlı olsun =) Allah kısmet ederse bizim için de o güzel tarih 22 haziran.. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.. Hazırlığım yok denecek kadar az ama kafama takmıyorum, su akar yolunu bulur.. Etrafımzıda bizi seven insanlar, dostlar, akrabalar oldukça düğün dernek olayları kolaylaşır Allah'ın izniyle.. Bir zamanlar nasıl geçecek bunca vakit diyordum bir baktım ki son 6 ayın içine girmişiz.. Tatlı telaşlar bunların hepsi, hepsinin tadını çıkartmanızı diliyorum.. Kolay gelsin hepimize =))

merhaba canım hosgeldınnn
evet dedıgın gıbı en guzel zamanlar bunlar.. Her ne yapılıyosa keyıfle yapılmalı sıkıntıyla uzuntuyle degıl
hepımıze Allah kolaylıklar versınnn

sonunda balayı işi tamamdırr,aynı oteldeyızzz :)
Cornelia Diamond bekle biz geliyoruzzzz :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, herkese kolay gelsin, umarım hazırlıklar yolundadır. Bir şey sormak istiyorum. 22 Hazirandaki düğünüm nişanlımın memleketinde olacak. Kendi memleketimden de en yakınım olan yaklaşık 30 kişi için otobüs tutmayı planlıyoruz. Acaba şehirler arası otobüs kiralama maliyetleri konusunda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
bizim de istediğimiz tarih 22 haziran inşallah ayarlayabilirsek olacak.Balayı için de kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz :3:

Merhaba kızlar ,
Benimde 22 haziran inşallah Allah kısmet ederser
Salonumuzu tuttuk Balayımız içinde otel ayarladık
Mobilyalarımız vs. daha duruyor
Çok stresli dönemli kızlar ya Sanki hiçbirşey yetişmeyecek falan gibi geliyor
Gerçekten sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum
Hepimizin rabbim yardımcısı olsun inş.:3:

slm kızlar son durumlar nedir? en son bız nıkah memurunu ayarladık bındallımı aldık başkada bırsey yok ev mobılyalar ve ıvırzıvırlar duruyor gelinlik ve fotografcıda bu hafta sonu bakacagım:)

Back